450

АнТонимен

преди 12 години

Нови лица в политиката ще дойдат по познатият начин - отново от детско-юношеската школа на "обичните" ни партии. Добре образовани празнодумковци със солидни инвестиции в "трудовия им опит".Смешно им бе на хората преди години, когато Жорж Ганчев започваше с думите "От що се срамиш българино" и гръмко бе обявяван за шут, но уви, за смях станахме.Българина гласува за интелигентни хора със сериозни намерения................да ни грабят.

449

Гадняра

преди 12 години

Странен панагирик на неподходящо място! Колко ли са и платили? Или просто опипват почвата за предстоящи предизборни атаки и съответното им противопоставяне! ...

448

Владо

преди 13 години

Това че е снаха на Пръмов е най-малкия проблем. Кунева е пряк участник в една афера с концесия за дървен материал в Габон за около 300 милиона долара.Това е то - всяк "гордост" на НДСВ се оказва яко крадлива - и мадридския измамник, и Милен Велчев, и Владимир Каролев

447

Анонимен

преди 13 години

Толкова ли е бедна страната ни на качествени, почтени и способни хора? Няма ли истински патриоти в тази държава?

446

Анонимен

преди 13 години

Ако е истина, че преди е била позната като Пръмова, а по-късно, в политиката, вече използва бащината си фамилия- Кунева, това не говори ли, че още в началото на новата си кариера желанието й е било да заблуди, да скрие? Наистина, това са много лични неща, но, поемайки пътя на политика, общественика, не трябва да има около личността й никакви неясноти, нищо, предизвикващо съмнения. Около миловидната госпожа, обаче, за съжаление, изникват доста такива.

445

Един от многото

преди 13 години

Много интересно що за българи са тези, на които Меглена Кунева - Пръмова наистина изглежда подходяща за президент! За старите БСП- играчи, хитреци и перфидни интриганти, за НДСВ и за някои вдетинени, сенилни старци е ясно. Но останалите избиратели, които би трябвало да имат разум и памет? Да, приятна, интелигентна, умело жонглираща с думите, възпитана, позната в ЕС. Но и лъжлива, лицемерна, извъртаща истината, доказано- без политически морал. Това ли искаме?

444

ще избягам

преди 13 години

ако си изберем национален предател за президент, тегля една клечка на всичко в бг и си отивам!

443

Анонимен

преди 13 години

Хубава жена, а такива грозни игри играе! Защо, бе, Меглена? Никога няма да ти повярваме, че е за доброто на народа! Никога!

442

Анонимен

преди 13 години

do qzeКато Боце и Гоце ли?

441

Мickey

преди 13 години

Гласувай Народее , поне имаш избор: Снахата на Партията, Внучката на Партията(да и внучката *** Т.Ж. е номинирана), Мутрата на Партията, Сина на Партията (сергей), "Турчина" на Партията, "Националиста" на Партията, "Асистента" на Партията.....

440

qze

преди 13 години

Q mluk BE! VIE KAKVO STE,NAPRAVILI ZA BG OSVEN CHE PRAVITE OBOROT NA CHALGARNICITE I KISNETE PO KAFETATA BE? PODLIZURKOVCI I LICEMERI. IZUCHETE PRAVO, VLEZTE V POLITIKATA, MRUDNETE SI GAZO I TOGAVA PLIUITE. CHUCHELA

439

Атака

преди 13 години

А за кого трябва да гласуваме?Като и ние да не гласуваме за Кунева - ПРЪМОВА, то пак ще се намерят хора доте ще гласуват!Ако трябва да се излзиа на улицата и да ги изринем сите, но няма и кой да ни поведе, всички са от ДС!

438

....

преди 13 години

АНАРХИЯ

437

......

преди 13 години

NEVER AGAIN !!!!!!!!!!! А dnes,bg СИ ГО ЗНАЕТЕ НАЛИ - ПЛАТЕНИ МИЖИТУРКИ !!!!!!!

436

Анонимен

преди 13 години

Тая продаде доверието на глупаците които гласуваха за нея за еврокомисар и отстъпи мястото си на тони фарма а сега от какъв зор да гласуваме за нея.Единствено полза ще има цАРЯ защото тя ще го уреди отново да сече вековните ни гори.Ако мразите природата гласувайте за Пръмова.

435

агент Рунцайс

преди 13 години

Успех другарко Пръмова нека възродим кумонизма.

434

Ха,ха,аааа.....

преди 13 години

Пак ни пробутват "дърти червени маймуни"-очиларки....от червения комунистически "фамилен клан"!НИЩО НОВО ,ПОД НЕБЕТО.....СТОРИ ,КОМУНИСТИЧЕСКИ НОМЕРА!!!!!!!!!!!!!!!!

433

марти

преди 13 години

Българийо,родино мила,докога все едни и същи *** ще ти мърсят...името????Българи,не ни ли увряха най-сетне дебелите кЪртуни,че вече толкова години все едни и същи парцали ни се въртят пред очите????Докога????

432

болшевик

преди 13 години

До под кривата круша!Тая кукумявка няма никакъв шанс!!!

431

Анонимен

преди 13 години

Мегленче този път не можеш да ни излъжеш. Знаем каква си що си и какво направи за България. Малко ли са ти парите в европарламента че искаш още?Спри се малко че ако бяха 1 и 2 на Козлодуй май нямаше да плащам тия сметки за ток. И няма ли нови лица в тая пуста политика че 20 години все едни и същи лица трябва да гледам които все ни държат на последно място в Европа. Всички вън от управлението на страната и да дойдат нови хора без връзка с ДС и олигарсите поробители.