34

Анонимен

преди 12 години

Всичко оки,но коя е Миленита?

33

Иван

преди 12 години

Голяма симпатяга е Миленита. А песничката черни котараци е жестока :)

32

прасчо

преди 12 години

Някакси ако си *** и скромен е приемливо и не вреди....но войнстващата простащина гарнирана с тъпота и всякаква липса на положително отношение....е вредне и трябва да се отстранява хирургически......демек Ампутация

31

Бохем

преди 12 години

За 35-те си години изглежда добре. Приема и офертички за шушу-мушу, абе точна е.

30

Анонимен

преди 12 години

Момичето изглежда много свестен човек, да е жива и здрава и тя, и децата и.

29

Luboto

преди 12 години

До 28. Напротив харесвам много неща. Със сигурност обаче не харесвам, неграмотници да правят коментари за мен. Разбра ли ме ***? ;)

28

5552

преди 12 години

На мен пък ми харесва! И може би точно с това, че по някакъв начин е малко различна и по-интересна :)

27

do jivko stalev

преди 12 години

***, никoй не ти е виновен, че си *** неудачник.

26

прасчо

преди 12 години

имам удоволствието да я познавам......става въпрос за свястно,скромно и талантливо момиче......и просташките коментари характерни за Планета-чат,най-малкото не са уместни....

25

Анонимен

преди 12 години

явно има доста сексуално незадоволени и комплексирани индивиди. Вместо да бълвате простотии къде ще се "източите", по-добре правете нещо по-полезно, като например да си намерите нормално момиче..

24

do Luboto

преди 12 години

Ти май си от тези, които не харесват нищо и никoй ? Това е доста банална поза, защото такива са 99 процента от ***. Ако направиш усилие да харесаш нещо или някои ще бъде голям успех за теб.

23

Luboto

преди 12 години

До 23. Същото важи и за теб. И ти чети, но за да се ограмотиш. Пише се иСкаш!

22

Манахилов

преди 12 години

И аз бих й се източил на джуките, признавам!

21

Luboto

преди 12 години

До номер 20! Ти си *** в случая защото се впечатляваш от факта, че момичето не знае как да си продава музиката (което не е и нейна работа, има си мениджъри, маркетолози и т.н.). Факта е, че простаци като теб никога няма да извадят "8 кинта" ами ще свалят от Арена, а тя има да си пее за слава а такива "готини" фенове като теб ще и се кефят, че тя дори незнае откъде някой може да си купи албума й.

20

реалист

преди 12 години

Момичето не е "супер", даже е доста посредствена. Но при всички положения е доста по-добре от чалгата.

19

Стършел

преди 12 години

До коментар 13 ........Какво, ще кажеш за интервю с теб Елен!.....трябва да си от доста известните!......а, ако изкаш да си по-информиран просто ....чети!

18

Анонимен

преди 12 години

Не е известна *** защото промитите ви мозъци искат да слушат гнусната чалга ! Момичето е супер ! Млада красива талантлива (и като певец и като композитор) надявам се и като актриса да е добра . В петък всички на премиерата! Или нееее не е интересно защото не от хОливът а?

17

Стършел

преди 12 години

.....най-накрая нещо много добро в музиката и киното!

16

Анонимен

преди 12 години

Направи ми ОГРОМНО впечатление, когато на едно от интервютата и я попитаха откъде можем да си купим албума и и тя каза " ами ... май го има в Orange ... ако ви се дават 8 кинта ... " После пак я попитаха - ще се продава ли албума и в клуба където ще го представя за пръв път и тя каза - " добра идея "Това ми говори колко НАД нещата е това момиче и именно затова *** Балкански може единствено да онанира на нейната снимка, ... по-близо до нея няма да стигне, нито да я разбере, нито види.

15

AZ

преди 12 години

Филмът изглежда да бъде поредната ЦИНИЧНА и ПРОСТАШКА българска БОЗА. Язък за момичето. Иначе евала, че се справя сама, твори и гледа 2 деца и е амбициозна за сума ти още неща...