109

Анонимен

преди 12 години

"Защо продавачът им е дал нещо, което струва около 6 лв., за 4 пъти по-малко пари, остава загадка."И тук, всяка нормална прокуратура би се самосезирала и би почнала разследване за измама... но не и в България :)

108

до 109

преди 12 години

Лесно е да разбереш, погледни само как живеят хората.НСИ и подобни са добре платени да изнасят всичко друго, но не и истината.

107

Анонимен

преди 12 години

Какво толкова и Зукърбърг вероятно е назначен по същия начин

106

Анонимен

преди 12 години

ВСИЧКИ БОГАТАШИ В БЪЛГАРИЯ СА ОТ ТИПА "МИЛИОНЕРИТЕ С КУФАРЧЕТАТА" НЯКОЯ ПАРТИЯ-МАЙКА, В ПОВЕЧЕТО СЛУЧАИ ЗНАЕМ КОЯ, ГИ Е НАЗНАЧИЛА ДА ВЪРТЯТ И ПАЗЯТ ПАРИТЕ И, А ЗА БЛАГОДАРНОСТ ТЕ ИМАТ ПРАВО ДА СИ РАЗВЯВАТ БАЙРАКА. В БЪЛГАРИЯ НЯМА НИТО ЕДИН БОГАТАШ-БИЗНЕСМЕН, ЗАБОГАТЯЛ ЧРЕЗ ЗДРАВО БАЧКАНЕ В КОНКУРЕНТНА СРЕДА

105

До 103

преди 12 години

Интересно! Това по данни на НСИ ли е? А имаш ли случайно точната стойност на откраднатото от ГЕРБ и тройната коалиция, че неко не го намирам?

104

пеева

преди 12 години

До 19И аз изглежда съм гледала нанякъде.Не бой се, не си сам.Като се замисля,май сме повече.Как обаче,да обърнем нещата е важното.

103

Анонимен

преди 12 години

Браво! Предният за Кремиковци обаче беше по-млад май:)) Много работливи това младите ей! Браво:) За останалите препоръчвам максимално бързо да напуснат държавата:)

102

несъгласен с 100

преди 12 години

100, не малко хора замогнаха като посредници и без налични! Важно е, че всичко се продава и припродава! Комисионните са най сладки и без риск!

101

Червената помия

преди 12 години

54, ясно е че всичко е законно.Научиха се да крадат без да чупят с бухалки коленете на хората за тези 22 години.Хайде да ме уредиш за един такъв законен кредит към която и да е банка?Е, годините са ми помечко от 29, но по нищо няма да отстъпя на тия двамата.Нито по образование, нито по опит вероятно.То и Доган законно взе 1,5 милиона лева, а се оказа, че хората правили проекта още 70-те години ,са взели общо 40000 лева.Продължението на историята го знаеш-Доган чист като сълза на девственица.

100

Анонимен

преди 12 години

сигурно са спестявали от закуски :)

99

Анонимен

преди 12 години

По времето на тройната коалиция много пари откраднаха. ГЕРБ обаче откраднаха още повече и то за едва половин мандат. Какво още предстои? Колко ще откраднат следващите?

98

Анонимен

преди 12 години

Това си е най-обикновен бизнес ход - такива сделки на Запад са ежедневие.

97

Анонимен

преди 12 години

А кажете сега при тройната коалиция имаше ли такива ясни измами като при герб който започнаха с филмови акции и стигнаха до това 25-28 годишни да вадят по четвърт милиард и да си купуват дружества и бензиностанции.Това по времето на тройната коалиция не беше нищо в сравнение с това което прави герб сега, и като си помисли човек че им остават още 1-2 години на власт и се готвят за още кой знае какви ще ги измъдрят.

96

Анонимен

преди 12 години

В България много неща са възможни с пари. С много пари пък всичко е възможно! Демокрация, пазарна икономика...

95

До 86

преди 12 години

Ти си толкова болен, колкото си неграмотен! С неговите пари били купени тези акции? Абе ти дори не знаеш какво е акция - има ли смисъл да ти обяснавам колко си ***.

94

живковист

преди 12 години

Да бе . На всички е ясно ,че това са поставени лица. На всеки един от парламента и правителството може да са хора. мекерета и маскари дал господ. Докараха народа до просешка тояга. ***.От закуските са ги събирали.

93

legion d'etrang

преди 12 години

взел съм заплатата, утре купувам държавата

92

Анонимен

преди 12 години

72, попитай тез от/в парламента колко им е цената когато гласуват даден закон? Закото преди години някои им се смееха?пп. А при ФДимитров и подобни немо бе/е бартер!

91

Анонимен

преди 12 години

Авторе на тази статия - привиш ли разлика между поименни и публични акции?

90

Анонимен

преди 12 години

Като чета коментарите е просто не вярвам на очите си как хора които си нямат и предства за какво става дума пишат абсолютни глупости! Кое му е незаконното на тази сделка? Кое е толкова съмнителнето? Кое ви кара да смятате, че това е някаква престъпна схема! Петрол от доста години вече частна компания и държателя на ациите й може да продава които си иска въпросните акции и на какво си иска стойност! И финансирането на тази сделка почти на 1000% е чрез банков кредит!