75

мнение

преди 13 години

Новият кандидат-кмет на Видин.Защо чак сега се заговори за корупцията около "прословутия университет"?

74

Студент

преди 13 години

При тази безработица за какво са ни "тъпите" университети? Само такси събират, а обучението не е на ниво.

73

ъх

преди 13 години

Ама тази вярно е завършила "Реклама и фотография" и то в НБУ. ПХАХАХА. И тая госпожа е народен представител. Еми то какво да се учудва човек при тиква министър председател :). Аха на батко чичковите червенотиквеновчовчета.

72

:)

преди 13 години

Възрожденските българи, които са построили първите училища, заедно с Петър Берон и други видни и учени българи, направо се обръщат в гроба като видят ситуацията в днешната им "прекрасна" родина.

71

gerb.bg?

преди 13 години

А бихте ли ни осведомили какво значи абревиатурата под снимката? Нова правителствена прес служба ли е ????

70

Анонимен

преди 13 години

Така е като убиха Стоян балтов и онази студентка от Варна си викам "Голям праз, нали не става въпрос за някое дете/работещ човек"! Защото от децата полза има, а работещите хора крепят държавата. А пенсионерите пък са построили държавата. А ***-студенти са кръгла нула.

69

до 66

преди 13 години

Нърд, в студентството се прояват такива като теб, които в гимназията са били отритнати от класа си и са били сдухани ***. Биеха ли те в училище?

68

Анонимен

преди 13 години

Най-вероятно се търси място на някой заслужил гербер и за това трябва де се освободи шефа на агенцията.Те на входа на Видин са се наредили стотици желаещи да открият институт и за това им се иска и подкуп.Голяма смешка-в северна България останаха само хора ,които са далече от възрастта за студентстване.Те и висшите заведения станаха над 350 -колкото повече намаляват децата ,толково повече университети ще правим.За всяко дете-университет.

67

до 66

преди 13 години

Ами добре избивайте се и без това животът на един студент/ка не струва нищо, в сравнение с този на някой тинейджър или възрастен човек примерно. Животът на студента е най-евтин и не предизвиква мъка, когато бъде прекъснат!

66

е то

преди 13 години

вече май - какво се е провалило, че чак сега го казват това ? някой не си е платил може би ?

65

Анонимен

преди 13 години

Ха-ха-хах, пък тази същата кака е завършила специалност Художествена и рекламна фотография в Нов Български Университет и на 25 год., успяла и да роди 2 деца вече, стана де-***-тка...Така че, повече такиваУниверситети, за да имат кадрите на ГЕРБ висшу...

64

gotin

преди 13 години

като са знаели от февруари ... какво казват СРС-тата?пак намирисва на интереси и лобираненякой е останал недоволен и топва останалите

63

Анонимен

преди 13 години

ЕДНА РУМЪНИЯ СА ПО-ДОБРЕ ОТ НАС!

62

мариян

преди 13 години

AНОНИМЕН;ами просто и ясно като ...... ,защо от агенцията не парират веднага ами клинчат, добре има такива кат теб да им дават акъл.

61

КОФТИ

преди 13 години

Много е кофти в БГ ,всеки 3-ти ...неграмотен ,висшистите са неграмотни ,учители ....търговци ,като навсякъде във всички свери .....ТОВА Е БГ ....за съжаление !

60

аз

преди 13 години

Леле, тия от ГЕРБ наистина са много прости, ама много. Ако беше искан подкуп в такъв размер и то за това да знае депутат от ГЕРБ е абсурдно да не се задействат някакви служби - та Цвък само това чака. Ако не е искан подкуп, което е по-вероятно това е поредното тъпо изказване на празни приказки в публичното пространство. Така е, когато депутатите са толкова прости.

59

невярващ

преди 13 години

Няма лоша реклама. Тази Любомила явно цели да легитимира един измислен университет с очевидно измислен скандал. От една страна е думата на партиен кадър на ГЕРБ, търсеща светлината на прожекторите, от другата е професор по химия в Софийския университет, уважаван професионалист. Акредитацията е дълъг и сложен процес, при който манипулация може да има най-вече на политическо ниво. Отвратен съм от желанието на местни величия във всяка паланка да има университет.

58

Анонимен

преди 13 години

Красиво момиче и явно умно и почтено. За съжаление като ги знам какви са другите от ГЕРБ, да внимава да не се прибира по тъмно...

57

Анонимен

преди 13 години

Тая да не е взела мангизи да лобира за отриване на университета а от агенцияна да са отказали и сега хората да си търсят парите?

56

Анонимен

преди 13 години

То пък нали в УНСС и Су пращят от интелект. Справка - секс по балконите в общежитията, масово НЕпосещаване на лекции, някои не си познават преподавателите, пък завършват, момичетата си търсят мъже с лъскави коли и се продават, момчетата пък се друсат, пият и си правят гонки. А и сйщо така се колят по дискотеките - помните ли как заклаха Стоян Балтов?