66

Допълнение

преди 13 години

В 20.30 часа представители на два ромски клана в града са се сбили заради отвлечено с цел женитба момиче. Постепенно цялата махала от 7000 души излязла на улицата и започнал масовият побой.

65

Анонимен

преди 13 години

*** с помпи, а българите да им плащат тока и да ги храним ?!!

64

Jordan

преди 13 години

преди години имаше една партия НАЦИОНАЛРАДИКАЛНА - така се казваше май ... и лидерът й Иван Иванов казваше:БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ

63

321

преди 13 години

От стая с 20 компютъра трябвало да се откраднат всички компютри за 5 мин. Състезавали са петима *** от САЩ, петима *** от Италия и 5 от България.Първо влезли тези от САЩ - за 5 минути успели да откраднат само 14 компютъра. Италианските *** откраднали 10 компютъра за 5 мин. А когато влезли тези от България, на 4- ата минута се чул глас:-Сали, да открадна ли и тапетите?

62

Ингвар

преди 13 години

Двама братя единия на 28 другия на 44. Сигурно имат още двама единия на 7 другия на 60 ::))) Е плодовито племе са!

61

filomena grimaldi

преди 13 години

*** si imat svoi red i sad i na4in na urezdane smetki pri vazniknal mezdu tqh spor. nari4at go MEWERE. pri tqh bazi klauzata; oko za oko zab za zab i pri nakarnqvane semeinata 4est.

60

123

преди 13 години

до АтанасовЦиганите ли да уважавам? Я се скрий по-добре!Истински мразя *** и турците!Не претендирам,че съм европеец!Какво ми даде Европа,заплата ли взимам като европееца,всичко ми е нормално като на европейците ли ?

59

До Атанасов

преди 13 години

Кажи ми моля адреса на който да изпратя жалба до вашата организация,че се нарушават правата ми като:1. Плащам ток,вода,парно,пътни данъци и данкък сгради и за *** които нищо не плащат.2.Плащам здравни застраховки,за да ги лекуват и раждат безплатно , а те нищо не плащат3.Плащам социални осигуровки и фонд безработица,за техните майчински и пенсии за старост, а те нищо не плащат.4.Плащам за градски транспорт, а те не плащат.5.Плащам им даже и безплатните адвокати и на такива като теб!

58

Peev

преди 13 години

Kade si Chicho Adolf da prevazpitash tazi cherna sgan?

57

МИСЛИ

преди 13 години

че има нещо хубаво в тях - а това е че реагират на обиди на нападения за разлика от българите които ги унищожават - те вече го разбират но не реагират не смеят нямат воля нямат кураж дори себе си и децата си да защитят - може би са мозъчно увредена нация неспособна да защити собствените си интереси и красивата си РОДИНА и са готови гъзовете да мият на чужденците само да са извън Родината си -

56

Атанасов

преди 13 години

до 123 :Само това искам да Ви кажа - който не уважава другите, не уважава и себе си, а Вашето мислене е далеч от мисленето на европеец.

55

до Атанасов

преди 13 години

Ти не приемаш, ама и аз не приемам мръсните *** държавата да ги гали с перце,може би работят и плащат данъци, или пък спазват законите в страната, къде в Европа няма да се подчиниш на полицейско разпореждане, само тук го има това.*** трябва да се мачка, защото иначе няма оправяне с таз *** проклета.

54

666

преди 13 години

Атанасов ,вземи си ги у дома при семейството си ,като толкова си се загрижил за тях.Много знаете вие от тези измислени със съмнително финансиране организации,ама когато българин пострада от *** реакционни групи -все мълчите!Ще дойде време да отговаряте за тази си политика.Вие сами тласката и противопоставяте българи,*** и турци . Правозащитници,***-защитете децата,болните ,инвалидите и работещите хора,а не тези които не работят нищо и консумират благата наравно с всички.

53

do 51

преди 13 години

те не са граждани на ничия страна поради простия факт , че те сами не се самоопределят като такива . Кой беше ти ,че да ги определяш ... и кои бяха тия организации , дето ги защитават ... .?! ааа да ония дето са в противоречие с мнението на българина ,но нали трябва да лижем цял живот *** , близахме руски , американски и европейски .... добре ,че Австралия е далече , ако ни бяха по наблизо и на тях можеше да им поближем.

52

Dundy

преди 13 години

До Атанасов:Интересно ми е какво ги прави граждани на страната-не плащат данъци, сметки, осигуровки, крадат, бият, убиват и само се плодят. Това, че ходят на два крака прави ли ги хора според теб, като в тях няма нищо човешко?

51

kurentzo lapas

преди 13 години

това не е никаква новина ,това е ежедневие при *** ***...за тях боя е средство за комуникиране и сплотяване на общността...:)

50

!!!

преди 13 години

Абе оставете ги да се избият бе *** и тъпите куки! Ся ще ги подържат 24 часа да се нахранат от нашите данъци и ще ги пуснат . Ако бяха българи .. ще ги съдат за хулиганство за нз си какво , ама като си *** черен смръдлив *** всичко е наред!

49

до 32, 33 и 34

преди 13 години

И аз съм за това националистическа партия да дойде на власт, но разберете, че Атака е псевдонациолистическа партия. Те нищо няма да направят, дори да ги изберем. Защо мълчаха като женски полов орган 2 години и поддържаха предателската и антибългарска политика на ГЕРБ? Сега почнаха да лаят, защото идат избори. Колкото до ВМРО, за тях по-съм склонен да гласувам, но докато не се махне оная ДС-*** Каракачанов, организацията ще бъде сателит на сините или на червените. Нали заради него се разцепиха?

48

123

преди 13 години

до АтанасовВземи си тогава 1-2ма във вас ,щом така добре ги приемаш ;)

47

Гацо

преди 13 години

Ако се збият ученици пухчовците казват децка работа игра , когато се бият българи съседи е съседцка свада , ако се бият в къща или апартамент е семеина свада и никои не обръща внимание на това и никога не се взима отношение . Когато *** се бият винаги е масово збиваване и веднага полиция , прокуратура , журналисти , политици псевдо правозащитници и останалата зган търчат през глава да ги разтървават отразяват и лекуват . А за *** данакоплатеца кучета го яли .