38

Анонимен

преди 13 години

Ха ха ....тарикат

37

мдам

преди 13 години

Даже извинявам се 200 * 1.37 =274 ... А това че 600 лева са нищо е въпроса на образование ! Има хора които взимат по 1500 , програмисти ,хора с езици , хора с малък бизнес ....но най-вече, хора които бачкат .... а тук Ваньо , който като хищник видя слабостта на правителството след зулума пред джамията, се обяснява и ни кара да го четем, сякаш не помним че именно той уби СДС ! Това е човек без доблест и морал и дори старите десни го намразиха и презряха !

36

Анонимен

преди 13 години

И тоя е с Гоце ..ко ми го хвалите

35

до 26

преди 13 години

Говоря ти за минимална заплата пич! Не за средна.Ако искаш да калкулираме така /ако е по-лесно да го смяташ/:Средна заплата 1996-7 - 2 долараСредна заплата 2001 - 200 долараСредна заплата 2011 - 400 долараПровери си в НСИ средната заплата и в БНБ курса на долара за посочените години ако не вярваш!

34

Фитилчо

преди 13 години

Иван Костов е кофти пич, сребролюбив, честолюбив и мултисебичен, а Боко е неговото по- малко бяло братче, със същите характеристики и със същата съдба на губещ управленец.

33

Анонимен

преди 13 години

Крайно време е да спрете с папагалските си коментари. 3. Нефтохим приключва 1996 г. със загуба от 85 млн. (сегашни) лева и е единствената рафинерия в света, отчитаща загуби пета поредна година. От 1993 до 1996 г. предприятието е източвано не само на входа и на изхода, но съвсем официално и от държавата. През 1995 и 1996 г. например горивата са продавани на вътрешния пазар по цени, определяни от правителството, които са били с до 50 % по-ниски от разходите само на суровината за тяхното производство. За да не се помпала инфлацията!!4. Никоя банка и никой доставчик в света (и най-вече руските доставчици) не желаеха да кредитират такова предприятие. В началото на 2007 г. Нефтохим на практика беше фалирал.5. С огромни трудности правителството на Иван Костов успя да стабилизира Бургаската рафинерия, но през 1999 г. състоянието й все още беше на ръба. Предприятието се нуждаеше от минимум 100 млн. долара свежи оборотни пари за възстановяване на нормалната му дейност и от над 300 млн. долара инвестиции.6. Заради състоянието на рафинерията (до което я доведе правителството на честния премиер), а не заради користни комбинации на Костов, към приватизацията на Нефтохим практически нямаше интерес от световните корпорации. Впрочем купувачът Лукойл беше препоръчан от консултантите по приватизационната сделка Артур - Андерсен & Кредитандщалт. Шел за съжаление се отказа от Нефтохим и вместо в производство инвестира в бензиностанции и търговия с нефтопродукти.7. Освен от окаяното финансово състояние западните компании бяха отблъснати и от остарялата технология и свръхнаситеността на регионалния пазар с горива. Румънските рафинерии, макар и в по-добро състояние, по това време също не привлякоха водещи световни инвеститори и някои от тях бяха закупени от по-малки европейски и руски компании Защото "умните комунисти" я бяха проектирали да работи само с руски петрол и за нито една западна компания рафинерията не представлявяше интерес

32

Анонимен

преди 13 години

Костов и ли за кокала си дошъл бе?

31

до 26

преди 13 години

И кво прайш с 600лв?НИЩО.

30

Анонимен

преди 13 години

По времето на Костов,мутрите станаха БИЗНЕСМЕНИ.

29

Go..Go

преди 13 години

Tozi do koga ste e na svoboda ,kakvi gi dranka toja *** .Bate Boiko ja mu slagai seikoto i v zooparka pone 50 godini i konfiskacija na vsi4ko pokazi 4e si pi4.

28

до 22

преди 13 години

На никого не му трябват безмозъчници!!!

27

Пътник

преди 13 години

За любовта няма граници. Демократа Иван спи до партийния секретар Елена. Какво ли ги свързва, може би парите?

26

do 17

преди 13 години

200 $ * 1.44 = 274 лв ........ ти или за *** говориш , или *** си мислиш,че пишат тук или говориш за седмична заплата ... , но реално образован човек, в частна фирма, за по малко от 600 лв няма ! За София не говорим ...

25

мммммдааааа

преди 13 години

Щом има статия за Костов - комунистите *** се активират и плюят ли плюят..ЗНАЧИ СМЕ НА ПРАВ ПЪТ ЩОМ реват неистово КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ МРЪШЛЯЦИ!Виите и дано ви е за последно!

24

17

преди 13 години

И да ми пишете минусчета, това са факти. Колко сте смешни да отричате фактите! Да, може и да има и други факти, които са се случили, но нали все няма какво да ядете и не ви интересувало /например не ядете магистрали, а БАЛКАН и КРЕМИКОВЦИ ядете ли, че ви боли толкова какво е правил Костов с тях?/

23

Гарибалди

преди 13 години

Интересно.На вотовете на недоверие подкрепя този който после плюе и после пак така.За този човек може да се каже,че е долен лицемер.

22

Анонимен

преди 13 години

Тактиката на червената мафия е,да дръпне колкото се може повече електорат, и то от ГЕРБ.

21

Анонимен

преди 13 години

Късно е Костов! Бойко си напазарува:)))))

20

Анонимен

преди 13 години

Ако пак трябва, да избирам,м-у Костов и ЦаряТ,бих избрал втория.

19

Анонимен

преди 13 години

Бойко се е снишиииил и се е спотаил като пр**ня в ***!Мутрата си е мутра...***,проста,ограничена..А шараните с гол г*з,ама си защитават компира - амфитамина...*** НАРОД - СЛАБА ДЪРЖАВА!