110

Иванчо - до 73

преди 13 години

Не разбирам, защо си мислиш, че някои ми е давал или ми е помагал. От 22 годишен се оправям сам - живея с каквото изработя и тва е. Наскоро почнах аз да помагам на родителите си. Тъй, че не ми говори. ЖП прелез. Я чао!

109

men

преди 13 години

Ако в България един човек бере ягоди ще взила около 500 лева, а ако това е в англия заплатата е около 2500 - 3000 лв разликата е около 2000 лв. за един и същи труд, за какво говорим тогава разликата от 2000 лева какво я "изяжда" просто някой си търси оправдание да се оправдава за причините поради които задържат заплатите ни ниски просто това е генуцид...етоо вчера новината беше "протестите с-щу високите цени на горивата завършиха с арести" -това държава ли е...????

108

чаша горещо кафе

преди 13 години

Ето, че живота ни доказва, че не е достатъчно да си полагал мимоверни усилия и да се изучиш!

107

предвид №106

преди 13 години

Малък ПенчоПенчо бре, чети!Пенчо не чете.Пенчо, работи!Пенчо пак не ще. Пенча го мързи,гледа да лежи,ходи, та се май,търси да играй. Време се мина,Пенчо порасна,иска да яде,няма откъде.Петко Славейков

106

РАБОТНИК С ПОТНИК

преди 13 години

МЪРЗЕЛ ТИ КАКВО ИСКАШ !? ..ДА ДОЙДЕ ЗАЕКА СТАНИШЕВ ДА ТЕГЛИ ЗАЕМИ КОИТО И МОЯТ ВНУК ЛИ ДА ПЛАЩА БРЕ? А ДЕЦАТА НА ТИЯ ГЕНЕТИЧНО УВРЕДЕНИ "БИЗНЕСМЕНИ" ДА ЖИВУРКАТ И ДА СЕ ДРУСАТ НА ВОЛЯ ЗА СМЕТКА НА ВНУЦИТЕ МИ ЛИ?

105

Мързел

преди 13 години

Пейте в светлата родина септемврийчета безчет.В стройни чети и дружини дружно да вървим напред.Да се учим, да работим, да строим живота нов.Гордо знаме ни е Дянков, пръв учител Борисов.За републиката родна крепнем в градове села,а над нас властта народна е разперила крилаДа се учим, да работим, да строим живота нов.Гордо знаме ни е Дянков, пръв учител - Борисов.Ние растнем бодра смяна на задружен смел народ,ний строители ще станем на щастливия живот.Да се учим, да работим, да строи

104

РАБОТНИК С ПОТНИК

преди 13 години

СЪБРАЛИ МИ ПО 5 *** ДА КОПАЯТ С КИРКИ НА РЪКА И СЕ НАРЕКЛИ БИЗНЕСМЕНИ :))))) БОЖЕ БОЖЕ! ДА ИМ П---Я НА БИЗНЕСА!:)))) ЧЕ И ИЗКАТ ВСЕКИ *** КАТО ТРАКТОР ДА КОПАЕ! ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ БЕЗ ИНВЕСТИЦИИ ИСКАТ! Я МАРШ ОТ ТУКА:))) ЩЕ ИМ ДАМ АЗ ПО 500 ЛЕВА ДА НЕ МЕ ЗАНИМАВАТ С ГЛУПОСТИ!

103

Леле

преди 13 години

Тиквата май освен Винету е чел и Библията щом казва Които не работи няма да яде !

102

777

преди 13 години

Когато отидем в магазина искаме да си купуваме евтина и качествена стока. Никой от нас не пита колко часа е работил работника за да я произведе.Няма как и фирмата да ни плаща заплати според това колко часа сме работили. Плаща ни се от това което ние самите плащаме когато купуваме

101

Анонимен

преди 13 години

Айде някои започнаха да цитират и библията ЛЪЖЕПРОРОЦИТЕ които извъртат написаното там както им е угодно на тях !Аз лично знам много които работят но ,не са забогатя ли нито пък са станали средна класа а напротив едва свързват двата края .

