47

belqta83

преди 12 години

Имам вече 5-6 неуспешни опита. То не бяха дъвки, лепенки, да се скрия в гората(на вилата) сам за няколко дена и все не става. Глада е много силин. Верно ли тоя табекс ти помага. Само с него не съм пробвал?

46

Анонимен

преди 12 години

на мен електронните цигари ми помогнаха и вече 9 месеца не съм палил истинска няма катран , миризми , кашлици и тн - скоро ходих на разни прегледи и съм ок само за навика да се държи цигара има и без никотинови пълнители около мен още 5 човека "пушат" електронна

45

I

преди 12 години

Само безволевите хора не могат да ги спрат. Искаш ли - успяваш, не искаш ли - винаги ще си намериш оправдание. В крайна сметка причината за неуспелите винаги е една и съща - малодушие и слаба воля. Хубав ден!

44

До 38

преди 12 години

И аз от 15г:) съм на тоя принцип ахаххаха

43

ааа

преди 12 години

Евентуално като пукна ще ги откажа.

42

някой си....

преди 12 години

Още днес ще направя поредния опит :) Айде пожелайте ми успех :)))))

41

Част 2 от 2

преди 12 години

На мен ми помогна книгата на Алън Кар "Не пуша вече!". Авторът така ти промива мозъка, че се отърсваш от въздействието на реклами и стереотипи и усещаш как пушенето всъщност не ти носи никакво удоволствие. Един ден ги спираш и това е всичко. Не се изисква воля, няма лишения, няма терзания, няма потни ръце, няма качване на килограми, не мислиш за цигари - те вече не са част от живота ти, съзнанието ти е свободно, чувстваш се много по-уверен в себе си и започваш да се кефиш на живота по-пълноценно

40

Част 1 от 2

преди 12 години

"За да спреш цигарите, трябва да си голям инат и да имаш силна воля!"-----------------Пълни глупости!Проблемът при отказването на тютюнопушенето в огромната си част е чисто психически. Пушачът вярва, че спирайки цигарите се лишава от особено удоволствие и това всъщност най-вече му пречи да ги спре безпроблемно. Затова се терзае и измъчва. Вярно - има я и наркотичната зависимост, но тя много бързо преминава. Проблемът е в психическата зависимост.

39

Николай

преди 12 години

Пуших 17-18 години. Но ги отказах за няколко дена, и вече 6-та година не пуша, и много рядко ми идва въобще наум да пуша (или да ми се допуши).Помогнаха ми 3 неща - смъртта на баща ми (от рак на белия дроб - гледката е ужасна, не я пожелавам на никой), тежестта в гърдите в следствие на почти 2-те кутии цигари дневно, както и Табекс-а. Още през първия ден на Табекс консумацията ми на цигари спадна наполовина без да полагам никакви усилия, а на третия - ден въобще спрях да пуша. И така до днес!

38

Пепоне

преди 12 години

Хахахаххахаха 36 аз отдавна съм го направил това....и хич не ми е зле. Ти къде живееш...може да обменим опит някой път :)

37

Жоро

преди 12 години

Всъщност изобщо не е трудно - хората си го правят трудно а също и такива ***, които дават съвети как да стане и по-трудно като автора.

36

Анонимен

преди 12 години

Минавам само на марихуана:)ефекта е доста по-добър:)

35

Анонимен

преди 12 години

Няма нищо по лесно от това да откажеш цигарите!Аз съм го правил поне 100 пъти :-)

34

БГ.

преди 12 години

Първо:да спрат да ги произвеждат и да ги криминализират.И второ -защо пък да отказвам нещо,към което съм пристрастен и ми е вкусно,освен това,цигарите са от малкото удоволсвия ,които са ми останали.Няма да давам още пари в опити да ги спра,стига ми, че давам 9 лв. дневно.

33

ХХХ

преди 12 години

Отказах ги преди години с единствената мотивация че не искам парите ми да отиват при диваците.Единственият начин да ги откажем да не садят тютюн е да спрем цигарите или който пуши да купува само контрабанден внос.

32

momakat.net

преди 12 години

Хора, научете се да пишете правилно! Не се пише съветИ, а съветА!

31

Мариян

преди 12 години

Честно казано не помня от кога се каня да ги спра. Напоследък започнах да пуша по кутия за ден и половина. Лошото е че съм на хранителен режим и не мога да пия алкохол и да ям разни неща. Мисля че цигарите са ми единственото което ми е останало. Решавам че няма да пуша но на другия ден си купувам. Усещам вътрешна борба в мен - не ми харесва да пуша, не ми харесва че инвестирам сума пари в собственото си унищожение - давам си две седмици и край. Няма да позволя една отрова да е по - силна от мен.

30

Бивш пушач

преди 12 години

Аз пуших 10 години по кутия и половина всеки ден и мислех, че никога няма да успея да ги спра. Сега от година и 8 месеца не съм палил и се чувствам като новороден- всъщност беше по-лесно отколкото съм мислел. Сега като се сетя, че прибирайки се вечер изпадах в ужас ако нямах достатъчно цигари и самата мисъл да си пия кафето без дежурния фас беше абсурдна, и се чудя на себе си. Жената и тя ги спря покрай мен- сега пестим над 3 бона годишно които давахме за тая отрова...и ще ходим в Куба :-)

29

Патриот

преди 12 години

Пушете трева за да откажете цигарите!Майтапа настрана ,но поне при мен наистина съм го забелязъл този ефект,като пуша треволяк после не ми се пуше тютюн!Къде къде по- полезно е да пушеш билка отгледана с любов отколкото някви фекали напоени със селитра и кой знае какво още!

28

Анонимен

преди 12 години

"Това са аптеките Сейба в магазините Кауфланд в Банишора, Дружба, Младост, Надежда и Овча купел." Това ми прилича на скрита реклама,а и сигурно е такава.Ах колко сте жалки.