298

айде

преди 13 години

И на предишните избори другарите се клеха, че ще спечелят убедително, че ГЕРБ били някаква си там извънпарламентарна формацийка, докато не ги удари товарния влак..... Наесен пак ще плачкате другари, но вече няма да го има гоце да му се криете в полата, ще бъдете където ви е мястото - заврени в ъгъла, хленчещи и гърчещи се. Най-хубавото е ,че ще след поредния погром няма да има какво да спре самоизяждането, разпадането и самоубийството на червения 100-годишен ***.

297

Анонимен

преди 13 години

опитахме вече НДСВ, БСП сега Герб но накрая пак ще гласуваме за синята коалиция защото са последователни!Никога не излезнаха с популистки лозунги! Това което го обещаят го постигат! Последователни и умерени!Професионалисти до мозъка на костите!Синята идея се завръща!Успех и здраве на всички приятели на Синята коалиция!

296

истината от форумите

преди 13 години

Когато комунистите плюят някой значи ги е много ама мно-о-ого страх от него и държават върви в правилната посока , а не към Северна КореяБраво Бойко браво Борисов!!!НОРМАЛНИТЕ ХОРА ТЕ ПОЗДРАВЯВАТ , А МУТАНТИТЕ НЕКА СИ ЛАЯТ ПО ФОРУМИТЕ !!!!

295

време е :

преди 13 години

Всички *** - при ГОЦЕ и АБВГЗ

294

до Българин

преди 13 години

да работем честно, плащаме си данъците редовно! но нека видим във времето какви данъци е плащал Св. Дон боко победоносец и неговият ИПОН? нека видим какви данъци е плащала цветелинка бориславова във времето и как натрупа първия милион? А на есен да ще гласувам са Синята коалиция!

293

rumen221

преди 13 години

Приятели,ДСБ е демократична партия, а не либерална като ГЕРБ и БСП- 270лв. е точно половината от минималната СПРАВЕДЛИВА ЦЕНА НА ТРУДА Необходима е промяна в ЦЯЛАТА РАЗПРЕДЕЛИТЕЛНА И ДАНЪЧНА СИСТЕМА У НАС!!!Какви са минималните жизнени и социални изисквания:- Цената на живота ни (като на животни), се нарича - "Жизненен минимум" и днес е 248лв. С по-малки доходи ни умъртвяват чрез глад това е физически геноцид!- Минималната цена на труда ни, като на социални животни, се нарича - "Социалнен минимум" и е 674лв. При по-малка минимална работна заплата, над нас се извършва социален геноцид!!!- "Издръжката на едно дете" е средно 370лв. При по-малко средства се извършва Национален геноцид Защото децата ни възпроизвеждат нацията...!!!ИЗВОД:- Минималната издръжка на четиричленно семейство с двама работещи, ТРЯБВА ДА е 2088лв!!! - Днес средната заплата е само 640лв..., а семейният ни доход е 1280 леваОТ КЪДЕ ПАРИ ЛИ?- Средната ни работна заплата е 17% от средноевропейската, а произвадителността на труда ни е 27% от европейската!!!Следователно средната ни заплата БЕЗПРИКОСЛОВНО ТРЯБВА, да е със 63% по-висока или да е 1026 лева!!!- За по-високи доходи РАБОТОДАТЕЛИТЕ ТРЯБВА, да модернизират производството си, а за да го направят: Данък печалба за инвестираната и част в България, ТРЯБВА, да се намали на 5%, а за останалата и част, първо да платят ДДС от 20% (та какво друго е печалбата, ако не добавена стойност), а после и колкото са удръжките на работещите граждани 37.5%...!!!Конституцията постановява:Чл. 60. (1) Гражданите са длъжни да плащат данъци и такси, установени със закон, съобразно техните доходи и имущество- Къде е казано че доходите на физическите лица са различават по нещо- Къде е казано, че ТРЯБВА да има тавани в данъчното, социалното или другите видове осигуряванияНапротивПак по Конституция не се допуска никаква дискриминация:Чл. 6.(2) Всички граждани са равни пред закона. Не се допускат никакви ограничения на правата или привилегии, основани на раса, лично и обществено положение или имуществено състояние...Днес тези наши пари се присвояват от безмерно силната, спрямо отделния човек, ОЛИГАРХИЯ, разхайтена от НИСКАТА ЦЕНА НА ТРУДА НИ И НЕОГРАНИЧЕНАТА И ПЕЧАЛБА!!!