100

Дошо

преди 13 години

Яро религиите са болест и зараза, създадени да контролират масите(които преди 2000г са били предмно овчари) е ти на тия ли глупости ли искаш да робуваме?Айде бегай с тия религиозни брътвежи!

99

Анонимен

преди 13 години

Защо някои не каже колко чужди фирми са допуснати у нас и колко от тях са с мениджъри чужденци а не назначени българи !Колко фирми има у БГ като Видима Идеал Севлиевомай е само тя останалите са с назначени директори българи които за да се покажат пред чужденците мачкат хората с мизерни заплати и така демонстрират ниски разходи.

98

amina

преди 13 години

Страхотна статия.

97

РАБОТНИК С ПОТНИК

преди 13 години

К'АТ НЕ ИМ ИЗНАСЯ ДА ХОДЯТ ДА ПРАВЯТ "БИЗНЕС" В ЧУЖБИНА! ЛОШОТО Е ЧЕ ПО НОВИНИТЕ ЧЕСТО СЛУШАМЕ КАК ОСМЕЛИЛИТЕ СЕ ДА ПРАВЯТ "БИЗНЕС" ТАМ ВСЕ СА С БЕЛЕЗНИЦИ!:))..

96

РАБОТНИК С ПОТНИК

преди 13 години

ТИЯ МУШМУРОЦИ НЕ СЕ НАУЧИХА ЧЕ ДА КРАДЕШ ОТ ОБЩАТА КАЦА И ДА ПРАВИШ БИЗНЕС СА ДВЕ РАЗЛИЧНИ НЕЩА!! нАЙ ОБЩО ЗВУЧАТ ТАКА: "НАТИСНЕТЕ ПРАВИТЕЛСТВОТО ДА НИ ДАДЕ ДА КРАДЕМ А НИЕ ЩЕ ВИ ПУСНЕМ ПО НЯКОЯ ТРОХА"

95

яро

преди 13 години

малко цитати взети от Библията"Ако не иска някой да работи, той не трябва да яде." 2 Солунци 3:10"работете не за очи като човекоугодници, но със сърдечна простота, боейки се от Господа.""До кога ще спиш лицемерецо? Кога ще станеш от съня ?Още малко спане, малко дрямка, Малко сгъване на ръце за сън,Така ще дойде сиромашия върху тебе, като разбойник, И немотия, като въоръжен мъж." притчи 6:9-11Правете си изводите сами......

94

Жоро

преди 13 години

В БГ има монопол на олигархията и чиновниците ако не ти изнася ВЪНАма къде ще ходиш като трябва да се яде и да се плаща на държавата данъците за да издържа тежкия си бюрократичен апарат 500 000 чиновника на 7 милиона !

93

предвид заглавието..

преди 13 години

"Който не работи... спи повече"Опровергавам веднага, това. Не работя, гледам си семейството, къщата и децата. Всяка сутрин ставам в 7.00 h. изпращам кой на училище, кой на работа подреждам си дома и за всичко, което се сетиш. След, това се занимавам с любимите за мен неща. Не спя повече, отколкото преди, когато ходех на работа. Но, сега разполагам с цялото свободно време на света. И ми стига за всичко.

92

РАБОТНИК С ПОТНИК

преди 13 години

БИЗНЕСА ДА СЕ НАУЧИ ДА ПРАВИ БИЗНЕС И ДА СЕ НАУЧИ ЧЕ ЗАРАБОТЕНОТО СЕ ПЛАЩА!!!!!!!!!!!!!!!!!!! СТИГА СА ПЛЮЛИ ПРАВИТЕЛСТВОТО И ДА ЗАБЛУЖДАВАТ РАБОТНИКА ЧЕ ИЗБРАНОТО ПРАВИТЕЛСТВО Е ВИНОВНО ЗА ТОВА ЧЕ КРАДАТ РАБОТНИЦИТЕ СИ!

91

до 90

преди 13 години

прекръсти се на СС де,ти пък сега ,тъкмо ще вдигнеш заплатите с 75% а стандарта на живот с 80 % ,само да дойдеш на власт / или май беше обратното/