114

MURDOC

преди 12 години

Аз като чуя в БГ фондация,комисия , инициативни комитети, партия и др . -разбирам че става въпрос само за дружина юнаци грабещи народния джоб .

113

никола

преди 12 години

има един откривател в българия който е доразработил БРАУН газ и е направил изобритение за локално парно. Ако се пусне на пазара ихората започнат да го инсталират топлофикациите ще фалират. Измислен е още прибор със този газ който ще се монтира на всички автомобили и ще икономисва до 40% гориво.Така че и бензиностанциите ще фалират. Дано дочакаме този ден.

112

Луцифер

преди 12 години

А Яни Янев сутринта по телевизията излъга,че депутатите вземали по 4000 лв.Аз не вярвам,нали избирахме хора които обещаваха друго /мамка им и ***/.

111

Анонимен

преди 12 години

ОМБУДСМАНЪТ КОНСТАНТИН ПЕНЧЕВ НЯМА ЛИ ДА ВЗЕМЕ ОТНОШЕНИЕ ЗА ТОРМОЗА НА ТОПЛОФИКАЦИЯ - НАДПИСВАНЕ НА СМЕТКИ, Т.НАР. ТАКСА СГРАДНА ИНСТАЛАЦИЯ, КОЯТО Е БРУТАЛЕН НЕЗАКОНЕН ГРАБЕЖ. ПРЕДНИЯТ ГИНЬО ГАНЕВ БЕШЕ ИЗКУКУРИГАЛ. НО СЕГА НАЛИ УЖ СЕГАШНИЯТ ОМБУДСМАН КОНСТАНТИН ПЕНЧЕВ ГО ИЗБРАХА ДА ЗАЩИТАВА ИНТЕРЕСИТЕ ТАХОРАТА.

110

glavatar

преди 12 години

Този човек е голям лъжец.Сутринта го гледах по телевизията,лъже и с *** си.

109

Анонимен

преди 12 години

Виж дали ще намериш и един одобрителен коментар някъде из блоговете, пък тогава кажи че ти е чиста съвестта! Умиране има, оттърване от *** като тебе нема!

108

Пич

преди 12 години

Аха, значи това са тези, дето одобряват регуларно повишаването на цените на ток, вода и т.н.? Ясно, ясно, ...

107

Писна ми

преди 12 години

Аби да ти е .. м..... и тъй нататък на теб и на всички самозабравили се от разни комисии, концесионери, конспиратори, консултанти, крадци

106

мо

преди 12 години

***,и аз бях за Атака. На теб пък каква ти е каузата?Медиата е заинтересована да публикува читаеми и коментирани теми,тази е такава.Е,тогава трябва да си доволен.Също така доста верни коментари има отвъд словоблудството и неуместните. Пишете ме и мен против МОНОПОЛ-а,който от държавен се превърна в Б-я в частен.А частния монопол не можеш ни да го помръднеш ни да го контролираш у нас,то и в чужбина си е доста трудно.Затова аз приветствам подобна заплата на хора на ръководни постове като тоя,за да се мъчат да обуздават мераците за непрестанно и поетапно поскъпване на енергоизточниците.Тоя човек е между *** и наковалнята и държавата не му е дала инструментариум да притиска монополистите,отделно разни бивши и настоящи си правят каквото си решат,което на него му се пише.Този стол е доста горещ,ще знаете,за в бъдеще още по-зле ще става цената на енергоизточниците.Шефа е предвидил 4 пъти увеличение за 10 год.Сигурен съм,че ще е така,ако не и по-зле,така че на протест против монополистите още сега и с ясни искания да не се приватизират останалите.

105

Анонимен

преди 12 години

Бойко накарай ако не друго чиновниците си да се появяват в опрятен вид .Тоя не е с брада тоя е брадясал и не само от лъжи ами и от пари под масата .

104

възмутен

преди 12 години

"Ако бяха удовлетворане исканията на всички по веригата, токът да се е вдигнал с 15-16 %..." Абе, ръка ли искаш да ти целуваме за "малкото увеличение"! Още повече, че шоковото поскъпване предстояло догодина! Браво не искаш ли да ти кажем?! Пълни нещастници!

103

гневен

преди 12 години

да пукнат всички дето дигат цените и дано топлофикация да фалира колкото се може по бързо ( сега пък ни изнудват със смяната на топломерите)

102

Анонимен

преди 12 години

Нали Бойко не искаше да дава на държавен служител заплата, по-голяма от неговата? Защо този взема близо 4000 лева, а премиерът едва надскача 3500? За пореден път Боко излъга. Овце, бягайте пак за това *** да гласувате наесен!

101

Анонимен

преди 12 години

ТОЗИ ПЪТ ТРЯБВА ПРОТЕСТИ ДО ДУПКА - ПРОТИВ ТОПЛОФИКАЦИЯ И ДРУГИТЕ КОЖОДЕРИ И КРАДЦИ МОНОПОЛИСТИ ЕНЕРГО И ВиК!

100

Анонимен

преди 12 години

те тоя да вземе да се обръснес тая брада прилича на пияница

99

Анонимен

преди 12 години

КЪДЕ СА СЕГА СИНДИКАТИТЕ КНСБ И ПОДКРЕПА? ЗАЩО МЪЛЧАТ? ЗАЩО СЕ КРИЯТ В МИШИ ДУПКИ? ЗАЩО НЕ ПОВЕДАТ ХОРАТА МАСОВО ПРОТИВ МОНОПОЛИСТИТЕ?

98

смут

преди 12 години

АКО СЪМ МУ ПОДЧИНЕН ТАКА БРАДЯСАЛ НЯМА ДА МИ БЪДЕ ПОЗВОЛЕНОМАМА ТИ КРАДЛИВА

97

Анонимен

преди 12 години

не знам защо, но този човек ми прилича на тежка ***, която точно преди да се снима е въртяла тежки кавали на ЕРП-тата.

96

Кирил

преди 12 години

ТОПЛОФИКАЦИЯ - НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ГРАБИТЕЛ И КРАДЕЦ НА ХОРАТА. ДА ВИДИМ ДЕПУТАТИТЕ ДОКОГА ЩЕ МЪЛЧАТ ПО ВЪПРОСА И КОГА НАЙ-НАКРАЯ ЩЕ ПРЕДПРИЕМАТ НЕЩО ПРОТИВ ДЕЛГОГОДИШНИЯ НЕЗАКОНЕН ГРАБЕЖ НА ТЕЦ.

95

електорат

преди 12 години

СУТРИНТА ГО СЛУШАХ ТОЗ . ТОВА ИНТЕРВЮ ТРЯБВАШЕ ДА ГО НАПРАВЯТ В НЯКОЙ ОВЧАРНИК ,ПРЕД ОВЦЕТЕ ,ТА ПОНЕ ТЕ ДА МУ ПОВЯРВТ!!!! ТОЗИ НАПРАВИ ХОРАТА НА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ НА ОВЦЕ. ЗА ТЕЗИ НЕГОВИ СПЕСТЕНИ ПАРИ И КУПЕНИ ИМОТИТРЯБВА ДА Е РАБОТИЛ ДО СЕГА ОКОЛО 70-80ГОД., БЕЗ ДА ХАРЧИ ЗА НИЩО!!!ВЕДНАГА -ОСТАВКА!!!!!!!!!!!!!ВМЕСТО КРАДЦИТЕ ДА НАМАЛЯРАТ ,ТЕ СТАВАТ ПОВЕЧЕ