102

Анонимен

преди 13 години

Защо дебатите по вота няма да се дават по телевизията - какво е това информационно затъмнение от времето на комунизма.

101

Помните ли ?

преди 13 години

Интервю с десния политолог Огнян Минчев който коментира истински "антикомунист" ли е Борисов или май май най твърд КОМУНИСТ - ЛИЦЕМЕР- Премиерът постоянно напомня за убития си от комунистите дядо, а наскоро се оплака и че детството му било опорочено, задето е трябвало да носи пионерска връзка. Ще успее ли ГЕРБ да отнеме щафетата на антикомунизма от ръцете на традиционната десница?- Хитруването с антикомунизъм не може да излъже вече никого. На конгреса на репресираните от комунизма Бойко Борисов нападна комунистите за това, че не са се разкаяли, а следобед същия ден отиде да открие официално голф клуба на фамилия Златеви - най-могъщия червен клан в Правец и не само в Правец. Подобен опортюнизъм поражда сред широката публика присмех, а сред истинските мъченици на комунизма - отвращение. Антикомунизмът не е изгубил своето значение днес, но той вече има съвършено ново политическо съдържание. Лесно е да се плезиш на отминалия в историята комунизъм, трудно е да надмогнеш върху днешните метастази на комунистическата система - руско-българската милиционерска олигархия, в която се подредиха наследниците на тези, които храниха прасетата с човешки трупове в Ловеч и Скравена. Антикомунизмът днес не е да вадиш нож на умрялото червено куче - колкото и свирепо да е било приживе, а да не допуснеш родината ти да стане енергийна колония на великодържавната кагебистка диктатура в Москва. Днес битката с комунизма е срещу АЕЦ Белене, срещу олигархията, която съсипва България с частни монополи, срещу мутренския феодализъм, който владее все повече градове и региони на България. Ако Борисов искаше да води битка с тези реални метастази на комунизма, неговото място на 14 май не беше на голфа в Правец.

100

Анонимен

преди 13 години

От *** 20 бе съобщено, че Антон Кутев ще оглави групи от платени драскачи по форумите, чиято задач а ще бъде преди изборите да плюят по ГЕРБ и да осмърдяват пространството!Като гледам тука вече е пълно с Кутевчета!Естествено те не се различават интелектуално от патрона си Кутев, който винаги когато го видя по телевизията имам чувството , че току що някой го е изнасилил!Дерзайте ! С дебилни коментари, само наливате вода в мелницата на ГЕРБ!

99

Анонимен

преди 13 години

Изтърка се измуканата и некадърно съчинената червена интернет пропаганда. само платените позитанчета си пляскат и сънуват властта...

98

Анонимен

преди 13 години

БЪЛГАРИ!Как дипуснахме комунисти и турци толкова години да се гаврят с нас, родителите и децата ни?И за капак пожарникар да ни досъсипе.До кога ще търпим това?

97

Aнонимен

преди 13 години

Слава Богу, че има хора като БоСимеонов и Бай Колю..бях се притеснила,че само аз имам усещането,че искат насила на да ни наврат в някъв паралелен свят...

96

БСП----МАФИЯ

преди 13 години

ДA СЕ ПАЗИШ ОТ КОН ОТЗАД,ОТ ВОЛ ОТПРЕД,А ОТ КОМУНИСТ(СОЦ.) ОТВРЕД.....

