19

Санди

преди 13 години

А защо заглавието е,закопчаха президентски племеник,а не племеник на бивш президент.И защо не се споменава тази частна клиника,с отличния специалист .Вероятно е специалист по разпространение на дрога в клиниката.

18

Номера

преди 13 години

За родата на Петър и Антонина Стоянови са нормални наркоманските изцепки.

17

Анонимен

преди 13 години

Доста манипулативно заглавие!Какъв президент,какъв племенник?!Под Президент разбирам- НАСТОЯЩИЯТ Президент.Под племенник разбирам- НА ПРЕЗИДЕТА ПЛЕМЕННИКА а не на 3-та братовчеткавуйчов брат!За такива манипулации ТРЯБВА ДА СЕ ОТНЕМАТ ЛИЦЕНЗИ!

16

до 1

преди 13 години

и защо да не го задържат? ако препродава дрога - дилър е и той. ако ползва - ти ще пратиш ли жена си или сестра си да ражда при гинеколог-наркоман?-толкова родилки починаха ей така....от такива. все е вътре! сега в затвора - все да му е вътре! на който ще да е племенник,ако ще и на папата.

15

www

преди 13 години

гинеколог значи -- ее знае къде да скрие хероина ..

14

Анонимен

преди 13 години

"Д-р Борис Кузманов е отличен специалист и за 5-годишната му работа при нас не са постъпвали оплаквания срещу него, беше лаконичният коментар на частната клиника. "Kakvo mu e lakonichnoto? I nie razchitame na vas kato media da ni informirate ...to si e*alo maikata....

13

Анонимен

преди 13 години

За чии Х му е притрябвало да доктор-специалист да се занимава с дрога на дребно? Е това ако някои може да ми обясни смислено..

12

ООН

преди 13 години

Световната комисия на ООН за борба с наркотиците е направила извода, че легализирането на наркотиците по целия свят и прекратяването на наказателното преследване на наркоманите ще бъде много по-ефективно, отколкото войната срещу разпространението на наркотичните вещества, съобщава Би Би Си.

11

До №5

преди 13 години

Ти верно си *** пес-тоя е племенник на жената на "бившия" президент П.Стоянов,бе кавал!

10

Анонимен

преди 13 години

Спорт трябва, затова се занимават с такива работи. Едно време помня депутатите правеха физзарядка сутрин, 5 обиколки на парламента голи до кръста, лицеви опори, патешко ходене, нямаше майтап тогава.

9

ОДС

преди 13 години

Инициативният комитет за издигане на кандидатурата на Петър Стоянов за президент исказва дълбокото си възмущение от поредната политическа акция против демокрацията.

8

Анонимен

преди 13 години

"онзи ден крадяха .. петър стоянов .. днес хващат племенник на жена му .. а бе верно активните мероприятия .. край немат :) "Е, да го пуснат ли бе, льольо?

7

Жиката

преди 13 години

Айдеее, почнаха да лъсват на мафиотското котило зулумите!!!

6

екс

преди 13 години

Мамка му - ВСИЧКИ СА ***, И РОДАТА ИМ И ТЯ !!!

5

MURDOC

преди 13 години

Е да можеше и Първанката така да го "украсят" с халкички . Ех, мечти,мечти.......

4

Дорина

преди 13 години

Или какво е виновна Антонина че докторът й е роднина?...

3

Калин

преди 13 години

онзи ден крадяха .. петър стоянов .. днес хващат племенник на жена му .. а бе верно активните мероприятия .. край немат :)

2

Анонимен

преди 13 години

Че какво е виновен доктора че е роднина на Антонина

1

Анонимен

преди 13 години

Е добре де, щом са арестували дилърът, от който е купил хероина, защо и потребителя е задържан? Пласьора да заминава в затвора-там му е мястото, но консуматора защо е арестуван? И него ли ще го храним и поим в затвора?!