26

оле

преди 12 години

Американецът си е роден тарикат и мошеник. Излъгаха, че Садам има оръжия за масово поразяване и нападнаха Ирак, сега смучат петрола. Та за някаква крушка ли няма да излъжат. Идеята е ясна -- американската крушка най-качествена в целия свят.Купувайте само американски стоки. Очаквайте още американски дивотии--икономиката им върви надолу, заемите нагоре.

25

аз

преди 12 години

*** .. свети с 4 вата а не с 60 заради годините ,износването и т.н. А се знае датата, защото както се казва в клипа е подарена от бизнесмен и е била специална за това . Стига сте се занимавали с глупости и конспираций.

24

27_27_27

преди 12 години

Много мразя поамериканчени *** като теб.. пази боже сляпо да прогледа!!

23

американец до 21

преди 12 години

Когато е просветила за първи път, в България още сте си светели с газени ламби...

22

Анонимен

преди 12 години

Крушката не пада по-далеч от пожарната

21

шметикапели

преди 12 години

А може да не е същата крушка. Американците са царе на шмекериите. Освен това е дефектна. Казват, че била 60 вата, а светела като 7 вата.

20

Bo

преди 12 години

Куриоз някакъв.Имах една луминисцентна крушка която изкара 10 години.Бях надписал датата-всяка нощ свети минимум по 6 часа.

19

хм

преди 12 години

Айде да приемем,че е монтирана през 1901 г....Обаче как пък се знае,че точно на 18 юни е станало това??!! Да не би да са се водили дневници кога са завъртвали крушките,и кога са изгаряли??...Щото така може да ни съобщят,че еди кой си водопроводен кран не е сменян от 28 август 1903 год.,или,че еди кой си тапет е лепен на 2 септември 1889 год. и е най-стария тапет на света!...А и какъв *** трябва да си,че да четеш такава щуротия като "Гинес"....

18

Бойко до 15

преди 12 години

Мен, те в клипа си казват кога и за колко време е спирал тока, ама нема кой да слуша!

17

ВВ

преди 12 години

МНОГО Е ЯКА БЕЗ НЕЯ щЕ Е ПО-СВЕТЛО!

16

ВВ

преди 12 години

ВЕчНО щЕ СВЕТИ КАТО Е СНИМАНА. МНОГО ЯСНО КАК щЕ УГАСНЕ НА СНИМКАТА!

15

:)

преди 12 години

хаха и тока не е спирал 100 години :) ех тез американци и техния маркетинг

14

Балтазар

преди 12 години

"Някога е имало качество. Сега има само количество." Нещо сте в грешка. Крушката е била за 60 вата, а свети само няколко вата. Това вече не говори за качество. Сигурно и харчи ток като за 60 вата, а свети като за 6 вата. Крушката просто е куриозна вещ, за индустрията и домакинстата изобщо не става--ако всички крушки сега бяха такива, електроцентралите трябваше да са десет пъти повече. Представете си сметките за ток колко по-високи щяха да бъдат, да не говорим за замърсяването.

13

123

преди 12 години

ние пък какво ли сме направили. а забравих ракията и чалгата

12

Fireman

преди 12 години

Наистина едно време се правеше качествено, а не количествено. Но друго ми е интересно - каква пожарна имат хората, какви автомобили и т.н. Всеки знае какво е положението в България. След 50 години ще има репортаж: "В пожарната в България има ЗИЛ, който вече 100 години се ползва за гасене на пожари". Признал съм руската машина, но вече няма части и амортизацията им е огромна.

11

Анонимен

преди 12 години

Много от предметите изработвани сега се правят така,че да издържат определен период само.Я си представете,ако всички крушки бяха като тази и издържаха по 100 г.дали щеше да има повече от 1 фабрика.Същото е и с колите.Истината е че едно време нещата се правеха наистина здрави,а сега не.

10

CrossFire

преди 12 години

Въпросната "компания от Охайо" е не коя да е а Shelby :)

9

1

преди 12 години

Една от вероятните причини е, че свети само със 7% от пълната мощност и волфрамовата жичка издържа много по-дълго.

8

Анонимен

преди 12 години

още е здрава защото не е правена в турция или китай

7

Анонимен

преди 12 години

до 6Това не е лампа а уред за отопление.