41

Анонимен

преди 13 години

"София е град на около 8 хиляди години. В софия се намира една от най-старите църкви на Балканския полуостров а и в света като цяло - църквата "Света София" (в превод Божия Премъдрост)В София е роден Император Константин Велики, който е казал "София е моят втори Константинопол"! " Е и? Това е някога, тогава не е бил български град, напиши нещо за сега!

40

Анонимен

преди 13 години

Най-големите селяни, са селяните заселили се в София през последните 25 години!

39

Анонимен

преди 13 години

чакайте малко,аз нещо не мога да разбера защо пак се почва с вечния спор софия/провинция...и какво общо има това с новината за убийството на човека? аз съм софиянка от 5 поколения( поне за тях съм сигурна ) и никога не съм обиждала някой със селянин..може би имате предвид ***,което е много по-различно,защото простаци има както сред селяните,така и сред добре облечените граждани и най-вече софиянци.

38

Кай

преди 13 години

По-големи селяни от софиянци няма,доказано е! Миризливи,нагли,невъзпитани,вечно ругаещи и говорещи на диалект!

37

Анонимен

преди 13 години

: до 11 преди 3 минути"Виждам колко си културен и възпитан,имаш коефициент на интелигентност-0. И вземи се научи малко на говор и правопис!!!"По-конкретно към кое ти е забележката? :))) Разлика между техническа и правописна грешка правиш ли? Съмнявам се!

36

ми

преди 13 години

Не ми стана ясно-всички ли убийци са пратеници на Бога и с каква светлинна скорост са дошли до нас пострадалите от техните действия звездни.?Моля за пояснение под коя звездна плочка се навират за да не минавам от там-аз не съм научена да убивам дори и с гладуващи свръхзвездни диети на огнедишащи хукери.Още повече че не познавам взаимоотношения в които жените са като стада на покварата на вишизма и поведенчески професорски професионализъм.а мъжете отварят анални сензори за да се насладят на вика.

35

сигурно

преди 13 години

дядото е казал името на престъпника ,докато е бил още в съзнание ! Иначе нямаше да го открият !

34

h

преди 13 години

пак се почнаха простотиите столица-прованс. Добре, столичани сте, кореняци сте всички, голяяяяяяяяямата работа, да не би олио да пикаете?Аз пък понеже редовно си ходя на моренце лятото, че ми е наблизо и не съм възвишен софиянец, те я ходят за по 2 седмици на 1-2 год, я не и много ги познавам, от 200 метра- първо седят на плажа от 8 сутрин до 6 вечерта, не може да се изтърва, второ- то слънце няма, студ, ще завали, онея пак кибичат.А аз простия селянин/дреме ми / си пия биричка на плажа вс.вечер

33

Анонимен

преди 13 години

Както казва Цветанов - Престъпност няма!

32

История

преди 13 години

София е град на около 8 хиляди години. В софия се намира една от най-старите църкви на Балканския полуостров а и в света като цяло - църквата "Света София" (в превод Божия Премъдрост)В София е роден Император Константин Велики, който е казал "София е моят втори Константинопол"!

31

AcOrP

преди 13 години

Ако прабабата на баща ми е родена в София аз кореняк ли съм ?Истината е,че 85% от СОФИЯНЦИ са си чисти селяни които вече дошли тук и като се върнат за празниците се правят на голяма работа и избиват комплекси! Повечето Софиянци отдавна са по европейските столици а паплачта от цяла БГ идва в София.

30

Анонимен

преди 13 години

До аПоне пиши София с главна буква, по ваше село вече не ходите ли на училище? :)) За културата ви не коментирам нищо, вие достатъчно си я изявявате!:) Не живея в Сф, няма и да живея никога там. От както открих, че летищата на Букурещ са ми и по-близко и билетите от там са по-евтини - не стъпвам в София. Определено *** там ме потиска и задушава. Апропо, някой от вашите беше казал, че въдел зайчета и прасенца в Банкя.:)))))))

29

до 24

преди 13 години

Вие сте тотално сбъркани и демоде хора. Абе кой вече иска да живее в града бе,всичко бяга извън града,по селата се правят шикозни къщи,всичко бяга на село,на спокойствие.Живейте си в панелените кутийки,никой не ви пречи и не ви ги иска.Откачени.

28

Посетител

преди 13 години

Верно, че е починал човека, ама ми е много интересно убийство по непредпазливост и сега какво ? 10-15години ли ще му дадат или 1-2 ?

27

LoL

преди 13 години

Селянин не е обида. А неграмотен, ниско интелигентен, ниско образован, потен мазен, слушащ чалга *** е съвсем различно нещо. За съжаление именно този нереализиран тип хора нахлуха в нашия китен град да търсят по-добро бъдеще. Такива хора можеш да ги изведеш от село, но не можеш да изведеш селото от тях...

26

Провинция/Столица

преди 13 години

Знаете ли защо у нас никога няма да има ГРАЖДАНСКА ВОЙНА? Защото всички сме СЕЛЯНИ!

25

ХАХАХХАХАХ

преди 13 години

СОФИЯ VS ПРОВИНЦИЯТА НЕКА БИТКАТА ЗАПОЧНЕ СЕГА!!!!!И ДА НЕ ЗАБРАВИТЕ ВСИЧКИ ДО ЕДИН СТЕ ОТ СЕЛО!!!!

24

до 11

преди 13 години

Виждам колко си културен и възпитан,имаш коефициент на интелигентност-0. И вземи се научи малко на говор и правопис!!!

23

а

преди 13 години

21ако говориш за твоята житейска история ми е жал за теб , баща ти като ватман не взима много пари сигурно :) в софия съм от 6 поколения , мисля че е достатъчно , ти от кога си гражданин ... :) върни се на село и си карай голфа

22

Ъ?

преди 13 години

Какъв е тоя "младеж" на 30 години? Та той още е дете ... даже не дете, а НОВОРОДЕНО!