13

Анонимен

преди 13 години

И сега, като съдебната система не работи, на Първанов съдиите ли ще са виновни, или на Цоцко семейните приятели?

12

ЕЙ ЧИ СЪМ *** МУТРУИД......*** ИМА И ПРО ПЛИТКУУМНИ *** МЕНИ - КРАТУНКО-ТИКВЕНИЦИТЕ ДЕТУ *** ИЗБРАЯ

11

до кога???

преди 13 години

оставка на цялото правителство. до кога ще *** търпим народееее ????

10

Здравко

преди 13 години

За мое щастие познавам г-жа Здравков! И за разлика от тези които пишат пълни глупости без дори и да са я виждали мога да кажа че ако имаше повече такива Евродепутати и повече такива съдии нещата щяха да са в доста по добро състояние от колкото са сега! А вие си пишете каквото си искате!

9

ostavka

преди 13 години

ЖЕНАТА СЕ ДЪРЖИ МЪЖКИ ЗА РАЗЛИКА ОТ БОРИСОВ. БРАВО ! СЕГА ЧАКАМЕ И НА БОРИСОВ ОСТАВКАТА .

8

Анонимен

преди 13 години

"Учредителят на ГЕРБ, съдия във Варненски окръжен съд и бивш евродепутат Душана Здравкова, подаде оставка, съобщи БНР."Започна отлюспването на неудобните.

7

до ДФХ

преди 13 години

Много си прав.Такива са основателите на гроб.

6

поредната Калинка

преди 13 години

Владимира Янева е поредната Калинка на тиквените гербави!

5

В понеделник ВСС избра съдия Владимира Янева да оглави институцията, а тя самата официално призна, че е в близки приятелски отношения с вътрешния министър Цветан Цветанов.ИСТЕСТВИНУ ША СЛОЖИМ НАШ ЧИЛЯК НАЧЕЛУ НА СЪДА...ВИЕ ДА НИ ИСКАТИ, КАТУ *** ИЗРИТАТ *** ВЛАСТА ДАНЪКУПЛАТЦИТЕ - ДА МЕ УСЪДАТ И КАТУ МАФИОЗ......ТАКА С ПРИАТЕЛКАТА НА ЦЕЦКУ БРОКИРА - НАПРЕД КЪМ СВЕТЛИ МУТРЕНСКО-ПОЛИТИЧЕСКИ БАДНИНИКОНГРАЧУЛЕЙШЪН ПЛИТКУУМНИЦИ!!!

4

Анонимен

преди 13 години

Много си зле, какво общо има професионализма и позицията със сексуалната ориентация?

3

Анонимен

преди 13 години

"И няма да помогнат чужди мониторинги и проверки, ако, ние, съдиите, нямаме самочувствието, морала и куража да се изправим срещу демагогията, лицемерието и арогантността на властта. В нормалните държави, каквато очевидно не сме, такъв феномен се определя катонепотизъм", което, съмнявам се, че физкултурниците на държавата знаят", продължава Здравкова."Като дългогодишен съдия, заставам до колегите от Висшия Съдебен Съвет, които устояха на натиска и гласуваха против" поредния опит да бъде подчинена независимата по Конституция съдебна власт. Подавам си оставката като съдия и напускам тази съдебна система, за която съм работила години наред всеотдайно и безкористно. Правя това и заради младите колеги, които трябва да се учат на друг морал, да имат друга ценностна система и да бъдат най- вече съдии в името" и за" хората", пише още съдията от Варна.Призовавам всички съдии в България да се противопоставят на поредния манипулиран избор и да подкрепят малкото, но почтени членове на Висшия Съдебен Съвет, които гласуваха против" поредния удобен на властта, но не и за гражданите, съдия, завършва писмото на Душана Здравкова.

2

anonimens

преди 13 години

пречупел се бил грабнака на цяла институция да *** на институцията калпава всичките в затвора това ще е пречупен грабнак

1

ДФХ

преди 13 години

ТАЗ ЛЕСБИЙКА ЦЯЛА ВАРНА Я ЗНАЕ...И БИСЕКСУАЛНА ВСЕКИ ЗНАЕ СЕКСУАЛНИТЕ И ПОДВИЗИ...