34

хитлер

преди 13 години

бсп трябваше отдавна да бъде забранено а не тоя комуниста да се прави на велик пияница.руснако времето на комуните свърши разбра ли.в момента запада командва.ориентирай се към него а не към доган и путин

33

Анонимен

преди 13 години

"Има лицемерие в този вот. Кризата започна по време на управлението на Тройната коалиция, ГЕРБ продължиха и не взеха антикризисни мерки."Костов както винаги меша лъжа и истина щото си мисли, че в кашата никой няма да забележи!Световната икономическа криза започна по времето на предишното правителство. Нашата собствена, особена, тежка и мъчителна криза започна с идването на Боко *** на власт, подкрепян от Атака, Костов и СДС!

32

ТЪП

преди 13 години

"Това не е нашия мач" ???? !!!!! :OТова не е ли съдбовно решение за БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ИЛИ го приемат за майтап от СеДяСи ???

31

Анонимен

преди 13 години

Абе вие добре ли сте? Няма да мине вота, сметнете малко. Ще губят време, че не им се работи по важни неща, избори са им само в главите на политиците.

30

Анонимен

преди 13 години

ТОВА Е Бг трагедията.Има проблем но щом Вуте го е казал НЯМА ПЪК да го подкрепя казл Нане.После пък ще бъде обратното и така докато това вмирисано племе ОКОНЧАТЕЛНО изчезне.

29

MURDOC

преди 13 години

Сега ще видите кво порно се задава ,Бойко как ще се "извинява" по турски .Накрая НЕ Турция ,а България ще се извинява . В нормална страна такива които се крият като Ениз Ченгел се обявяват за общо държавно издирване ,но сега ще видите че нищо такова няма да стане . Обвинените ще бъдат българите ,ЩЕ ВИДИТЕ . Малко инфо за Шефът на ЕНТУРТРАНС : Ениз Ченгел не е за пръв път в медиите той беше задържан на пропускателен пункт на българо-румънската граница защото имал издадена европейска заповед за задържане . през 1993 г Ченгел е ранил с нож в румънска дискотека румънски гражданин,пострадалия остава инвалид за цял живот .Чак през 2003 Ениз Ченгел е осъден задочно от съдебните власти в Румъния ,той обаче не се яваява на насрочено дело и така е издадена заповедта за ареста му .Ченгел е с българо турско гражданство и не възразява пред Бургаския съд да изтърпи наказанието си в България . Румънците го екстрадиран да излежи ефективно присъда от 4 години в румънски затвор ,защитата на Ченгел в България обаче успорват предоставените документи от румънска страна с тезата че има процесуални нарушения, не добър превод и липсващи оригиналите на съдебния акт по обвинението. Бургаския окръжен съд налага на Ениз Ченгел да излежи деянието си под домашен арест в България .

28

Димитър

преди 13 години

Хе, че то и на мен ако не ми хареса някоя служебна задача, да напусна офиса, пък заплатата да ми тече. Е няма такива наглеци!

27

Анонимен

преди 13 години

Вместо да триете хората, когато ви критикуват, оправете си сайта.

26

хитлер

преди 13 години

*** от бсп освен вотове на недоверие когато не са на власт друго правят ли.искам някоя партия бсп поеме власта да право вототве на недоверие.да го видим тогава ***

25

на гей-парада!

преди 13 години

Синята коалиция няма да участва в дебатите, защото колективно ще ходят на гей-парада!

24

Анонимен

преди 13 години

От няколко дни не съм влизал в тази тъпотия. И пак няма да влизам, защото има новини, които изобщо не мога да отворя и прочета.

23

Анонимен

преди 13 години

"От СДС предложихме да не участваме в гласуването, защото това не е нашият мач. Това е мачът на Доган и Станишев", обясни позицията на сините лидерът на СДС Мартин Димитров."Платени *** на мутрата се превърнахте. Страх ви е, че в следващият парламент оставате навън и затова ще му лижете обувките на *** до последно - може и да склони да ви бъде ракета носител следващите парламентарни избори!

22

Анонимен

преди 13 години

защо няма осветление по магистралата в цял свят по магистралите има осветление само нашите нямат

21

Боко

преди 13 години

Всеки един ден от както ме избрахте е трагедия. Другарите от БСП и ДПС да не ме оплюват, защото ще им се обидя. Вот на недоверие ми искали, нали сме от една банда бе другари? Не съм ви приятел вече.

20

премълчаване на прес

преди 13 години

"Синята коалиция" няма да участва в дебатите и гласуването по вота на недоверие към режима на пожарникаря. Това представлява едно институционализирано премълчаване на престъпленията на тиквения герб!

19

хитлер

преди 13 години

сергейчо може и бойко да е виовен но тройната коалиция какво направи за българия освен да краде и убива.*** лъжеш и пак искаш власта.дори и да я вземеш нищо няма да направиш освен да крадеш .

18

#45

преди 13 години

Е как нема да напуснат сините *** начело с ***?Ако случайно мине вота нали ще гледат парламента само от вън.Дручко си е власта и дупетатската заплата дори и още две години да си я получаваш.

17

Анонимен

преди 13 години

Нова простотия, тия хора само ни въртят едни преставления и това си е.Този автобус е бил на пътя и е возил хора точно заради управлението на *** от последните двайсет години, който и преди и сега си затварят очите за какви ли не неща който ежедневно рискуват живота на хиляди хора в страна.Ако в следващия ден на вота стане друга катастрофа пак ли ще го отложат.Абсолютен цирк ни е цялата държава.Все едно америка да отложи военен удар щото вижли някъде там станала катастрофа с 2-3 жертви.

16

серГЕЙ Станишев

преди 13 години

Другари, обратното броене продължава.Остават само няколко дни до соц-гей парада на 18-ти.Оставете го тоя вот! :)))))))))))))

15

ЙОЦО

преди 13 години

СТРАХ, СТРАХ ЗА КОКАЛА, А НЕ МИСЪЛ ЗА НАРОДА.ВОТЪТ ЩЕ ВЗЕМЕ ДА МИНЕ И ПОСЛЕ ИЗБОРИ, А НЕ Е СИГУРНО ДАЛИ СИНИТЕ ДЕПУТАТИ ЩЕ СА ПАК В ДЕПУТАТСКИ КРЕСЛА.