214

Astarot

преди 13 години

@215 Кой ти каза, че в САЩ не е далавера да си безработен? Само дето трябва да си черен.PS Имах предвид, че бензинът им е 2 пъти по-евтин от нашия...

213

Astarot

преди 13 години

Че някой не си е написал домашното по мерни единици е ясно, но да вдигнеш на американеца бензина е като на българина да му вдигнеш хляба, цигарите или ракията. Боли. И макар, че дори и сега бензинът им е 2 пъти колкото нашия, преди 7 години там резервоар се зареждаше за 10-12 долара (в зависимост от щата), а сега вероятно им стъпва на едни 40-45 долара...И са прави да се сърдят хората, с техните данъци се завоюваха петролните находищана Ирак, а кирия за тях нулева, че даже и минусова.

212

за къв х..ми е САЩ

преди 13 години

Дори и по-евтин да им е бензина ,не бих отишъл там! Живея в една от най-развитите западно европейски държави и имам повече привилегии от американците ,които за да са добре работят на две работи ! А тук дори и безработен ,пак съм добре !За една държава трябва да се съди по това как се отнася към безработните и инвалидите !

211

Анонимен

преди 13 години

Нема да се пуашите... Бях в САЩ през 2004 година, още тогава хибридът бензин-електромобил Тойота Приус беше голям хит там. Вече и Шевролет произвеждат елекромобила Шевролет Волт и тъй нататък. Скоро по американските пътища ще има повече хибриди и електрически коли, отколкото бензинови. Сиреч, американците пак ще са си добре, пак ще плащат по-малко и пак ще им е по-чист въздуха, а вие пак ще духате супата. :)

210

Chikatilo

преди 13 години

ДО 207 Матриксмен така е братле комплекси или не имат бензин имат си и пари да си карат коли с двигатели на камион :) Не биха ги заменили за европейски такива просто защото няма смисъл...в момента примерно един форд мустанг 500+коня там струва 40хил долара. взимаш мощна кола за без пари :) Хайде набий им в тиквите че трябва да пестят или че ще трябва да карат с по скъп бензин :).....

209

bibio

преди 13 години

1 US gallon = 3.78541178 liters

208

Бо

преди 13 години

Авторът на статията е бил малко немарлив:американски галон за течности (liquid U.S. gallon), равен на 3,785 411 784 литра.английският галон е (UК gallon) 4,546 09 литра;

207

3 бири

преди 13 години

От сутринта ги чепкате американците. Техният елит смята останалите американци и останалата част от света просто за работен ***. Така че, като казвате американците, трябва да уточните за кога става въпрос. Народът им като цяло е дебел, *** и адски ограничен, елитът като цяло е добре образовен, богат и недебел. Същото в момента се случва ва България. Преди да пишете глупости, ще ви кажа, че БГ елитът тепърва се създава, но ще се случи абсолютно същото. Въпросът е кой къде е!!!

206

bibio

преди 13 години

неграмотен превод.един галон е 3.85 литра.цената тука в маями е около $4.2 за галон.в пове4ето 6тати е по скъпо.тука е невъзможно да оцелееш без кола,няма транспорт.

205

до 198

преди 13 години

Нали затова ти казвам,че си ***!Мозъчето не работи и ако си мислиш,че ще ми приказваш политглупости от началото на великата криминална революция от 1989 год. просто не си познал!Този анализ е правен от американски институт,***,защото реално мислещите американски учени са абсолютно наясно за реалната ситуация в икономиката на САЩ!А ти си просто ***!!!

204

Matrixman

преди 13 години

Не Чикатило. Това което го казваш не е въпрос на чест, а е въпрос на комплекси за малоценност. Чиито комплекси ще им изяде главата на американците икономически. Не може да набиваш в тиквите зелени че са велики, а да не познават света. И да си мислят че света са само те, и всички останали са като тях. Tвърде елементарна практика за контрол на съзнанията на хората, но явно при американците дава отличен резултат, за да са такива разглезени и лековерни ***. Вярващи на всичко което им кажат по медиите.

203

FYI

преди 13 години

197, като цяло сте *** нация. Естествено че има и умни, ама не много. Аз съм бивш българин, следователно гарантирано умен!

202

Birata

преди 13 години

Цената на галон бензин (около 4,5 литра)Koi gi pishe tezi statii be, malko se chetete - ima i GOOGLE

201

...

преди 13 години

абе то американците само дето и до *** не ходят с колите си! Ясно защо им е малко терсене сега! Ама ше свикнат бре, или ше свикнат или ше ходят пеш! :)

200

Chikatilo

преди 13 години

Форд Шевролет Додж всичките му там пикапи ...и ти говоря за колите там да не ми дадеш за пример някой шевролет като тия тука дето бакшишите карат....влез в мобиле братле и поразгледай доста съм гледал з акво иде реч пък и доста роднини имам в америка, които са ми разказвали з аколите там :) там да караш малка кола е унижение...нещо като да кажеш ''малка ми е ***'' въпрос на чест е просто разбираш ли :)

199

Анонимен

преди 13 години

искаш да ти назова 99% от американските коли коя къв двигател има колко литра е и колко тежи самата кола ли? --------------- Да, искам, може ли да дадеш някакви примери?

198

До 196

преди 13 години

Абсолютно безмислено е да се сравнява с Казахстан, поради простата причина, че те са нетен износител на петрол, а ни си сме вносител - схващаш ли разликата. Ти още малко ще кажеш, че в Ирак си живеят райски, защото бензина е по-евтин от водата.

197

Анонимен

преди 13 години

Аз изобщо не мога да разбера как нормален човек може да симпатизира на китайците и да иска Китай да владее света. Трябва да си много *** да мислиш, че под китайско управление ще живееш добре. Китайците са впрегатен ***, явно и вие плачете за такова отношение.

196

Chikatilo

преди 13 години

според мене няма умни и *** има можещи и НЕ можещи ! Там в Хамерика от малки ги учат колко са велики и силни и можещи...тук от малки ни набиват в главите точно обратното ! азват ни ''бегайте от тука докато можете'' ей затова има силни народи и има и такива като нас...бягащи :)

195

до 190

преди 13 години

Не знам кой ти е казал какво консумират американците. Може би си чел някакви анализи в руската преса или в "Строго секретно". И какъв ти е проблема, че им дават заеми? Като знаете, че Федералния резерв е частно предприятие и ви е страх, не купувайте зелени хартийки.