85

ФАШИСТ

преди 13 години

не съм от скоро и не единствен. Ларс фон Триер го доказва - БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКИ !!!

84

shobo

преди 13 години

и в крайна сметка СССР спечели войната, но големия победител се казва САЩа най-големия бахур го ядеме ние, обкновения български народ!

83

yaro

преди 13 години

абе много фашисти тук в тоя форум...вие добре ли сте бе хора???ама ако бяхте живели през войната-и да ви пускат отгоре бомби ,или да ви пратят на фронта да се биете в студ ,глад и мизерия,щеше да ви видим какви големи мъже сте...и да ви кажа ,слава на Бога че Хитлер не печели войната че днес най-вероятно щеше да сме роби на германците...или въобще нямаше да ни има....

82

Анонимен

преди 13 години

Едно е ясно - болшевиките са избили повече руснаци от Хитлер.

81

до turski 84

преди 13 години

Мисля, че на човек с твоя правопис не трябва да се отговаря.

80

Анонимен

преди 13 години

Ние сме българи и със сигурност знаем историята си за "близките" 1300 и нещо години. Всичко останало е спекулации.

79

Анонимен

преди 13 години

tulski, МНОГО СИ *** !!!

78

Гьобелс

преди 13 години

Проверката за последен път се чуВсички сме готови за биткаСкоро флаговете на Хитлер ще се развеят над барикадитеРобството няма дълго да продължиДругарите убити от червения фронт и реакциятаМаршируват с нас и духът им е в нашите редициДенят на свободата настава

77

tulski

преди 13 години

! неКои събражения !1. Хитлер, като е толкова гоУема раота, защо се самоубива в бункера си, а не печели войната ?! нЕкои казват, че се е оттървал. И така да е, защо Германия яде бахура, като е гоУема раота ?!2. Защо на 9 май в 0.45 ч. фелдмаршал Кайтел подписва " Акт за безусловна капитулация на всички немски сили по суша, въздух и море ?! Хм !!! Нали сте спечелили войната, бе фашаги ?!! Защо подписвате това ?3. Защо след войната Германия плаща репарации на победителите ?! Който печели, не плаща репарации ?3. Немците, като са толкова добри войници, защо губят всички важни битки - Москва, Сталинград, Курск, Днепър, Варшава, Берлин ?!!Ще кажете - ама времето било лошо, ама студ, ама катюши, ама не знам кво...Важен е крайния резултат. Фашагите ядат бахура.4. Защо е имало ГДР ?!5. Защо е имало Берлинска стена, щом сте спечелили, бе фашаги ?6. Защо пленниците от Вермахта киснаха до 1956 г. в лагери в Сибир, щом сте спечелили войната ?!7. Когато фактите говорят, даже и фашагите мълчат. Оправдания има много, ама се оправдават само п..ките.

76

Анонимен

преди 13 години

Въпросът с Хитлер е много сложен.Не съм чел никъде да го описват психологически като личност.Да се твърди, че е злобен е много повърхностно.Даже имаше филм (игрален) в който го показват още от дете някакъв злобен.Разбира се филмът е поръчков.Той и българинът е озлобен, но това не значи, че е злобен.Пропагандата налага определени стереотипи.Не е доказана нито жертвата на избитите в концлагерите (има данни по въпроса в уикипедия).В уикипедия се твърди, че е практически невъзможно да се убият толкова хора в концлагерите, тъй като няма техническа възможност това да стане.в същото време идеите, които защитава Хитлер са доста популярни:Борба срещу юдео-масонството и освобождаване на Европа от масонските правителства.Сигурен съм, че и много комунисти (съвременни) симпатизират на тези идеи (въпреки, че комунизмът е 100 % юдео-масонски строй).Сега ако пак се появи такъв като Хитлер (със същите идеи) той пак ще има привърженици.Просто проблемите са същите както и тогава.

75

хес

преди 13 години

Пак ли станаха 6 млн. "избити" в лагерите ? Престанете да повтаряте тази измислена цифра ,отдавна опровергана ! А пък тия 50-60млн. са изключителна заслуга на Сталин и компания. Ама откъде да дойде в детските ви мозъци такава информация , не и от идиотските американски/съветски филми !!!

74

Анонимен

преди 13 години

Датчаните са най-големите нацисти в съвременна Европа. Най-твратително бе, когато комисия датчани бяха в България да ни следят как ние интегрираме ***, и някаква директорка на незнам си какво беше се сдухала пред тях и се държеше като дете в детската градина което е виновно...Ние сами сме си виновни че ни третират така.

73

NN

преди 13 години

хитлер е бил причината германците да загубят войната умствено ограничен необразован психар които пряко е ръководел военни операции и се е месел в дизайна на нови оръжия , икономиката и един куп неща от които си е нямал понятие добре че сталин навреме се е усетил колко е бос и е оставил генералите да си вършат работата че ако тоя откачалник беше спечелил нищо добро не я чакаше Европа ...първата световна е друго нещо много по добре щеше да е и за България и за света ако централните сили бяха победили.

72

яро

преди 13 години

съчувствал на Хитлер тоя....аз пък съчувствам на 6-те милиони избити евреи в концлагерите,на 20 млн руснаци умрели през Втората Световна война,и на милионите други от цяла Европа,загинали заради тоя демонично обладан човек

71

gurumomo

преди 13 години

Ся *** ще го унищожат,ще го осъдят на по 20 години затвор и ще плати милиони долари...

70

Бай Иван

преди 13 години

да съчувстваш на човек заради когото са загинали 50-60 млн. човека, заслужава нобелова награда

69

Милко

преди 13 години

Коя е тази Кирстен Дънст, става ли за донавеждане ?

68

Анонимен

преди 13 години

nazi germany

67

до 71

преди 13 години

а ти си ***!

66

Machiavelli

преди 13 години

Траки, славяни....много знаете вие. Всичко е пропаганда, колко ли от историята е вярно ми е чудно?А такива, като много от пишещите тука, дето се барат за историци и са тръгнали да ми разправят как еди кой си преди хиледи години бил направил еди какво си, са ми просто супер смешни и се питам дали въобще си вярвате на глупостите които пишете.Толкова спорни и мрачни събития има от преди 20-30-40 години, а вие сте тръгнали да ми говорите за неща случили се (може би) преди стотици или хиледи години