124

до 119

преди 12 години

Забрави да сложиш кавички на МНОГОТО РАБОТА

123

Анонимен

преди 12 години

За служителите на държавата само твърда заплата на трудов договор. Никакви допълнителни граждански договори, никакви бонуси.Ако им е малка заплатата - на пазара на труда да си търсят нова, по-добра.

122

Не е верно!

преди 12 години

Само на глупаците не им е ясно, че ГРОБ са протежета на БКП/БСП. С какво са по-различни? Боко имал политика?!?!(днес БТв) Да не прави нищо и да ползва метода проба-грешка?!?! Страотна политика! ГРОБ имал икономическа програма. Нищо, че никой не я е виждал... Има едно момче там - МАвродиев ли беше, кой там... Има само леко безумен поглед, програма - ЙОК :) Боко преписва НЕПРАВИЛНО от Хитлер. Поне да беше прочел Моята борба а не Винету...

121

:)

преди 12 години

До 113 България някога беше рай за бизнеса, сега е царството на монополите, ако си голям, няма кой да те помръдне, ако си малък, жална ти майка, бачкаш като луд и накрая с мъка си покриваш нуждите. Не ме коментирай с обратното, аз съм точно в този малък бизнес и не от вчера :)

120

Анонимен

преди 12 години

Когато кумунизките *** ръфаха с олигавените си *** майката родина, си траехте и само няколко души се осмелиха да излязат на площада да протестират!Сега г-жа Попова си е заделила малко пари за премия за работата която тя, както и всички министри от този кабинет, върши в полза на България и веднага почнахте със зурните и дайретата да замърсявате въздуха!Да не искате пак СерГей и Духан да ви ощастливяват бе, а?

119

Анонимен

преди 12 години

Бокич, какво става да го еа? Да разбираме ли че напук на твоите и на копоя Цоко изказвания (недоумявания) правосъдието си върши работата? И още един "палав" въпрос - как така в независимата съдебна власт има политически кабинет? И още един: Какво точно върши политическият кабинет в министерството на правосъдието че така добре си е изпълнил задачите?

118

Dundy

преди 12 години

До 123Сега като дойде време за ГФО ТР съвсем ще умре, като за това е виновно единствено и само ръководството на АВ.

117

Анонимен

преди 12 години

Съдия е синоним на наглец.

116

Анонимен

преди 12 години

Браво! И какво са направили за ТР? През 5 минути Service Unavailable...затова ли са бонусите? И че докато пускам важни документи по електронен път, системата забива?!БРАВО!!!! Нямам думи! Целият народ тъпе в мизерия, тия бонуси си раздават....поквара....

115

кики

преди 12 години

А някои хора нямат пари за хляб...

114

galq

преди 12 години

такова кредене като ГЕРБ никои досега не са правили-то е е било,било ама такъв глад за държавата ни никой не е докарвалНЕ ИСКАМЕ ВЕЧЕ ГЕРБ-МАХАЙТЕ СЕ !

113

Анонимен

преди 12 години

Сега има нов морал и тези пари са за многото работа, която министърката е преценила, че е свършила заедно със своите близки колеги!Нищо общо с алчност и лакомия няма в случая.

112

Dundy

преди 12 години

Да уточним, че МП няма много общо със съда и издаването на присъди. От друга страна МП участва в управлението на АВ до там, че държи торбата с парата и само реже бюджета на агенцията, която в скоро време съвсем ще го закъса, но явно това не им пречи да си вземат бонусите от "работат" на ТР.

111

Анонимен

преди 12 години

ГЕРБ СА ГРАБИТЕЛИТЕ НА БЪЛГАРИЯ,КРАДЦИТЕ НА ХЛЯБА,ХРАНАТА,ЛЕКАРСТВАТА,ПЕНСИИТЕ ,ЗАПЛАТИТЕ И ПРАВАТА НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД.ПРОДАЖНИЦИТЕ НА БЪЛГАРИЯ , КОИТО ГЛЕДАТ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ДА Е ЗЛЕ, А ТУРСКО-*** ПАСМИНА ДА Е ДОБРЕ.ЦЕЛУВАТ И ЛИЖАТ А.Н.У.С.И.Т.Е НА ТУРЦИ И АМЕРИКАНЦИ .

110

hehe

преди 12 години

а как само опищяха публичното пространство кво били правили преднитевсичките са от един дол дренки, да не се прави ББ на супермен, ами да си надзирава подчинените кви ги вършат

109

vad

преди 12 години

Бързааат, бързат.....не има остана много време, избори идат....защо да не вземат нещичко като за последно, гадове мръсни....

108

Анонимен

преди 12 години

Нема наяждане брат ... Ето затова и куцо и сакато се бори да се докопа до власт. При криза и умрял бизнес единствените фондове в държавата са парите от данъците на хората и точно тях крадат, защото други няма.

107

Дид

преди 12 години

Кое му е скандалното???Да не би някой от вас пишещите тук ,ако един ден е министър да е съгласен да си върши задълженията с 1000 лв заплата.Клатите клавиатурата цял ден,вместо да свършите нещо за себе си и държавата.България е рай за всякакъв бизнес и докато не го разберете ще дремете и ще търсите вина за неблагополучния си живот в другите.Извинявам се ако някой се чувства засегнат!

106

:)

преди 12 години

1600 лв таван за заплата на зам министър :) така ли се борим с корупцията :)

105

мама

преди 12 години

Напълно заслужено!!! Разбойниците,които ни управляват са възнаградили щедро онези,дето ги защитават!!!