206

Chikatilo

преди 13 години

205 абе то разбирам да е хубава и некадърна...ше разбера за свирките :) Ама тука нема за кво да с ехванеш....тя тази ощетена от всякъде !? Ами неможе хора като еня и онази матроса дето тежи 300кг. Искрето Фидосова да заемат такива отговорни постове! Значи освен кадърност човек трябва д аима и външен, да се уважава сам дет се вика.

205

до 119 snark

преди 13 години

За двоен стандарт чувал/а/ ли си? Точно това става с Митрева.Това за държавните служители беше прах в очите на хората.Измислиха го заради военните пенсионери,тях да могат да изхвърлят,щото са на по 70год. и още са на работа в Министерство на отбараната.Вместо тях изгърмяха хора,на по 50-55г. в разцвета на силите си ,но които само заради това ,че са военни пенсионери им се казва ,че нямат право да работят.Митрева има право ,други-не.

204

Анонимен

преди 13 години

Голем дзвер е тоя бабушкерник.

203

DW

преди 13 години

Същата тази Митрева беше дала едно безумно предложение - да се обложат пенсиите с данък - за какъв капацитет говорим - ДА СИ ХОДИ! Не може да си попълваш бюджета сам от най-бедните и беззащитните, а на богатите да се мазниш, защото те са те избрали! Нали, така, господа управляващи?! Народът не е сляп и един ден ще скочи със секирата, аха!!!

202

Анонимен

преди 13 години

202 - Па ти що се описваш така грозно:) Верно ли си толкова зле:) И имаш 300 говорни дефекти:) Че ти не можеш да говориш:)

201

Червената помия

преди 13 години

202, сутринта по една кабелна телевизия гледах откъс от филм с много интересен диалог.На едно парти една дама пита друга : Приятеля ти е много перспективна партия, как успя да го свалиш, преди теб опитаха много други и тне успяха? - Може би правя по-добри *** от тях, отговори първата.Извинявам се за цинизма, но това е един от начините за кариерно израстване у нас.

200

RRR

преди 13 години

Защо се опъва госпожата? Ами нека си ходи да си почива и да си харчи събраните парички. Има млади и талантливи хора, които могат да я отменат на работното и място. Все пак е на 62 години.

199

Chikatilo

преди 13 години

Ей тая женица кой и от къде я намери....има над 300 говорни дефекта и изглежда ужасно...няма кой д аме убеди, че такъв човек може да е свестен...няма как просто...тя дребна и вредна малка злобна женичка с комплекси и хиляди недъзи...ужас

198

Анонимен

преди 13 години

200 - Самият факт, че теб те изтърпяват си е достоен за уважение:)

197

Анонимен

преди 13 години

не се нервирайте,тука има платени и гербаджии и комунисти явно,иначе и аз не мога да си го обясня,или наистина има сташно много ***,както и да е и в дватат случая не е на добре

196

Анонимен

преди 13 години

198 - ..пий си хаповете и спри да пишеш вече:) Отвръщаваш хората от човешкият род!

195

до 197

преди 13 години

..пий си хаповете и спри да пишеш вече:)

194

Анонимен

преди 13 години

196 - Вярно е за увредените умствено хора:) Твоето присъствие го потвърждава в пълна степен:)

193

до 195

преди 13 години

...защо си мислите,че тук всички са или гербаджии или комунисти...странно ми е колко много увредени умствено хора има

192

Анонимен

преди 13 години

Голям кеф е да гледам как герберите плюят по собствените си назначения! Милите! ще се изядат за власт и кражби:)

191

God

преди 13 години

Тази Тотю назначи с мотива, че е изключително полезен и знаещ експерт (нали и затова тя го е съветвала). Сега какво се оказва - че актюера не може да си бюджетира правилно приходите? Макар и да е с мандат, ако открият съществени пропуски в работата й, трябва да има процедура НС да я смени. Бойко просто е подходил джентълменски към нея като й предложил да си подаде оставката, за да не стават циркове в парламента. Ако се направи една проверка на дейността й кой знае какво още ще излезе?

190

Анонимен

преди 13 години

тази от самото начало откак взе да мяука по телевизиите ми е такава противна женичка,понятие нямам защо ама ми изглежда едно дразнещо лицемерче,събрала всички ''добри качества'' на чиновника

189

Истината

преди 13 години

Истината е, че мандатноста е измислена точно заради такива хора като Бойко Борисов, за да не може всеки случайно изкочил на върха на политиката, да сменя който си иска и когато си поиска, което е изключително вредно за всяка една държава. При това в случая ГЕРБ сами са си виновни - те й дадоха мандат да управлява НОИ определен брой години, в случая според сайта на НОИ до 21 март 2013 година, което е три години, а не четири години, както е по закон.

188

Анонимен

преди 13 години

Незаменими хора няма! Ако ще и гении да е, в което доста се съмнявам, време да се оттегли и да даде шанс на младите. Иначе какво, ще я държат до 80 години, примерно, ще я наследи някой без опит и ще стане една. По-добре да дадат време и възможности на следващото поколение, че като дойде техен ред да заемат управленски постове да имат опит, а не тепърва да се учат. Ама докато разни баби не щат да се песионират няма как да стане.

187

Анонимен

преди 13 години

Ами като избирате такива кадри мислете, а не после като се впие като кърлеж, като че ли НОИ е на баща й, да се вайкате, а отгоре на всичко и белите, които направи и Господ не може да ги оправи!Дайте й още 31 000 за отпуски, тя ги "заслужава"!