129

Анонимен

преди 13 години

Всичко това ,което казва Борисов е 100% истина.*** си сложиха съдии навсякъде и затова няма да видим осъден крадец-комунист.Долу червената мафия на Гоце.

128

ники

преди 13 години

Браво Бойко само ти им се опълчи, на тея мафиоти.С теб съм.

127

Мишкар

преди 13 години

Ами така си е, всички са комунистически протежета, така че комуниста-мишка станишев да се завре в миша дупка и да не лае повече.

126

Georgi Nikov

преди 13 години

Abe hora , vie ludi li ste?! Sprete da podkrepqte tazi smeshna partiq GERB! polojenieto e tragichno. To biva biva ama ve4e ne se tyrpi

125

do 126

преди 13 години

Nie, po-dobrite ot pojarnikarq ne sme politici, za da kajem kakvo da se promeni.Po loshoto oba4e e 4e i toi ne e politik, a pojarnikar! Plus tova vseki sam sydi za polojenieto po sobstvenite si prihodi.Kogato dyrjavata ti zabavi DDS 6 meseca i kogato transfernite prozorci po evropeiskite programi stoqt zatvoreni 1 godina, 4ovek po4va da se zamislq kolko dolni populisti sa GERB.Taka 4e ne mi filosovstvai, a se ogledai i mi kaji nqkoi 4esten biznesmen dovolen li e ot jivota!? Samo shemajiite!

124

Анонимен

преди 13 години

Оффф айде млъкни бе демагог Бойко! И ти си същия като тези,които плюеш!По-голяма мизерия не е било в България....после върви ми обяснявай кой крадял! Ами ТИ !!!

123

darl1ng

преди 13 години

От известно време следя коментарите в сайта и след всеки въпрос, по който има отношение премиера се появяват предвидимите коментари. Най- лесно е да се плюе и ригуе, да се сочи как нещата "не трябва да бъдат и да се правят". Като сте толкова прозорливи кажете как точно ще се оправят нещата, кой точно ще го направи. Вие- по- добрите от пожарникаря? Коя "съдебна" система при дело за развод оставя жена с 2 деца на улицата присъждайки семейното жилеще на съпруга? "Неподкупната?" Вечната опозиция...

122

Анонимен

преди 13 години

***,***,ТИМЯНЕВА,ЯНЕВА,ЯНЕВА с 8 г.трудов стаж,от които 4 - в МАЙЧИНСТВО!?

121

ДО БОЙКО

преди 13 години

На 30 септември 1999 г. Владимира Янева купува къща от 93.9 кв.м2 и парцела от 485 кв. м.2 под нея на ул. Виктор Григорович 28 (точно срещу Медицинска академия). Стойността на сделката е 18600 лв.Декември същата година Янева продава на Владимир Чендов апартамент от 82.420 кв.м. на ул. Хубавка в София (кв. Гео Милев). Сделката е на стойност 46912 лв.За деня на жената - 8 март 2000 г., Янева си прави подарък, като за 29500 лв. купува апартамент от 70 кв. м. в Зона Б5.През 2007 г., заедно със съпругът си Илия Манолев теглят ипотечен кредит от 50 хил. евро от Пиреос Банк, като ипотекират апартамент и гараж в столичния кв. Стрелбище на ул. Нишава.Самият апартамент е купен от строителя "Метрон Инжинеринг" през септември 2005 г. срещу 23884 лв.През март 2010 г. Янева купува гаражна клетка в близост до жилището за 16 хил. лв.За разлика от съпругата си, Илия Манолев е по-скромен в имотните сделки. През 2002 г. той продава на Иво Георгиев и Надежда Георгиева апартамент в Хаджи Димитър. Те купуват 71 кв. м. за 18 хил. лв., но жилището е ипотекирано в полза на Манолев, като ипотеката е отписана следващата годиниа. Иво Георгиев е бизнесмен свързан с варненската група ***. Той е управител на хазартната фирма "Астера I", дъщерно дружество на свързаното с Химимпорт дружество "Св. св. Константин и Елена холдинг".

120

Анонимен

преди 13 години

На снимката - нагъл мутрафон-крадец!

119

Анонимен

преди 13 години

Долу Герб и БСП

118

Ананас

преди 13 години

до 114"Появиха се съмнения за конфликт на интереси при новия председател на Софийския градски съд Владимира Янева по дело срещу "Софийски имоти", съобщи bTV."През миналата година й било разпределено едно от многото дела срещу бившата управа на дружеството.Справка в имотния регистър обаче показва, че бащата на Янева е купил два търговски обекта от общинското дружество.Когато сделките са изповядани, в управата му са Тошко Добрев и Симеон Симеонов, които са сред обвиняемите по делото.След

117

Анонимен

преди 13 години

Този престъпник на снимката защо не е в затвора?! Явно наистина съдът и прокуратурата не си вършат работата.....

116

Глупави сте,

преди 13 години

но ви е простено, защото сте необразовани.Плюйте по съдиите без да знаете изобщо как работи съдебната система. И се радвайте на Тиквуна, нормално е, той има подобни на вашите умения - садене на картофи, дуене и естествено липса на втора сигнална система.

115

Анонимен

преди 13 години

Мда, по всичко изглежда, че съдиите на ГЕРБ ще са още по-нагли и по-крадливи от Гоцевите съдии (пример В.Янева, новата Калинка). Е, нормално е, като се вижда какви ги вършат министрите им.....

114

африкански

преди 13 години

браво,бой по муцуните на самозабравилите се корумпирани съдии.стига са бозали от много места.да ходят да работят в чужбина ,ако тук не им е добре.

113

алоооо

преди 13 години

Единствения начин да се събори правителството е народа да спре да си плаща данъците.

112

Аплодисменти

преди 13 години

Браво Боко, Браво Тиквине веднъж ни показа, че си *** и доста хора го разбраха,сега ни показваш че си крайно нагъл, освен че си и *** и повече хора взеха да го разбират ...Очакваме да покажеш, че за друго освен да поливаш картофите с пожарникарския маркуч не ставаш и тогава може и всички вече да схванат, че си по кух и от използван пожарогасител ...

111

Анонимен

преди 13 години

Даже с цялото ми уважение към Лазар Груев, Нима той не беше съветник на Първанов и единствен кандидат? Що за наглост е това вече?Ми другият съветник на президента Първанов - Борис Велчев, стана главен прокурор. И всичките тези мълчаха като неми", избухна Борисов.Хайде да се намери умник да каже ,че не е вярно това!!!!

110

elvis

преди 13 години

Бойко и партийката му герб са ПЪТНИЦИ! Колкото по-скоро, толкова по-добре!