500

до Баба Яга мирянка

преди 13 години

Бабо Яго, те и на пловдивския митрополит благочестиви миряни са му подарили сивата и черната колица, дето четохме тук, че искало някакво заблудено лапе да ги крадне. Благочестиво поповете ни карат 'жипове и носят по 3 кила златни ланци и ядат повече кифтета от Митьо Пищова.Аз съм атеист, а повечето от вас лицемерно се правят на добри християни, като много добре си знаят, че религията и вярата не са ключовото в случая.Боли ме за Болен. "Халал" да ви е и той като Боко :)

499

Dnes moderat

преди 13 години

"за момента няма цензура, защото мъдераторите са отишли да им подрежат кожичките"... *** не забрявайте, че днеска е петък и като всеки петък ние ходим да се навеждаме на шейтана!

498

Волен Сидеров:

преди 13 години

*** ЗА турция !!! Смърт за *** !!! *** за дпс ! ... Бой по каските бе...Да им падат ***..!!!

497

Анонимен

преди 13 години

за момента няма цензура, защото мъдераторите са отишли да им подрежат кожичките

496

Анонимен

преди 13 години

Тая толерантност скоро ще ни изяде главите! Ние нека си бъдем толерантни, тихи, кротки и смирени, пък ще видите как само след 50 години ще сме малцинство в собствената ни държава!

495

Антидивак

преди 13 години

Обиждали са че им викат терористи , *** наглото мръсно смрадливо племе.Те не разбраха ли че тяхната дивашка религия носи терор и гибел навсякъде по света.

494

до 531

преди 13 години

така е, цензурата е едностранна, защото от ДНЕС.БГ е манафски сайт и защитава другите ***

493

tir

преди 13 години

от турски тираджия по-долна *** няма. по пътя като видя върволиците им тирове ми се отщява да пътувам. едно нещо не остана в тая държава да не е ощетено от турските неграмотни ***

492

.).

преди 13 години

Българи не бъдете толерантни , маймуните не разбират от толерантност , бийте ги където ги видите , *** дето уж е** български деца , явно плаща на *** *** , разбира се е** от устата на турчин , както думата "***" или обръщение към българския народ "славянска ***" не са нещо , което притеснява прословутата и явно едностранна "цензура" на днес.бг , бийте ги тия животни където ги видите , само бой ще оправи нещата.

491

до 529

преди 13 години

Това БСП какво беше?

490

Анонимен

преди 13 години

Това ДПС какво беше?

489

Анонимен

преди 13 години

приканвам всички магистрални полицаи да им одерат кожата на бичкиите като тръгнат да се прибират лятото

488

националист

преди 13 години

Аз не съм привърженик на АТАКА, но в случая НАПЪЛНО ГИ ОДОБРЯВАМ. До тук ни докара криворазбраната "демокрация" за някакви "права" на екстремисти и крайни ислямисти. Това ни е държавицата, където вече те е страх да кажеш, че си българин. Ако продължаваме с това безродие и нихилизъм има реална опасност България да изчезне. Тоя скандал е провокиран от екстремистите ДПС и "родните" дупедавци като Костов и компанията му от БСП и СДС, които се нагъзват на т.нар. "правозащитници". Човешко падение...

487

Анонимен

преди 13 години

Това ГЕРБ какво беше?

486

Анонимен

преди 13 години

*** са страшно злобни и отмъстителни хора, споделям го от опитвижте го тоя на снимката с гипсираната ръка- дали е счупена от злополука?!

485

до 521

преди 13 години

А магистралата от 15км която ББ се хвали че построил в интерес на Българите... турци я строиха и взимаха 3 пъти повече пари от шепата Българи които работеха по нея. До сега не е имало на власт партия която да не храни турците с Български, а вече и европейски пари. Като ГЕРБ не е в коалиция с доган, защо наливат пари в турците?

484

Мамантос

преди 13 години

Циганотурците са чужд, но най-вече нелоялен и връждебен елемент в нашата държава. Затова държавата без притеснение би следвало да гласува закони, и да ги прилага на практика, чрез които да ограничи правата на тези опасни малцинства, с превантивна цел. Най-добре е да ги подтикне към масова миграция. И без друго са враждебни към България, -- да им направим живота тук непоносим, за да отидат на майна си турция в ***. Ако изобщо има държавници тука, така биха постъпили.

483

Баба Яга

преди 13 години

До всички които плюят безмозъчно Волен Сидеров и "АТАКА"..........Вие *** с по една гънка в мозъка си.....задавате ли си въпроса с какви пари се строят джамиите в България....българските църкви се стоят с дарения от миряни и благочестиви християни...докато джамиите се строят с помощта на пари от Турция...и ако това не е ислямски фундаментализъм....здраве му кажи!

482

до 487

преди 13 години

я да те питам, байно, къде е сега Византия, къде е Османската империя? Ами просто вече не съществуват, както ще изчезне един ден и Турция, а България си е тука. Може и да сме ***, но историята показва, че винаги се оказваме по-умни от тези които ни се присмиват и отиват на бунището на историята. Така, че продължавай да се присмиваш, та да ускориш края на Турция.

481

Мамантос

преди 13 години

Или поне Тато. Колко прав беше в отношението си към турските ***!