144

kapitalist

преди 13 години

До полковника от ДСТо като ги закриете, ще останат в тази страна само консуматори доволни от живот на РБ. Въпроса на който ще се радвам да чуя отгово е на чий гръб ще паразитират.

143

Полковник от ДС

преди 13 години

време е за твърдата комунистическа ръка на Румен Петков.

142

прасчо

преди 13 години

Д'ба и държавата тука вече и да изпикаеш е свързано с провокации и външна намеса..........Аз ще си гласувам за Синята коалиция.Точка!

141

Светльо

преди 13 години

Е хайде вече СДС да не генерира ДПС лидери, става ли? Аз лично не искам...

140

Анонимен

преди 13 години

Абе няма СДС,ДСБ,ДПС - има далавера.Половината лидери на ДПС минаха през СДС,справка Йордан Цонев,Янко Станев,Христо Бисеров и други знайни и незнайни "герои".

139

Полковник от ДС

преди 13 години

Още не сме решили дали да пуснем сините и в следващия парламент. Принципно от тях отдавна няма полза и най- вероятно ще ги закрием.

138

КЪРДЖАЛИ

преди 13 години

Само улицата ще оправи положението,иначе със стари *** нов бардак.

137

cccp

преди 13 години

Аз гласувах вчера,но есента ще гласувам за други!

136

СКОРПИОНС

преди 13 години

Wind of Change...........

135

Kapitalist

преди 13 години

Президентския вот така или иначе не е на дневен ред за дясното пространство, но е важно София да си остане дясна и марионетката да си ходи.Интересно защо в статията не се говори за успеха на Прошко, който към момента е без конкуренция, има чисто минало и хората очевидно го харесват.

134

до 136

преди 13 години

Това са само сигурните десни гласоподаватели, на изборите ще са доста повече.

133

аватар

преди 13 години

Всички лидери на синята коалиция трябва да си ходят и на областно и общинско ниво.Само Петър Стоянов и Филип Димитров могат да обединят истинското СДС в България.Това и децата в бебешки колички го знаят,ама самозванците пускат ли кокала ?

132

Прогнозата!

преди 13 години

Според последните оповестени данни гласоподавателите пуснали бюлетина в страната са около 75-76 000.Доста добър резултат! Всъщност, това беше целта - преброяване на евентуалните гласоподаватели!С тези темпове на нарастваме СК скоро ще надмине ГЕРБ!И защо ГЕРБ ги е страх да си направят едни отворени предварителни избори?Ами защото са наясно, че няма да изкарат повече от 20-30 хил души!И тогава ще стане ясно, че високият рейтинг на ГЕРБ, е ... само в медиите/платени и сплашени от тях/!

131

Анонимен

преди 13 години

имат бъдеще ,нали пак трябва да осигурят няколко депутатски места за върхушката си,тях само това ги интересува

130

некои

преди 13 години

*** са гласували за Христов, защото Малинов беше по-добрата кандидатура. Дали СДС имат пръст в това или има външна намеса историята мълчи.

129

kiko1970

преди 13 години

Има един единствен човек от средите на синята коалиция за когото бих гласувал за президент - Иван Костов, и не мога да разбера защо не се кандидатира и спечели изборите, а с това и възстанови нормалния политически модел у нас.

128

Светльо

преди 13 години

Аз съм заклет костовист, но след всичко, което се случи, и аз започвам да се съмнявам да ни бъде заедно... Електоратът на ДСБ не иска да подкрепи Румен Христов, защото той бил съмнителна кандидатура на Доган (по данни от Фейсбук). Мнозина се чувстваме точно така - прецакани от СДС-София...

127

те

преди 13 години

Играта свърши-сините си направиха сепуко..............

126

2121

преди 13 години

Т О Я Г А!!!!Да влиза Горския и да изнася труповете от сцената!!!ЗАВЕСА!СЛЕДВАТ 50 Г. ФРАНКИЗЪМ!

125

Мъдурлиев до 117 -ти

преди 13 години

Абе кой мрази Костов бе кавал . Костов успя да разсипе предприятията на разни пишман фабриканти бивши комунисти , успя да се налапа по неговото управление с банки и ужасно много пари . Сега тъне в ухолство и раскош и му дреме на саидера дали ще гласуваш за него или не . АМАН ОТ *** . Костов е във власта за да брани заграбеното както и останалите от статуквото . Я си отговорете защо така ревнусно се пази банковият сектор ? Само той функционира благодарение на политиката