292

Анонимен

преди 13 години

и аз ще подкрепя Синята коалиция!

291

Анонимен

преди 13 години

Явно за да си "десен" трябва да си отказал да си върнеш червената книжка на БКП след 1989 г.,да си завършил Симеоново,да си бил бодигард на Първия Секретар на Партията,да си дружка със Златю Валев и бивш съдружник на Пашата!Ето затова не можем да се оправим!

290

БЪЛГАРИН

преди 13 години

БОЙКО ГО КАЗА НА ПЛАКАЛНИЦИТЕ. РАБОТЯ КОЛКОТО МОГА. КАТО НЕ МЕ ХАРЕСВАТЕ НАЕСЕН МИ ЗАБИВАТЕ НАКАЗАТЕЛЕН ВОТ .ПАРТИИ КОЛКОТО ЩЕТЕ.КЕФ ТИ ГЕЙ, КЕФ ТИ ***, КЕФ ТИ ДЕДО, КЕФ ТИ ПРЪМОВА, РЗС,АТАКА И ОЩЕ ЗНАЙНИ И НЕЗНАЙНИ ПАРТИИ.А СЕГА НА РАБОТА И ДА СИ ПЛАЩАТЕ ДАНЪЦИТЕ И ЗАЕМИТЕ.

289

Анонимен

преди 13 години

А там в чекмеджето, един хамстер мазно се хили.

288

Д-р Лекува Герболеза

преди 13 години

До 274 О да видях го, лежете на тая кълка, но не разчитайте на тези гласове, защото повечето от тези "фенове", отдавна вече не са фенове. Странното при харесването във фейсбуук, е че веднъж като го направиш, после забравяш за него и не се сещаш да спреш да го харесваш. Вървите по пътя на Атака с процентите.

287

Серго

преди 13 години

Как е, блажите ли мушмороци?

286

Анонимен

преди 13 години

Господин Борисов, на есен ще ви дарим с народна любов.

285

Анонимен

преди 13 години

Уорлик в Америка.

284

НФБ

преди 13 години

Аз пък ще гласувам за Синята коалиция след като толкова Герб и БСП я плюят явно сините са запазена марка за дясно и най важното за УСПЕХ! Всичко хубаво на този свят е синьо!

283

Анонимен

преди 13 години

Възпитаника на Пожоарникарския факултет добре познава "Политикономиятя на социялизЪма".Това диамат,истмат,научен комунизъм ги е изръшнал.А виж,вместо основната политикономия на Смит,Рикардо, и Карл Маркс е чел Карл Май.Пакт за стабилност се прави когато има финансова стабилност и винаги държавната регулация на икономиката е лява та лява мярка.А какво е този документ-фиксиране на лостовете за развитие в ръцете на държавата.Но *** бюджетар,какво друго да сътвори?"Как организовать РАБКРИН" В.Ленин!

282

Анонимен

преди 13 години

А какво става с оня фен на доплащането?

281

Ники

преди 13 години

Общото между всеки който е бил премиер е, че е член на БКП, която признава водещата роля на КПСС. Това обяснява и Приятелството на тиквата с валентин златев. Сега мутрата от снимката нека да каже, защо не протестираше за гоненията на партията на събранието когато го приемаха за "член" на партията

280

чавдарче

преди 13 години

Борисов първо трябва да каже какво става с фалшивия подпис за ония декари в "Стрелбище".Каква е ролята на неговия депутат Емил Димитров в аферата?Как става така,че години наред фирмите му са на изхода на цигарената фабрика в Благоевград.Това не е бизнес ,а чисто комунистическо източване на фабриката.Толкова ли са ***,че не направят един голям склад пред завода и всеки търговец да си купува "Виктори" а разликата в цената да отива за тютюнопроизводителите а не при етрополските мутри.МАФИЯ !!!

279

айде

преди 13 години

Запалката ще му палим свещ скоро :)