245

Анонимен

преди 13 години

Абе-е-е-е,ваше кратуново превъзходителство!Да видим какви са ви делата!!!В рамките на ЕС има само две страни, в които ДДС ставката върху книгите е изключително висока България и Дания.Това заяви Фъргъл Тобин, президент на Европейската издателска федерация, при откриването на панаира на книгата.Недейте да налагате ДДС върху грамотността и четенето, призова той.На свой ред зам.-министърът на културата Тодор Чобанов обясни, че кабинетът много пъти обсъждал въвеждането на диференцирана ставка за книгите. Аргумент за липсата й е, че България е държава с най-ниска ставка на данък печалба в ЕС

244

една глезла

преди 13 години

Боже Господи моля те махни го този. Най-големия циркаджия. Сложи на негово място умен и образован човек, да не краде като този и да милее за народа български. Читалищните дейци и те горките не от хубаво са тръгнали да го награждават. На мен ми писна от тоя,и се чудя на къде вървим след като този вече е превъзходителство. Братята създали азбуката ни в гроба ще се обърнат, ако знаят на този *** какви награди му дават. *** с награда:((

243

Анонимен

преди 13 години

Да накажем ГЕРБ в предстоящите избори и да ги пратим, къдеее?....При Царяяя....да му крепят дъртите мъде! :)

242

евала

преди 13 години

евала на матрялът който доказа че не е ,,*** народ,,както го окачестви един министър патриот. туй че сме грамотно племе сега се затвърди. утрешната младеж ,шъ, въ разбере. аз съм много горд че имаме такъв вожд, левент и умник а не кат некои ***.. и акъллииите му се хванаха на акълът, толкоз им стига ами нали требе да ядът и да ..бът квот им падне и е в нужда.. господ да пази българия и дан ни палиии килимчето под краката...амин

241

Анонимен

преди 13 години

Герберасти, засадихте ли картофите, бе?

240

Анонимен

преди 13 години

Връчете по един буквар на всички герберасти-физкултурници.Поне да се научат на азбука. По-добре късно, отколкото никога, ваше превъзходителство!

239

Ха ха

преди 13 години

Ама много трагикомично взе да става вече. Но за съжаление надделява трагизмът.

238

Svetoslav

преди 13 години

малко са излишни тези звания и награди. Факт е, че г-н Борисов дава личен пример за това, че всяко казано нещо трябва да се отстоява и да се върви към реализирането му. Стига вече с негативизма, стига вече с измисленото десидентство. Работиш и изскваш от държавата си- това е личният ми стимул да съм в България.

237

Анонимен

преди 13 години

вече официално го бъзикат ,ха,ха,ха и му е радостно ,баси майката ,лельо

236

раболепие

преди 13 години

В страната на мутрите вече всичко е възможно...баш мутрата се има за бог,а раболепните му слуги го издигат в култ.За народа и за историята ББ ще си остане боко тиквата.

235

до 234

преди 13 години

Ти отговори къде пазиш жълтата книжка.

234

брояч

преди 13 години

230, не ми отговори на въпроса но разбрахме къде пазиш билета червен.

233

брояч

преди 13 години

Като целия бг народ-срещу боку. ако не си разбрал народопсихологията българска досега, вече е късно.

232

до 228

преди 13 години

Бойко свали от власт и ни отърва от крадците БСП и ДПС.Евала за което!Хамстера и Доган дълго време ще подсмърчат в опозиция.А синята коалиция нямат потенциал.Хората просто не им вярват.Атака,РЗС и НДСВ са мъртви.

231

Връчване

преди 13 години

На снимката:Бившият мултак стоян денчев - навремето вицепрезидент на мутренската организация "мултигруп" връчва титлата "негово превъзходителство" на най-успялата мутра в БГ - Б.Б.

230

Анонимен

преди 13 години

брояч ти си много болен човек.по спокоино че кои ще драска глупости ако се гътнеш

229

Анонимен

преди 13 години

Стоян Денчев- агент Симеонов, бивш вицепрезидент на Мултигруп!"Негово превъзходителство" - Бойко Борисов отказа да отговаря на журналистически въпроси!?РЕАЛНО в ***!!!24.05.2011г.

228

брояч

преди 13 години

до 224, а къде са вашите активистчета бе ***?тиквата още пази червения билет. твоя къде е?до сърцето може би.

227

Анонимен

преди 13 години

Боко Великият Картоф

226

Анонимен

преди 13 години

166 591 за Борисов в бука