154

Райх-чинове в ГЕРБ

преди 13 години

Кр. Велчев - ГРУПЕНФЮРЕР, Лъчезар Иванов - ГЛУПЕНФЮРЕР, Ц. Цачева - РАЙХСФЮРЕР, Искра Фидосова - ДУПЕНФЮРЕР, С. Дянков - МАНГИЗЕНФЮРЕР, Николай Младенов - ГЪЗОЛИЗЕНФЮРЕР, Ц. Цветанов - ДАЛАВЕРЕНФЮРЕР, всеки власт имащ ГЕРБер - КАЛИНКЕНФЮРЕР.Водачът на ГЕРБерите - ТИКВЕНФЮРЕР.

153

Анонимен

преди 13 години

ГЛЕДАМ СНИМКАТА И СЕ ЧУДЯ КАК ТЕЗ ТУПАНИ ВЗИМАТ ВИСОКИ ЗАПЛАТИ И РАЗНИ ДРУГИ БОНУСИ ЗА МАЛКО ХУМОР,ПОЧЕСВАНЕ,СЕДЯНКА И ПРОЧИЕ ЗА НЯКОЛКО ДНИ В МЕСЕЦА,ЗАЩОТО СЪМ ДАЛЕЧ ОТ МИСЪЛТА ЧЕ СА ТАМ ЕЖЕДНЕВНО!

152

Nasko

преди 13 години

За да има траур днес за загиналите хора, ПРОКУРАТУРАТА, трябва да се самосезира, докога Администрацията в Държавата, която е подчинена на този *** ПОЖАРНИКАР, няма да си върши работата, а ще получава само пари и ще реагира ПОС ФАКТУМ!!ДОКОГА БЕ ДР> ТОДОР ЖИВКОВ/БОКО ГЛАВОКОВ/ ДОКОГА ще ВИ ТРАЕМ?????

151

ТОЧНОТО

преди 13 години

Трябва да се знае ,...кой командва парада .....опозицията няма думата .....20 г. я имаше та ги видяхме !

150

КО СТАА БРЕ...?

преди 13 години

Днес цялата РЕДКОЛЕГИЯ на Славка Трифонова е на бойна нога ,....срещу Бойко ....начело с Иво Сиромахов и КуРлеков ....!

149

Анонимен

преди 13 години

Снимката от днес ли е ?

148

Лисан

преди 13 години

Нагъл, по-нагъл, най-нагъл, Боко Тиквата .

147

От Брюксел!

преди 13 години

Това могат да го направят само милиционери , или деца на милиционери-Н.Младенов!!

146

МОНЕВ

преди 13 години

АКО НЕ БЕШЕ ВОТА ГЕРБ ДА НЕ МИСЛИТЕ ЧЕ ЩЕШЕ ДА ОБЯВИ ТРАУР ПУКА ИМ НА ТЯХ - А КЪМ ОПОЗИЦИЯТА ОСТАВЕТЕ ГИ НАРОДА ДА ГИ ИЗГОНИ НИЕ И БЕЗ ТОВА СМЕ НА ДЪНОТО

145

дедо

преди 13 години

то всичко е траур в тази държава.тогава ще е по трагично на изборите за някои партии.и наче мир на душите на загиналите в катастрофата.

144

Бай Колю

преди 13 години

polar bear,В стенограмите може да се напише всичко! Все пак, те се пишат от хора, на които Цецка Цачева им плаща заплатите, така че нищо не и пречи, да им нареди да спестят половината или повече от истината! На полюса ако не е така, тук в България, такива неща се случват...Да не говорим, че двата милиона пенсионери, които си били седели по къщите, също са хора и имат своето право на информация. Пък и "мързеливите", които не работят, в голямата си част са двуцифриният процент безработни, които изгубиха работата си, вследствие на гербавото управление! Също има и едни хора, такива като мен, които не работят с мотика, и които като мен са си пуснали от сутринта Хоризонт, с надеждата да чуят дебатите, докато работят... Така че, сметката показва, че това гербаво мракобесно решение, лишава огромната част от българите от едно тяхно основно човешко право! И всички подобни прозрачни опити за манипулация въобще, че само електората на БСП се интересувал от вота, т.е. от собственото си бъдеще, въобща, ама наистина въобще не могат да променят нещата! Това си информационно затъмнание, точно както се правеше по байтошово време! Това е истината!

143

от 147 до 149

преди 13 години

Много си прав

142

Анонимен

преди 13 години

дотам ли паднаха ГЕРБ, ЧЕ ДА СЕ КРИЯТ ЗАД НАЦИОНАЛНИЯ ТРАУР? и ако това не е гнусен цинизъм...

141

!!!!!!

преди 13 години

Oще колко дни ще имам честта да гледам един автобус??? Защо не направят една компилация от всички катастрофи и да ги пускат по цял ден ?

140

ля ля

преди 13 години

"големите" в парламента още ги няма!!!!а и колко тъпо - не знам дали драги коментиращи сте гледали британския парламент примерно??

139

до 146

преди 13 години

146, стенограмите можем да ги четем, но е редно когато се обсъждат важни неща за държавата /каквото безспорно е вота - без значение дали е резонен и дали ще мине/ от НС, да има колкото се може по-голям отзвук, а не да ми се крият. А най-гнусното е, че се скриха зад една трагедия - използваха катастрофата за политически цели - ей това е отвратителното - ей това е ГЕРБ - глупави, та до немай къде - нека пак да се бяха скрили, но да бяха измислили нещо друго, не това ...

138

polar bear до 148

преди 13 години

Не разбрах какво се опитваш да ми кажеш!? Напъни се още малко и състави смислено изречение...

137

.....147

преди 13 години

....яж ....пасти бре!Хляб ,хубав имаше при ......викат му бай Тошо Живков ,а този хляб е..... ДЕМОКРАТИЧЕН ....???

136

до 146

преди 13 години

Ати какъв,си бе ***,преработил се,няма що.

135

потревител

преди 13 години

Извинявам се предварително,че се отклонявам от темата но питам Г-н министъра и неговите заместници по специално Г-н Ньйденов,който ни обеща истинсни българсни хляб.Ахляба,който си го купих днес мирише на мишки и мухъл