95

Ето новия морал

преди 13 години

Най- вероятният нов собственик на Булгартабак ще се казва Цветелина Бориславова. Името й разбира се ще остане скрито зад някой 20-годишен сополанко, както се случи със сделката за Кремиковци, коментират финансови анализатори, икономически ченгета и митничари. Реалният купувач ще е премиера Бойко Борисов, спонсориран от стария си боен другар Румен Николов Пашата.Официално представящата се като бивша жена на Борисов, Цветелина Бориславова изненада бизнеса, като продаде 1 300 000 акции от цветущата СИБанк през декември, 2010 г. За тях тя получи 140 млн. лв. Сделката е меко казано странна, защото е абсурдно по време на икономическа криза с подобни мащаби да се продава финансова институция. Която, освен всичко друго, взима комисиона от всяко плащане към НАП, КАТ и прочие.Схемата се оказва по- сложна. Въпреки, че за параван, Цветелина Бориславова купи през май 50 % от Българо-американската кредитна банка, красивата финансистка със сигурност може да извади доказателства, че са й останали доста пари от сделката със СИБанк.Това ще бъде аргумента, че е подкрепила със законни пари младия купувач в бъдещата приватизация на Булгартабак. Това разбира се в случай, че излязат доказателства, че той не може да разполага с такива финансови средства.Реалните огромни средства за сделката се предполага, че ще бъдат осигурени от стария авер на премиера, Румен Николов Пашата. Докато медиите продължават да се упражняват на гърба на Братята Маргини, Маджо, Любен Гоцев и пр., Румен Николов Пашата се е превърнал в касиера, който прибира парите от огромната контрабанда на цигари, твърдят митничари. Според тях сумите, които се печелят сега, са многократно по-големи от онези 4-5 млн. лв. на месец, които си докарваше Константин Димитров Самоковеца, отчитайки се директно в централата на СДС на ул. Раковски 134.Сметката е проста. Пушачите у нас по официални данни са около 2 млн. души. Средно всеки консумира по кутия на ден. В докладите на западните служби и наши неправителствени организации непрекъснато се алармира, че всяка трета папироса у насе контрабандна. Това означава, че от споменатите 2 млн. кутии поне 600 хиляди са нередовни. Известно е, че в цената на една кутия себестойността е 1.00 1.30 лв. Всичко останало е акциз и ДДС. Средният акциз е 2 лв.Един тир събира между 700 и 900 мастербокса цигари, което означава около 350 хил. кутии. Като умножим по 2 лв., се получава сумата 700 хил. лв. от акциз, спечелена от един единствен камион.В случая не се изчисляват шлеповете, които влизат от Украйна и Русия. Космическите суми под формата на комисиона се акумулират от бившия сикаджийски бос Румен Николов Пашата, на когото Бойко Борисов като млада мутра разхождал кучетата, според твърденията на техни съдружници.

94

истината

преди 13 години

ЕТО ТОВА Е БСП---ТЕРОРИСТИЧНА КОТЕРИЯАтентатът в църквата Света Неделя е най-тежкият терористичен акт в историята на България, а по това време и в света, доколкото под терористичен акт се има предвид действие на отделна въоръжена група.Извършен е на 16 април 1925 г., Велики четвъртък, когато група дейци на Българската комунистическа партия (БКП) взривява покрива на църквата Свети Крал в София. По това време в нея се провежда церемонията по погребението на генерал Константин Георгиев, убит на 14 април същата година от други дейци на комунистите. Специалната цел на атентата е да бъде ликвидиран военният и политическият елит на страната, включително цар Борис III.При атентата в Света Неделя загиват 134 души[4], други умират по-късно от раните си, и така общият брой на жертвите е 213. Ранените са 500.Загиват 12 генерали, 15 полковници, 7 подполковници, 3-*** майори, 9-*** капитани, 3 депутати ( д-р Недялко Колушев, адв. Н. Рачев и Хр. Цанев) и множество граждани, включително деца.

93

Анонимен

преди 13 години

МАФИЯТА-БСП ИСКА ВЛАСТТА....

92

Ресторантъор

преди 13 години

Геноцид има ужасен и над всички нас от тези крадци от ГРОБ..Никога не сме били в подобен колапс. Ние от асоцацията на ресторантъорите също искаме оставката на Борисов- най - некомпетентния и нагъл крадец- премиер в историята на страната..Хиляди наши служители също са в готовност да излязат пред министерски съвет и за часове да пометем тези нагли крадци и мутри.....Ето.....Празните салони на ресторантите са все по-често срещано явление напоследък. След време логично ще се превърнат в нещо напълно естествено. Поне докато има ресторанти, защото след като фалират няма да има нужда дори да се коментира този проблем. След новогодишните празници за повечето хора е изненада, когато отидат на някое любимо място, което до вчера е било пълно, да го заварят пусто и празно, но за сметка на това проветрено и с достатъчно места. За собствениците новият закон, който изпразни кръчмите, също е изненада. Шефът на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация Благой Рагин коментира ситуацията така: Само това ни трябваше. Колегите са в шок, всеки ден променят наредби и закони. Вече имаме чувството, че искат да ни фалират насила, да освободят пазар за някого.Пред 24 часа той каза, че фалитът на повечето заведения е сигурен, тъй като поне 50 000 лева са инвестициите за нова система за циркулация на въздуха в залите за пушачи.

