100

Мале

преди 13 години

Има движение по тези въпроси на по-добро,но много бавно,мудно.Истината е че на тези хора в този бизнес законът винаги е на тяхната страна.Хора с по 20-30 условни присъди и какво от това? Нещо куца в цялата работа, май трябва да се промвнят законите,но ноие не искаме, а трябва! всичко си е по старому!

99

ми

преди 13 години

Просто се огледайте през стените-убийците винаги разполагат с най-моделното въоръжение-така ще се убедите сами.Те винаги са в час за разлика от останалите-винаги са супербогати и с много приятели на повиквине.....Те са тези които затриват цели нации заради една истина.

98

Анонимен

преди 13 години

Осъдените за подкуп примерно за 2-те години управление на ГЕРБ са над два пъти повече, отколкото за целия мандат на тройната ламя, и то при положение, че съдът е на БСП и ДПС... като си иде Гоце, жална им майка :)

97

Имунитет за съдии...

преди 13 години

.... И ще имаме безкрайна корупция както си и става.След като ние не можем да пишем законите за съдиите те ще пишат закони за нас и на наш гръб ще ги експериментират.Няма да се оправи положението с имунитет за съдебните състави съдиите адвокатите и прокурорите.Всеки който участва в съдебното дело трябва да носи отговорност.Най-вече служебните лица - съдии адвокати прокурори.Който съдия е издал незаконно или неоснователно съдебно решение не бива да получава имунитет за това си деяние,и доживотен мандат като незаменим и несменяем.Вездесъщ и неуязвим.Безконтролното вземане на съдебни решения води само до това- корупция,или казано по друг начин безкрайно бавене на делото.Трябва да се въведе народен съд за съдиите издаващи незаконосъобразни съдебни решения.Не държавен съд.За да се припознаем за върховен суверен.

96

петров

преди 13 години

КАТО ВИ ЧЕТА КОМЕНТАРИТЕ НА ВСИЧКИ РАЗБИРАМ ЗАЩО Е НА ТОВА ДЕРЕДЖЕ ДЪРЖАВАТА НИ. ЕДНИТЕ ХУЛЯТ КОМУНИСТИТЕ,ДРУГИТЕ ХУЛЯТ БОЙКО,ТРЕТИТЕ СДС,ЧЕТВЪРТИ ДС И Т.Н. ТОВА Е ОТ 20 ГОДИНИ. ЕДНИ СРЕЩУ ДРУГИ ,ТАКА СА И ПОЛИТИЦИТЕ.ЕТО ЗА ТОВА НЯМА НИКОГА ДА ИМАМЕ СИЛНА ДЪРЖАВА.ТАКА Е БИЛО И ПРЕДИ 10-ТИ,ТАКА Е БИЛО И ПРЕДИ 9-ТИ, ТАКА Е БИЛО И СЕД ОСВОБОЖДЕНИЕТО А СИГУРНО И ПРЕДИ НЕГО.

95

поля

преди 13 години

До Софийска мутра: Абе и на теб ще ти светят маслото някой ден, я щото си луд, я щото си престъпен. Не си губи времето в писане по форумите ми бегай да пуцаш докат още дишаш

94

яро

преди 13 години

ние лъжем държавата,държавата лъже нас...и така до края на света

93

Иванов

преди 13 години

Е и, като направихте тези констатации ЗА КОРУМПИРАНИТЕ какво стана ? Кучетата си лаят, кервана си върви. Жалко само, че се доверих на Бойко. Не знаех, че е същия като останалите, пък дори и по-зле !

92

Васил

преди 13 години

Каквото е правителството такива са и институциите.

91

поля

преди 13 години

До борещите се с престъпността: През последните 3 месеца, *** които предлагат контрабандни цигари на пазара "Димитър Петков" в София, са се увеличили поне десеторно. Вече са толкова смели и досадни, че забравям какво съм тръгнала да купувам. Моля вземете мерки, и спрете тая контрабанда! Аз съм за Герб, обаче започвам да се изнервям защото ще вземе да излезе че тия дето ви плюят са прави

90

Анонимен

преди 13 години

ДОЛУ ДПС!!! СМЪРТ ЗА ДОГАН!

89

1234

преди 13 години

Цуцинко нали се пребори с корупцията сред ченгетата, бе!? кви са тия провокации

88

Анонимен

преди 13 години

надявам след -като се махне Първанов да започне да се оправя съдебната система.Повечето са негови хора - корумпирани и подкупни .

87

ДО Г- Н 99

преди 13 години

всички си мечтаем да изритаме тази пасмина но 20 год.никой не я изритал.това което другите народи постигат за 10-20 год.ние го постигаме за 100.племето ни от от зародиш етакова.

86

дан

преди 13 години

ми да дадем на комунистите още един-два мандата и ще се оправим....миже направо да ни изринат от европа...на сергей станишев баща му 1992г е обвинен в присвояване на 21 милиона долара и същия корумпиран комунистически съд и полиция не са направили нищо по въпроса

85

Анонимен

преди 13 години

Това че съдии се правят на господ че прокурори повдигат обвинения на невинни а полицаи стават най големите *** а ако случайно някой свестен стане то системата го прави като другите още не означава че народа е *** просто е по търпелив-е мечтая си за времето когато ще изритаме тая пасмина от страната а не както е сега народа да бяга..

84

darcas

преди 13 години

Абе какво плюете престъпността непрекъснато!?!? Не ви ли е срам!!? Това е единственото работещо нещо в България, вие и него оплюхте! Срамота!!

83

Анонимен

преди 13 години

Освен,че всички служби са корумпирани, и тъпият народ е склонен да дава рушвети.Като тръгне да върши някакава работа първо търси някой близък, а ако няма,гледа да бутне нещо, малко рушветче. Така е било и така ще бъде-въпрос на съзнание,може би останало от турците.Съзнанието много трудно се променя!

82

Анонимен

преди 13 години

ТАЗИ СЪДЕБНА СИСТЕМА Е НАЗНАЧЕНА ОТ БСП ДПСМАФИЯТА Е НАЗНАЧЕНА ОТ БСП/ВСИЧКИ ЗНАЕМ КАК СПОРТИСТИТЕ ОЛИМПИЙСКИ НАДЕЖДИ СТАНАХА БОРЧЕТА/ПРОКУРАТУРАТА НАЗНАЧЕНА ОТ БСП И ДПСМИЛИОНЕРИТЕ НИ СА НАЗНАЧЕНИ ОТ ДС И БСПЕЕЕЕЕЕЕЕЕ КОЙ ЩЕ СИ РИТНЕ ТРУДОВАТА КНИЖКА И ЩЕ ОСЪДИ ШЕФОВЕТЕ СИИЛИ СПОНСОРИТЕ НА ШЕФОВЕТЕ ?НИКОЙ !Е ЗА ТОВА ГОРНИТЕ ИНСТИТУЦИЙ НЕ РАБОТЯТ !

81

до 89

преди 13 години

89-Какво искаш да кажеш,че ако бяхме убили Живков щеше да е друго?...Игрите се заиграха от Младенов още....Луканов е човекът който започна с мутренско-социалистическа "демокрация"....Дезорентиран беше народът в началото....А в мътни води си ловяха рибата "другарите"