148

СПИМ !!!!

преди 13 години

ЗАПЛАТАТА - ХАХАХА ТРА-ЛАЛА ЛИ ...................... ! АМИ ПОВИШАВАНЕТО НА ТОКА И НА ВСИЧКО ОСТАНАЛО ??????????????? СПИМ НИЕ БРАТЯ БЪЛГАРИ - НЯМА НИ !!!!!! КАДЕ СМЕ

147

rozemberg

преди 13 години

vsi4ko i vsi4ki rabotqt za nas,nie qdem kaimaka ,meda i masloto

146

Satas

преди 13 години

Това е разсипническата и обирджийска политика на гербавите ***. И защо да се осигурявам на максимума на младини, като ще взема минимума на старини с наложения таван. Това е милиционерщината

145

ruzemberg

преди 13 години

shtom digat zaplatite ,zna4i she digat skoro cenite ili ide qka inflaciq ,te toku taka pari ne davat

144

бр

преди 13 години

на който му е малко - да се откаже и да си заработи сам колкото ще му стигат със собствен бизнес,хем се наредили на яслата наготово ,хем недоволни от всичко,писна ми от търтеи.

143

vale_karo

преди 13 години

До 78 Много си прав.Трябваше за четирите години /2005-2009/ на своя мандат предишните да вдигнат пенсията не от 150 на 240,а от 150 на 350 та сегашните да има с какво да се оправдават за неминуемото и намаляне.

142

Chico

преди 13 години

Тройната ламя била крала, но вдигаше заплати и пенсии. Тия комунисти уж не крадат, но разсипаха и това, което и остана. Нещо не се връзва другари ***. Когато стигнете стандарта при Станишев-свирнете но не се напъвайте

141

Rad

преди 13 години

Поредните гербави комунистически милиционерщини. Не вдигайте пенсиите, а дайте това, върху което са се осигурявали хората и което ограбихте. Махнете унизителния таван на пенсията, което е чиста дискриминация и грабеж за да се осигуряват хората върху реалните си доходи. Но от милиционер просто трудно се става икономист

140

Анонимен

преди 13 години

DOLU MASTIQTA DQNKOV I BOKO TIKVATA........GADNA MRYSNA TVAR

139

Max

преди 13 години

Артикулацията в обществото пречела на увеличението от 1 юлиВие все едно я вдигнахте с 200 евро, а не с 15...Палячовци!Нека и вашите заплати да се калкулират на базата на МРЗ, а не на някаква измислена средна!Та тогава хората да видят как взимате по 10 МРЗ на месец, а работниците трябва да я карат с по ЕДНА.

138

социалист

преди 13 години

Станишев през мандата си вдигна заплати и пенсии няколко пъти/500-700 лв таван, факт/ и беше оплют. Тия комунисти и *** им социалисти не само че не дадоха стотинка към заплати и пенсии, но унищожиха и останалото от социалистите.

137

Анонимен

преди 13 години

КАКВА ИЗНЕНАДА - ЩЕ ВЗЕМА 6.5% УВЕЛИЧЕНИЕ КЪМ ПЕНСИЯТА СИ .ТОВА Е 11.50 ЛЕВА.ЩЕ ТРЯБВА ДА ЦЕЛУВАМ РЪКА НА БОКО И ВДЯНКОВ.

136

.е...ахти

преди 13 години

простотии, налапахте се с *** сега се забавлявате с мъката на хората, ама и на тях толкоз им е акъла нали те ва сложиха на влас..

135

Германия

преди 13 години

В Германия търсят чираци от България Българските абитуриенти са спасението на германските занаятчии, България е рай за руснаците, българските обменни бюра мамят масово туристите от чужбина - това са някои от българските акценти в чуждестранните медии днес.Германските занаятчии разчитат на чираци от България, научаваме от сайта на Дегендорфер Цайтунг. Поради недостига на германски кандидати за професионално обучение след завършване на гимназия, германски предприятия и занаятчии търсят спасение в българските абитуриенти. Тази година през септември 27 абитуриенти от Бургас ще започнат да изучават занаят в Долна Бавария. "Ще се отнасяме към българите както към всички останали и ще им плащаме, разбира се, съобразно тарифата", казва шефът на строителна фирма, в която на обучение ще постъпят двама българи. Хлебарят Йозеф Щайнбауер също ще обучава български ученици. Според него идеята на община Дегендорф да стартира подобна инициатива е страхотна, а най-хубавото е, че за българите това е голям шанс, а и техните родители ги подкрепят, казва той. Тъй като Германия още не е отворила напълно трудовия си пазар за българи, община Дегендорф подпомага фирмите при уреждането на работни визи за българските абитуриенти. Пред младите българи се разкрива реален шанс да останат на работа в Германия и да се издигат професионално, убедени са германските занаятчии.

134

x

преди 13 години

kukuvci

133

БАЙ КОЛЮ

преди 13 години

Милионната кампания на Снахата не може да бъде платена от граждански дарения Кандидатката за президент Меглена Кунева си е осигурила подкрепата на Слави Трифонов и предаването му срещу 1 млн. лв. Дългия, който е всеизвеестен сребролюбец удари рамо на бившата еврокомисарка още преди официалното й обявяване на кандидатурата за президент.Щабът на Кунева е заделил 1 млн. лв., които ще налее в джоба на Слави Трифонов за щедри хвалебствия по адрес на Мадам "Йес, сър" в неговото шоу, пише изданието. Списък от олигарси пък ще налеят спестяванията сив подкрепа на независимата кандидатура на бившата еврокомисарка. Сред тях са Милен Велчев и Алексей Петров.Горещата подкрепа за Снахата вече обяви бившият министър на финансите Милен Велчев.Oсвен финансова подкрепа, той оказва и морална като обикаля медиите и сипе хвалебствия за Кунева. Сред феновете на Кунева вестникът нарежда и Алексей Петров.През месец април Трактора е провеждал срещи в Пловдив, по време на които е агитирал за кандидатурата на бившия еврокомисар. Бившият еврокомисар реши да последва модерните течения в родната политика и да заложи на вносен пиар за кампанията си. За целта е ангажирана компанията "Лофтъс Маркуард", притежание на 48-годишния ирландец Джеймс (Джим) Лофтъс и 37-годишния американец Йън Дейвид Маркуард., пише ежедневникът. В статията се припомня и че БСП също възприе подобна тактикана последните избори. Тогава обаче израелският консултант на Станишев Тал Зилберщайн се оказа напълно безпомощен в опитите си да придаде харизма на соцлидера. Според различни източници консултантските услуги на "Лофтъс Маркуард" щели да излязат на Кунева 30 000 лв. на месец. Само за пет месеца кампания царистката ще трябва да се бръкне 150 000 лв.По думите на самия кандидат, тези пари ще трябва да дойдат от граждански дарения,

132

Pumpal

преди 13 години

Скача??? Скача нещо в пъти - с под 10% е просто повдигане. :)))

131

до 118

преди 13 години

Това нещо което те управлява трябваше да вземе един ЯК заем от Американските еврейчета,за пенсии и заплати по 500евро,за които си мечтаете...,че да видиш как се връща и от твоите внуци и пра-внуци...ииии т.н.

130

spageti

преди 13 години

Тия двамата са като *** от космоса. И с тая крива ракета къде са тръгнали...

129

до 105

преди 13 години

Може би си искал да напишеш гЪрбави, а не гербави. Но е все едно, те са синоними и без това. За справка - скрол нагоре към снимката към статията.