160

Анонимен

преди 13 години

те са сто години пред нас,скоро се върнах от там,няма криза

159

Mehandjiq

преди 13 години

Аз мога да осигуря 2 работни места на братята гърци в кухнята, ама те дали ще работят и дали изобщо ще дойдат за по 300EURв заплата!

158

Анонимен

преди 13 години

Тия мързеливи прошляци, га ядоха кифтетата напреки ни риваха, а? Да залягат да бачкат и да си простират краката според чергата, да видят как е.

157

Анонимен

преди 13 години

Глупости, ще вдигнат ръце от тях, просто ще искат да ги изкупят на безценица. Абе гърчолята не бързайте да ги наричате прости. Те са в НАТО, ЕС, ако имат малко топки, а те са показали, че много не им пука, ще се махнат от Еврото, ще минат на драхма и ще кажат, че си плащат дълговете в драхми, който иска - иска, който не - да го духат банките. Е, ще ги боли 10-ина години, ще ги поизолират, но те си имат туризъм и могат да излязат пак на чисто. Ние със "светлото бъдеще" ко праим? Чакаме Годо...?

156

Анонимен

преди 13 години

Гърците са страшни ***. Още не са проумяли, че вече никой не е готоя да плаща, за да си живуркат те на кредит и да се излежават по цял ден.Стачкуват вече от година ли, две ли, като не проумявал, че с всеки ден стачки икономиката им губи много милиони. Накрая всички, които се опитват да ги спасяват ще вдигнат ръце от тях и пак ще има огромна имигрантска вълна от гърци.

155

До 157

преди 13 години

Както е казал един от по-ранните президенти на САЩ, "...ако хората знаеха каква колосална измама с парите им правят банките, щеше да има революция преди да се съмне".Та, не че гърците го знаят, те тепърва ще почнат да го разбират, като започнат да се запитват някои неща, но ако и ти го знаеше, може и да отидеш с такъв плакат пред банката. Ако повече хора го знаеха, можеше и да не сме на този хал, а всъщност, надежда има, гледам все повече хора почват да поразбират кой е "лошия" в приказката...

154

Анонимен

преди 13 години

Трудно е човек да ги разбере гърците. Страната е пред банкрут и закриване,чака ги вековна бедност и емиграция,а те вместо да се хванат да направят нещо ми се разхождат с плакати по улиците... Все едно аз да взема голям заем от банката а като дойде време за връщане да отида пред нея с един плакат "Не на връщането". Ама то за това византийците са стигнали до тука.

153

Iwan

преди 13 години

и въпреки това БВП на Гърция е 350 млрд. долара т.е. икономиката и произвежда 7-пъти повече от нашата и страната се посещава от 19 млн. туристи годишно :) а сега аз да питам наш Бойко, дето опука над 3 млр. резерв какво ще правим зимата, като се окаже че требва да девалвираме левО :)

152

Ratka Piratka

преди 13 години

Алооо? Каква икономическа криза в Гърция,какви 5 стинки?Поне не пишете глупости за вътрешна консумация!Аз и моите колежки компаньонки, в хоризонтално положение заработваме само за 1 седмица в Гърция, това което заработвахме за цял сезон на Слънчев бряг!Яка пичка,калпав к-р рани! Уверявам,че се радваме на много висок рейтинг тук,заедно с рускините!

151

До 140

преди 13 години

Има си Агенция за инвестиции, ако не те мързи или не си тотално неграмотен и сам можеш да провериш кои са инвеститорите и в какви сектори са инвестирали те през 2010г.

150

Анонимен

преди 13 години

Всеки грък дължи средно по 40 000 евро. Ако от сметката смъкнем децата, пенсионерите и държавните служители ще се окаже, че работещите не на държавна работа гърци дължат средно по 120 000 евро на глава от населението!При сегашните лихви от 17% по държавните ценни книжа на Гърция, само лихвите са по 20 400 евро на година или по 1700 евро на месец!

149

Кирил

преди 13 години

Тихо, да не събудим гърците!

148

Вуте

преди 13 години

Наздраве Бай ***,Наздраве Вуте!Ние сме, най големите щасливци на Балканите,защото така или иначе, няма какво да загубим в кризата,защото нищо не притежаваме!Значи, че излизаме печеливши от цялата игра! Нали Вуте?

147

неЗнайко

преди 13 години

Гърция...дребна работа. "Световната криза", Гърция, Испания, Долара...всичко това са предвестници на една загиваща крадлива система, създадена с цел съсредоточаване на паричните потоци в крадливите ръце на групичка престъпници. Толкова са се уплашили, че всичко ще хвръкне във въздуха, че всячески се опитват да надуват балоните (Гърция например), за да отложат неизбежното, а то е крах на сегашната финансова, крайно скапана и грабителска система. Гърците са просто симптом, не са дори причина...

146

Вуте

преди 13 години

до: Бай ГаньоНаздраве Бай ***,за чудесните новини при комшиите!Току що изсърбах шкембе чорбата, която си приготвих от една консерва за кученца и 1 кокал от кофата за ***,чак сополите ми потекаха,оригнах се и преминах и аз на грозданка!А все така, да сме живи и здрави и да се веселим, на пук на завистливите!Ха,хааа,ха!

145

МегаАлександрос

преди 13 години

Жал ми е като чета коментарите...общо взето ми напомня на шопската поговорка "не е важно аз да съм добре, важно е Вуте да е зле". Нима не виждате възрастните хора които ровят по кофите заедно с ***, разрухата която е цари навсякъде, безнаказаната престъпност и безочието на съдии, полиция и политици, та сте седнали да говорите колко зле е Гърция? Нима това го има там? Няма го не толкова заради икономиката, а заради това, че хората няма не биха допуснали такова падение...това е и разликата.

144

Бахур

преди 13 години

Ето така трябва, само че поуката няма да се случи, за жалост. Всички да видят, какво значи да живееш на кредит. Това се отняся от най-малкия човечец, ходещ да взема заем, за да си купи 40'' плазма без да има пари или до държава, която има незаслужено високи разходи и живее на кредит. Живеенето на кредит само налива вода в мелницата на банките и им дава карт бланш да заграбват още. Ама простите гърци май още не са го разбрали и си мислят, че с мед ще ги мажат...

143

Минувач

преди 13 години

Трябва да побързаме с влизането си в зоната "Шенген"! Само така ще можем да помогнем финансово на бедните си съседи...

142

Бай Ганьо

преди 13 години

И ние сме зле,но комшиите са още по зле,защото не са свикнали на немотия като нас и да ровят в кофите за *** търсейки препитание!Мед ми капна на сърцето!Ха,хаа,ха!Ай наздраве,че плодовата ракия сабахле,много ми се ослади!

141

Пръцко

преди 13 години

Всичко, що идва от МВФ и СБ, тези центрове на еврейската финансова политика за превзема на световните парични потоци, трябва да се приема с недоверие. Гърците ядоха и пиха на корем, без да го заслужават, но това си е част от плана. Има ли нормален обикновен човек, който да откаже добра залпата и пенсия, ако му я дават. Защо злобеете? Нима запада и САЩ не ядат и не пият на корем и не изяждат ресурсите на другите по-слаби държави? Гърците си заслужават това, което става, но има и други виновни.