264

Анонимен

преди 12 години

Бойко да уволни Първанов и да се приключва!

263

Анонимен

преди 12 години

vsi4ki 4erveni da se mahat

262

Анонимен

преди 12 години

Тези двете са бъкани с пари, давани им под масата.Нали са от Гоцевата чета..

261

Анонимен

преди 12 години

Червените плъхове напускат кораба на Гоце...той потъва

260

Анонимен

преди 12 години

Герб ще махне КОРУМПИРАНИТЕ ЧЕРВЕНИ *** ЗАРАДИ, КОИТО ДЪРЖАВАТА БОКСУВА и то точно сега Само Герб

259

Анонимен

преди 12 години

Мафията на Гоце лека-полека се разпада.Амин

258

Анонимен

преди 12 години

Крайно време е съдиите да се избират чрез гласуване от народа, както е в развитите държави! С допълнителна бюлетина или на президентските, или на парламентарните избори! Не е демократично съдиите да се назначават от някой си...

257

Анонимен

преди 12 години

АКО ВИДЯ НА УЛИЦАТА ГЛАДНО КУЧЕ И ГЛАДЕН БОЛШЕВИК ...БИХ НАХРАНИЛ КУЧЕТО... А БОЛШЕВИШКИЯ *** БИХ ИЗГОНИЛ С ШУТОВЕ....И ВСЕКИ НОРМАЛЕН БИ ПОСТЪПИЛ ТАКА.

256

Анонимен

преди 12 години

Всички са подкупни и излишни!

255

Анонимен

преди 12 години

Герб ще махне КОРУМПИРАНИТЕ ЧЕРВЕНИ *** ЗАРАДИ, КОИТО ДЪРЖАВАТА БОКСУВА НО........ На тяхно място ще дойдат гербави *** и държавата пак ще си боксува.

254

Анонимен

преди 12 години

Нещо се случи в съдебната система.,,,герб се опитва да се отърве от корумпираните съдииДААААА СЛУЧИ СЕ И ДАНО ТАКА ДА ПРОДЪЛЖИ ДА СЕ СЛУЧВА...ВСИЧКО СИ ИДВА НА МЯСТОТО.ВСИЧКИ СРЕДСТВА СРЕЩУ БСП-МАФИЯТА И ГОЦЕ -МИЛИАРДЕРА СА ПОЗВОЛЕНИ

253

до 253

преди 12 години

Гледай сега лелче, некролози по вратата няма поне в нашето село , особено пък на магистрати и работещи там! За парите които вземат не ми говори, защото съм прекрасно запознат с нещата особено за антикорупционните, а за мизерните условия на труд направо ме разплака ! Сега кажи че не се вземат пари от Силните на деня, или че не вземате Коледни и Новогодишни премий и направо кандидатствай Актьорско Майсторство в НАТФИЗ, ще те вземат без изпит !!

252

Анонимен

преди 12 години

В цяла Европа бившите червени агенти и доносници бяха осъдени само в България благодарение на "независимата съдебна система" няма никой осъден и продължават да крадат и дерибействатвреме е и ние да станем бяла държава, да изчистим съдебната си система от старите кримки, назначени от комунистите, за да възтържествува справедливосттаДОЛУ КОМУНИЗМА! ДОЛУ АГЕНТИТЕ НА ДС!! ОСТАВКА НА ВСИЧКИ ЧЕРВЕНИ МЕКЕРЕТА В СЪДА И ПРОКУРАТУРАТА!!!

251

Анонимен

преди 12 години

Какво се случи в съдебната система ?това, което отдавна чакаме да се случистарите корумпирани чанти да се махат, да влязат достойни съдии, които най-сетне да осъдят някоя едра червена риба

250

Анонимен

преди 12 години

Какво се случи? Боко се случи и там. А на принципът за разделение на властите му се случи разходка в небитието. Но простите хора, най - лесно еднолично се управляват. В България дали сме прости, предвид политическата обстановка и коментарите на начетените политически АНАЛизатори... Без въпросителна.

249

ha-ha-haaaaa

преди 12 години

boiko im razrovi *** v sada i poludqha drugarite

248

;-))))))))

преди 12 години

dvama korumpirani po malko.imat da si har4at i v drugiq jivot.

247

до Пурко

преди 12 години

Пуркооо,нямат климатици в тоалетните,в един кабинет са по трима-четирима,защото условията се такива,не получават антикорупционни,грешно са те информирали,а ако се загледаш по лепнатите некролози на вратите на съдебната палата ще видиш колко млади хора са си заминали,а знаеш ли защо-от напрежение,от преумора и от прекрасните условия на труд,които имат.а и още нещо-сигурно вземат по 1200 лв.,ама те са унизително малко.За сетен път се убеждавам,че ние българите сме злобен и ужасно завистлив народ.

246

Иван

преди 12 години

вярно е че взимат, поне повечето от тези, които познавам но не и всички. В крайна сметка всеки гледа себе си и гледа да се уреди по някакъв начин! Аз лично не съжалявам за избора си

245

Анонимен

преди 12 години

Мутрите успяха явно да стъпят на врата на съдиите и сега никой не може да ги спре да си въртят контрабандата, да изнудват , да се разправят с неудобните си бизнес и политически конкуренти и да не забравя да тровят необезпокоявани децата в училищата с наркотици!