138

Nasko

преди 13 години

Подай си оставката бе Цветанов, как може да си МЪЖ, а да нямаш Чест???Натопи и роднините си даже, ***!!!

137

134

преди 13 години

Не може да се приеме, може защитата да пледира, че се е затичал към вратата за да отвори и да не бъде разбита. Ако ти чукат на вратата ти към прозореца ли се втурваш да отваряш. Напълно нормално е да се затичаш към вратата особено ако някой блъска настоятелно.

136

Анонимен

преди 13 години

Само с целуване на ръка генерал се не става,!:)))

135

Анонимен

преди 13 години

ХА,ХА -Цветанов: Недопустимо е да има насилие над задържан. Да недопустимо е Гусин министър ,недопустимо е без да се звъни на входната врата и с ритник да се чупи вратата и да се нахълтва в частен дом,недопустимо е и без доказателства да се нарече един гражданин престъпник и да му се нарежда падни на земята, недопустимо е един обвинен но без достатъчно доказателства да се задържа в следствен арест цели 6 месеца.

134

kapo

преди 13 години

Само, че хунтата обикновено се предвожда от висш военен, изкачил се в йерархията по заслуги, а не от физкултурник-консултант или от мутра-пожарникар, дето е целувал ръката на Доган, да го повиши в генерал.

133

Анонимен

преди 13 години

"Цветанов: Недопустимо е да има насилие над задържан"Цветанов, на твое място щях да поискам оставката на министъра на вътрешните работи.

132

Vesso

преди 13 години

Аз ли съм сляп или какво?На кадрите от камерата ясно се вижда как"потърпевшият"за затичва срещу полицайте влизат.Ама бил 40кг.с мокри дрехи.В кръстословиците на въпроса"стремглаво спускане",отговорът винаги е:"атака".Някой атакува органите на реда.Ами първо ще го обезвредят и после ще го мерят колко килограма е и какъв е.Виж за снимката на канапето бе найстина грозно.И германските и английските командоси ще постъпят така с човек спуснал се срещу тях при акция.Първо ще го свалят на пода и"вържат"

131

123

преди 13 години

Доказани!? Нима съда вече е излязал с осъдителна присъда по времето на ареста. Съдят ги задочно и после само си ги прибират така ли? Знаеш ли, че с думата "доказани" можеш да получиш дело за клевета!?

130

BG

преди 13 години

Що за държава сме? По трите национални телевизии се прекланят до земи с треперещи гласове на някаква си сватба. Чуждопоклонничеството при нас е невероятно и това е основната причина да не вървим напред. Държавата е като хората - не уважаваш ли себе си няма как да успееш.

129

до 119

преди 13 години

абе психар ако си ченге помниш ли как в красна поляна *** тичаха с брадви и колове и викаха смърт на българите,под благия поглед на *** полицаи,защо тогава така не реагираха,ако трябваше да задържат някой *** барон така ли щяха да действат,*** *** са в мвр-или другия вариант е че умишлено са се направили че не знаят че има охранителни камери,за да спасят човека от съд

128

до 121

преди 13 години

Аз доколкото си спомням май столичният кмет(май че беше Б.Б.) нареди да се прекрати протеста през 2009, тъй ката имало бомбена заплаха!?

127

ataka

преди 13 години

Допустимо е, но насилие само над комунисти!

126

До № 97

преди 13 години

Така действаше и милицията преди 10.11.1989г.

125

Пффф

преди 13 години

МНОГО ЯСНО ЧЕ ЩЕ ВЛИЗАТ ТАКА БЕ *** - НАЛИ СА БОП-АДЖИЙ ВИЕ *** ЛИ СТЕ КВИ СТЕ ?!

124

хунта

преди 13 години

В тая държава ,само военно положение !Където е имало хунта,сега всичко е наред !

123

kulio

преди 13 години

Не намирам нищо обезпокояващо в ареста. От мненията във форума става ясно че тук пишат само мрънкащи ученички

122

ДО 95

преди 13 години

Цялото ти профанско словоизлияние в пълна сила се отнася за сега управляващите ни.Кой?Бойко,Цецо или Цецка не са комунисти?Не комунистите са виновни за последните 21 години,а профанизацията на България.А каква по-голяма профанизация може да има,от последните 21 месеца.

121

СТРАНДЖАТА

преди 13 години

Защо се вдига толкова шум... - съвършено ясно е, че Цонев и Тенчо са доказани престъпници и съвсем нормално е да изядат малко бой. Случая не се нуждае от намесата на гоцевия съд - те бяха хванати на местопрестъплението...Я му погледнете мутрата на тоя Цонев - отявлен, доказан престъпник - рецидивист...

120

Анонимен

преди 13 години

ХОРАТА КОГАТО ПРОТЕСТИРАХА НА 14.01.2009Г ПРОТИВ КРАДЦИ КАТО ТЕНЧО ПОПОВ БЯХА БИТИ КАТО КУЧЕТА,ТОГАВА ИМАШЕ ПОЛИЦЕЙСКО НАСИЛИЕ,СЕГА ХИЧ АМА ХИЧ НЕ МИ РЕВЕТЕ ,ДА БЯХА ГО УБИЛИ НЕ Е ГРЕШКА,КОМУНИСТ ЛИ Е РЕЖИ МУ ЗЕЛКАТА

119

Полицейска измет!

преди 13 години

В България няма полиция. "Полицайте" това *** на бивши комунисти и агенти на държавна сигурност - какъвто е Гейко Борисов. Държавна сигурност, полиция, военни - това са най-долните, подлите и мръсни в червта си "хора". Това са подлеци и манипулатори, които нямат никаква чест и достойнство (за която само парадират). Да не говорим за мъжественост. Чуете ли да говорят, че имали чест и достойнство - пазете се от тях.Такива не трябва да им се позволява да имат семейства и деца. Децата им 90% от случайте психясват.Това са незадоволени хомосексуалисти, при който сексуалната енергия се е трансформирала в злоба, омраза и агресия...