172

Анонимен

преди 13 години

175, глупаците като Вас упорито работят и искат България да е само християнска държава, тоест да отпишем Родопите и североизтока. Нямам достатъчно силни думи за такива псевдородолюбци като Вас, които дотолкова са заслепени в лудостта си наречена "чиста кръв" и "една религия", че работят за чужди интереси.

171

до 179

преди 13 години

Християнин си ама и ти не знаеш за какво си такъв! Ти в каква държава живееш? В християнска или мюсюлманска? В мюсюлманска страна като Турция има сигурно по 5 пъти виене на ден, но няма виене по високоговорители. Ние сме заприличали на по-мюсюлманска страна от Турция в това отношение.

170

До 174

преди 13 години

Браво:) С това изказване изби козите си! Дай сега да ви лижем задниците и да сложим повсеместно фереджета, само защото сте имали късмета да плъзнете там,където има богати петролни залежи. Освен това, не всички араби са мюсюлмани..Има и много евреи по тези места май:)

169

Толерантност?

преди 13 години

Нулева толерантност за поднесено по този начин чуждо вероизповедание, което по най-нагъл начин се демострира и то в центъра на Православна държава. Не може да се дупят насред хората разни там ислямаджии, ами то ако продължава така ще тръгнат с фесове по улиците и ще искат и ние да сложим фесове и чаршави на главите си. Е това е вече прекалено! Стоп на ислямизирането на България-над 2000 джамии са построени само за 10-а години, самите те ни обиждат на *** и че България винаги е била тур. провин

168

до 177

преди 13 години

Ти си невменяем случай! Площадката пред джамията е мюсюлманска територия? Ако ще получава депутатката камък напълно основателно- то трябва да е метнат отвътре от джамията по нея. Върви се лекувай Кольо!

167

до 178

преди 13 години

Християнин съм, ама по твоята логика те трябва всеки път като бият камбаните на Александър Невски или коя и да е друга църква - и те да излизат да протестират...???

166

до 172

преди 13 години

Кой забранява да си се молят турците бе? Протеста беше срещу говорителите закачени отвън на джамията. Анадънму? Кога са скандирали от АТАКА и са правили протести против моленето на мюсюлмани в джамии? Върви се лекувай спешно!

165

Бай Колю

преди 13 години

До 154-тиЕ точно така де!Ето на, и ти го признаваш!Приемаш, че е напълно нормално, който се вре между шамарите, да си го получи!Така че, нормално е някаква си дупетатка да получи камък в кухата кратуна!Аз не разбрам, защо спорихме до сега, щом и ти си убеден в това?!

164

Bzzzz

преди 13 години

Как може един нормален човек да е симпатизант и още повече член на партия АТАКА......то всички партии са под всякаква критика......но пък за да симпатизираш на АТАКА, следователно много бръмбари ти лазят по мозъка

163

Християнин!!!

преди 13 години

Абе сега научавам, че наглите *** се молели в градинката, това вече наистина е наглооост и няма никакво верско оправдание. Аз си мислех, че само воят на имама от високоговорителите е проблема, а то значи се въргалят на земята, където минават хората и се молят - това вече е нагла верска демонстрация на чужда нам религия. Ние сме ПРАВОСЛАВНА държава и това е неуважение към нашата религия. Да си се молят вътре в джамията и да си пеят вътре, а не по високоговорители, значи наистина Волен е прав!

162

ali agdja

преди 13 години

не се опитвах да говориш с хора -pi6i smisleno,ne te razbiram.6te pogovorya s kozite si.te sa pove4e 4ovetsi,otkolkoto vie.ne iskate maaneta,ama evtin petrol ot arabite iskate.

161

Анонимен

преди 13 години

Целият цирк е жалка предизборна агитация на влечугото Сидеров. Никакъв патриот и българин не е този ***.

160

До всички атакисти

преди 13 години

Това го е написал ЛЕВСКИ! Ама вие май го четете като дявола евангелието, щото не ви изнася...."Българи, турци, евреи и пр. ще бъдат равноправни във всяко отношение: било във вяра, било в народност, било в гражданско отношение, било в каквото и да е било..."

159

До 164

преди 13 години

Ами то,чалгата, до голяма степен е взаимствана от вашите маанета. Какво се оплакваш, че не те разбрах?Иронията и примера бяха крайно неточни:) И поради тази причина, чалгата ми пречи точно толкова, колкото и този който вие от джамията ви:)

158

отвратена

преди 13 години

Само Атака, в атакааааааааааа

157

.).

преди 13 години

Али Гаджа ... не се опитвах да говориш с хора , опитай този музикален спор с козите в селото , това каква музика искаш да слушаш ти не занимава никого , слушай каквато си искаш музика, за целта само трябва да отидеш на място , където се слуша такава музика (разбирай да не се дупиш по тротарите на улицата) и си слушай , колкото си искаш , а че сме православна държава , такава сме , ама това какво общо има с тебе и твоите маанета ?

156

crus

преди 13 години

заради едната власт и голямата хранилка Воленчо е готов на всичко ....дори на гражданска етническа война ..... няма такъв *** ....

155

ANKETA

преди 13 години

BIHTE LI ISKALI ''DU6EVNO BOLEN'' DA UPRAVLQVA BALGARIQNE+DA-

154

Изход-решение

преди 13 години

Те наистина могат да гледат под полите на жените, ако минат оттам. Тогава: Решението Е:Да отиде Фъндъкова да мине през "молещите се" ислямисти с пола, високите си токчета на дебелите си прасци и с прашки на дъртия си *** и така проблема ще е решен. След нейния рейд, мюсюлманите сами ще се откажат да лежат по площада и улицата и ще провият от ужас на друго, тайно и отдалечено място, недостъпно за нейните прелести напр. в Сауд арабия.

153

ali agdja

преди 13 години

bolene,sledva6tiyat pat pred VERSAY.