91

Българин

преди 13 години

НИКОГА ПОВЕЧЕ БСП ВЪВ ВЛАСТТА!!!Айде платени драскачи, цъкайте минуси ваща мама червена!!!

90

До Miren

преди 13 години

Бойко Методиев Борисов. Днес е един от най богатите хора на България.През 1977г. кандидатства в школата на МВР Симеоново, факултет Държавна сигурност, но е приет в Противопожарна охрана.През 1990г. отказва да подпише декларация за деполитизиране (т.е. остава си комунист, член на БКП), напуска МВР и започва охранителна дейност.Участва в управлението на фирмите:Ипон-1 с баща си Методи Георгиев (бивш служител на Софийско градско управление на МВР); Ипон-2 ; Ипон-Агенция за сигурност и охрана; Интербулпред; Тео Интернационал АД с Румен Николов Пашата (фирмата е уличена в контрабанда с цигари и необслужван кредит към ПЧБ в размер на 1.27 милиарда лева) ; Джи Би травъл къмпъни, свързана със СИК; Прахайм ООД; Будоинвест; Цебра ООД; Ти Би Ай; Химтекс АД и т.н. .

89

Млад социалист

преди 13 години

С две думи мога да обобщя изказванията на колегите под мен :Гладни сме - дайте ни властта!

88

R PETKOV

преди 13 години

DA NA VOTKATA VOTA NE ME INTERESUVA

87

Miren

преди 13 години

Бойко Методиев Борисов ,Цветан Цветанов заедно с Богомил Бонев са едни от най- младите комунисти в България,станали членове на БКП още на 18 годишна възраст. През 1990 г. Борисов напуска пожарната защото отказва да се деполитизира с думите " За мен партията- майка която обичам е по важна от моята служба". А сега антикомунист.....Гнус ме е от подобни "хора" .За такива има само едно определение - ЛИЦЕМЕР, ЗАВЪРШЕН,НАГЪЛ,БЕЗСКРУПУЛЕН ЛИЦЕМЕР !

86

Анонимен

преди 13 години

Na 76 Kutev ste plati,draska yako.

85

Анонимен

преди 13 години

БСП тея турци умрели искат пак да захапят властта , но според мен по-добре да направим Волен премиер само такива откачалници като него могат да направят нещо... да вървим напред като повечето страни от ЕС или да потънем още повече...

84

Amigo

преди 13 години

България в ценови шок,иконимическа стагнация и финансов колапс. И това откакто Борисов дойде на власт. Ето някои сравнения на цените преди тиквата крадлива и сега....Бензин преди 1 год. и 10 месеца 1.74 лв. сега 2.44 лв. Хранителните продукти за 1 год. 80 процента увеличение. Цигарите с 40 процента,услугите между 50 и 60 процента. Ток,газ,горива драстично нагоре. Това е просто - кошмара е пълен. ОСТАВКА БОКО ТИКВА - ОСТАВКА И СЪД !

83

до 72

преди 13 години

Няма как да разбереш - нали си потомствен комунист. ЩЕ ти подскажа, че хората са отвратени от БКП-БСП-ДПС-СДС-ДСБ-НДСВ. 20 години управлявате под различни форми, все много знаете, а все крадете с *** си и ни тикате към национална катастрофа. Най-големите зулуми в новата история на България са по време на комунистическо-социлиалистическото управление на БКП-БСП и коалициите им. Лукановата зима с режим на тока, хиперинфлацията 96-та, 1 милиард евро спрени еврофондове 2007, заменките...