83

heh

преди 13 години

това звучи като "ако ви дойдат маскирани хора по дънки и маратонки в къщата хвърляте боб набързо и разбирате, че е полицейко нахлуване, така че лягате си кротко на пода и не шавате, щото иначе сте оказали притоводействие"

82

до 79

преди 13 години

Ама как само в Русия. Ами в Северна Корея, а ?Всъщност, държава населена от роби не заслужава друго ...

81

Анонимен

преди 13 години

А трябваше, жалко!

80

ДО 69

преди 13 години

Типично за Борисов - Дреме ми за хората.Та Борисов направи една Магистрала от 19 км.,Станишев направи същата ,ама по дълга и по-сложна (от Даскалово до Диканя).

79

Анонимен

преди 13 години

Много ясно че не са го били. От видеото се вижда как този наглец Тенчо ли е Пенчо ли е, нлита към вратата срещу полицаите които си вършат работата. При тази процедура е нормално да го гътнат на земята. Той този наглец да се радва че в България го задържат, щото в САЩ само как се е залетял срещу тях е достатъчно да го застрелят след като не изпълнява заповед и налита на служебни лица..

78

jo1

преди 13 години

Сори момчета и момичета но ще трябва сами да си намерите и да видите как се прави в Русия.

77

Анонимен

преди 13 години

Заподозрения удари многократно с глава обувките на разпитващия го милиционер.

76

Анонимен

преди 13 години

Това е пълно безочие!Да не си гледал с едно око , че не си видял?Богоизбраните са богопомазани и не наказуеми!Този с мъмренето , по внимателно , че да не се обиди момчето!Позор за демокрацията!Тъпо , тъпо , че вдлъбнато!

75

Анонимен

преди 13 години

69 - Бойко ти ли си бре! Боже носителя на истината бил сред нас!:) Полицаите и клошара дето го убиха беше престъпник и Елеонора беше престъпник и на Петолъчката убиха и то с калашник - направо разстрел, ама и там престъпник абе още колко такива престъпници има! Хубаво разбиране за правова държава имаш - Боково и Цоково:)))) В Страсбург обаче става обратното!:) Иначе си ни ясен! Ти обичаш мафията:)

74

56

преди 13 години

Ченгетата не са били Тенчо Попов ............той сам се удря в касата на вратата ))))))))))))))

73

Анонимен

преди 13 години

66 - Ти по клипчета ли караш:)))) Сега разбрах защо *** гербер решение на съда от Страсбург никога няма да разбере! Пък там съдиите не са български, ама сигурно са комунисти:)

72

КЪДЕ е ИСТИНАТА

преди 13 години

Защо няма Мутри(редови) вече в България.Защото всички бяха назначени в МВР.

71

И Цецо ,

преди 13 години

кат Бойко ! Само приказва ... и обещава ! .... и лъже !!! Кой ли е по - страхлив от двамата ??? .....

70

зрител

преди 13 години

До 47 - Така, както бе извършен ареста на похитителя на банката в Сливен - там изобщо насилие нямаше, а очевидно той беше доста по-опасен, предвид това, че бе държал заложници и бе прострелял човек. Няколко полицаи се приближиха ходом до него и му сложиха белезници, като баретите стояха отстрани и гледаха - справка bTv. И не казвай, че той сам се е предал, затова са го задържали по този начин - не звучи сериозно.

69

до 60

преди 13 години

Дреме ми за минусите. "Миродавно" мнение от от екс тройно-коалиционни *** не ме вълнува. Аз изказах своето мнение. "Правовата" ви държава 20 години не можа да стане такава, заради такива като вас и сега когато е вече късно и трябва твърда ръка за да влезе всичко в релси, вие пак не сте доволни, боли ви за "правата" на ***, които окрадоха държавата... пардон, боли ви за вашите приятелчета, роднини, близки и приятели по далавера. Браво на ченгетата, така се действа.

68

Анонимен

преди 13 години

Тия ербап милиционери са такива само като са много и като скачат на мирни българи.Що не идат един ден да респектират "***" във Факултето.Вчера копаят яма да им спрат водата и *** натириха милиционера,скочиха в изкопа и показват сресни пръсти.Що не се самосезира Цецо Наглецо? Или да сгънат някоя "мутра" от продавачите на дрога и техните биячи от наказателните бригади? Що не респектират бръснатите и ултрасите по мачовете.Бъзливи еничари!

67

Пич

преди 13 години

"Влизанията с взлом през вратите там са непонятни действия, обикновенно чукат веднъж, два пъти , и едва тогава си позволяват да трощат врати :) "Хахахахаха, пълни глупости ... Излагаш се.

66

jo1

преди 13 години

Я тия дето лаят толкова да се разровят и да намерят клипчета по другите държави как се прави и после да лаят.

65

до 61

преди 13 години

*** - друго ме вълнува мен. Кой ще плаща обещетенията от Страсбург ? А ?

64

Iwan

преди 13 години

до 52 Живял съм в Германия повече от 4 години, и единствените случай при които, някой полицай там си позволява да употреби сила е в случаите на застрашен човешки живот :) това е Влизанията с взлом през вратите там са непонятни действия, обикновенно чукат веднъж, два пъти , и едва тогава си позволяват да трощат врати :)