12

123

преди 13 години

така е честно! Следващото нещо което трябва да се направи е да се въведе данък и за пушачите - не може цял живот да си правят кефа а аз да им плащам лечението... цъкайте минуси да видим колко пушача има тук!

11

:*

преди 13 години

Проблемът не съществува само в САЩ. Почти повсеместно в света (с изключение на далечния изток) хората страдат от затлъстяване, което достига нивата на пандемия. И в Европа (в т.ч. и България) е така. Ами огледайде се по улиците!Затлъстяването се дължи не само на обездвижване и прекомерно хранене. Тук се намесват и хормоните, с които се отглеждат животните и ГМО-растенията и хидролизираните мазнини (маргарини), които след като се отложат в клетките излизане оттам няма!

10

ваня

преди 13 години

съгласна съм с 6,храненето зависи от ума в главата ти,от възможностите ти каква храна да си купиш ,но и от работата ти.някъде бях чела ,че лабораторните мишки за да ги докарат до затлъстяване ги хранят веднъж на ден с по-голямо количество храна.ние в забързаното ежедневие ,хранейки се на вечеря обилно с големи крачки крачим след прасюгите американци,за жалост и децата ни.девойчета на по 15-20 години са по едрички от мен на 40 и с две деца.

9

ined

преди 13 години

Тая ако плаща $50 глоба - Фидоска като я видят ще я глобят с $500 минимум.

8

FB status update

преди 13 години

В момента сер_ и си похапвам двоен чийзбургер с допълнително майонеза. Моля ако на някого му се намира домашна сланина да се обади, че като се изсер_ много огладнявам. Благодаря ви предварително. Отивам ся да хапна малко шкембе с накъсан бекон вътре, ми е останало от закуската.

7

Пайко

преди 13 години

Мааазни прости пишман-индианци...

6

до 2

преди 13 години

Спорта и оптималното хранене се възпитават в дестка възраст. Това зависи от възпитанието на самите родители и донякъде на материалните им възможности.После в училище започва гладуване или тъпчене с гадни тестени ***. Като студент същото. На работа зависи от това какво работиш. И ето те на средна възраст като шопарче.

5

Любопитко

преди 13 години

Търся ръководството "Как да придобием тен с бензинова лапма". Ако ви се намира някой екземпляр, драснете ми на лична.

4

Майко мила

преди 13 години

Това ако се въведе тук, полицаите ни ще почнат да ровят по кофите. Защото 90% от тях като че са от конкурса `Свиневъд - рекордьор".

3

junk food

преди 13 години

По добре да затворят Макдоналдс и тем подобни вериги, от които хората придобиват нечовешки размери.....

2

Анонимен

преди 13 години

Хората мислят в перспектива и за в далечно бъдеще, а тук бай Иван се напива като кирка всеки ден баба Денка тъпче мазни баници и като почнат да боледуват, а не са внасяли и стотинка за здравеопазване се чудят защо е мизерия по болниците. Спорта и оптималното хранене са си инвестиция в здравеопазване.

1

Анонимен

преди 13 години

Че защо?Отблъскват останалите нации от САЩ ли?