127

ha-ha haaaaaaaaaa

преди 13 години

V TROINATA KOALICIQ VSI4KI IZLQZOHA NEVINNI DU6I4KI.TAKA 6TE E DO KATO SADA NA GOCE SA6TESTVUVA.DA IDVA PO BARZO SPECIALIZIRANIQ I AKO TOGAVA VSI4KI SA NEVINNI ....................

126

!?!?!

преди 13 години

И тая, както и всички останали хайдуци ще излезе светица ....то що е зора да си в парламента, или в общинския съвет - ДА СИ ГЛАСУВАШ закони и наредби, които да узаконят кражбите ти! После - чакайте да осъдят някого, ако си нямате друга работа!Така както си съперничат предизборно, така си СЪТРУДНИЧАТ следизборно!Бате ви БоБо - как се пенявеше по неин адрес, а после я взе на екскурзия в Япония, заедно с сидеровата Капка - нея пък като каква?....

125

Анонимен

преди 13 години

Забравил е срещу съответната сума разбира се

124

Анонимен

преди 13 години

Така е! В съда само с клюки не става, а ГЕРБ просто са си едни клюкари:)

123

lh'lgh'

преди 13 години

съдебната система е главния проблем на държавата.а ти българино щом можеш да търпиш така да се подиграват с тебе ,нека ти е .никой няма да ти даром благата,запомни го добре!!!!

122

Анонимен

преди 13 години

125 - Ми *** кажи на съда де:))) Прояви гражданската си инициатива и дай снимките и записите:)))

121

-

преди 13 години

Тази с мазната муцунка ли не е крала? Погледнете снимката. Даже и детектор на лъжата не ми трябва!

120

Анонимен

преди 13 години

Пред журналисти Емилия Масларова заяви, че не познава Тодор Павлов и никога не го е виждала."Този процес е една инсинуация. Всичко е едно недоразумение, едно безумие","Самото съществуване на ГЕЙБ и *** е едно безумие и нагла подигравка с народа!

119

Анонимен

преди 13 години

Хахахахахахахаха! Поредното порно дами и господа! Всеки би получил амнезия срещу един милион....

118

Анонимен

преди 13 години

119 - Даа! Хайде да видим кой има нещо общо със СИК и ВИС:) Интересно - Б.Борисов - Ха наздлаве СИК:) Че и Пашата познава, че и ***, че и Бай Миле....абе много май:)))

117

БОЛ

преди 13 години

Много лисица ,много нещо в 3-ната коалицийка .....?

116

Анонимен

преди 13 години

Ходил съм там за това, за което я обвиняват! Там има удобства за хората с с увреждания! Не ми дреме какво мислите! Никой досега не направи нищо за тези хора и това си е похвално! Когато и Фандъкова направи такова нещо ще си я похваля, а не да ми разправят, че всички подписи на Бойко били "фалшиви" като кмет:)) Че какво е работил този човек бре:)

115

Пак ги изберете.,..

преди 13 години

Венци ( подставеното лице на червената крадла) си баш мафиот в Стара Загора. като бивше ченге и червен кадър никой не може да му се опъва...всички го знаем това в зарата. Естествено,че но заплашиха свидетелят........

114

умната Мамуна

преди 13 години

На един самотен остров САЧ(Световната Академия на ***) решили да си направят експеримент.Закарали стадо маймуни и изчакали да се изгради демократична партия(Ерархия в обществото на маймуните).Естествено най лъжливите,силните и крадливите взели власта.Взели една *** от най низшите слоеве и я научили да дърпа ръчката на машинка пускаща банани.Върнали (умната ***)на острова.И какво се е случило според вас?Дръпнала умната *** ръчката и се изсипали банани.Вожда я праснал и взел бананите.Дръпнала пак и следващата по ранг направила като вожда.До като не се изредили всичките от БСП.Естествено бананите свършили и Умната останала гладна.Замислила се и си рекла:Аз защо не ви е.........мамата!Направила си сал защото била умна и така се спасила.

113

Анонимен

преди 13 години

Правилно 114, да живее великата партия и нейните некрадливи, почтени, нямащи нищо общо със СИК, ВИС и т.н. труженици. Сега е време да наплюете бат Бойко и Цецо, да се успокоите и да отидете да послугувате на червените милионерчета, защото за нищо друго не ставате

112

Анонимен

преди 13 години

115 - Ще искаш да правиш разбира се, как няма да искаш да правиш секс с Масларова! То само като си представиш Фидосова и Цачева и ти се отщява:)

111

observer

преди 13 години

защо ли не сме изненадани!? поредния екс министър чист и невинен като сълза в случая по-едричка сълзичка:)Вече и за невръстен интелект е ясно, че такива ШУМНИ и ГРЪМКИ процеси се започват следизборно за радост на избирателите и около година по-късно целият фарс РУХВА този път за СЪЖАЛЕНИЕ!

110

Анонимен

преди 13 години

110 - Че Айнщайн не е политик и не ни е съвременник:) Неудачен пример! Много си е добра България, но си харесваме крадците и мутрите, особенно последният, дето ще раздава на пенсионерите по 136 лв предизборно:)

109

До 105

преди 13 години

Табелите може и да струват толкова но най-вероятно ти не знаеш колко бройки и с какви размери са тия табели, не знаеш сигурно и че табелите са дублирани с такива да се четат и от слепи,в тая цена са включени и електронните информационни табла .Така казано 40 000 лв за табели звучи стряскащо ,но за да си направиш сметката ти трябва и още много друга информация

108

Е. Масларова

преди 13 години

Какво плюете бе - знаете ли колко пенсионери приютих в хотелите си по морето, на почти преференциални цени? Вие в живота си един хотел построили ли сте? Жалки плебеи, нямате дори някакви си 10 бона за дамска чанта, тръгнали на мен сметка да искат...като не ви харесва, скачайте под гумите на бентлито и заминавайте в Орландовци.