156

ееех

преди 13 години

Хора,неразбрахте ли че няма "бивши" ... *** ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

155

Анонимен

преди 13 години

малее че злобари и умствено побъркани некадърници са се събрали в този форум КАкво ви е направила жената бе сополиви *** Я мрте в мизерия там и мълчете КАде се е чуло сополът да дава оценки за златото

154

Анонимен

преди 13 години

Тези са най-виновните за състоянието на България. Точно СДС-то трябваше да направи разчистването на върли комунисти, да извади тези от ДС и да обърне посоката. Те обаче си разчистиха пътая с хилядите уволнения, настаниха се и започнаха да разпродават България без мисъл за бъдещето на народа. Гледаха да си уредят частния бизнес. Тотално провалиха надеждите на българите. Самозабравиха се от простотия и алчност, а българина ги гледаше с такава надежда, но уви, бяха излъгани много гнусно.

153

СТРАНДЖАТА

преди 13 години

Бившият и мъж да върне бившия гараж на БКП!!!... - а тя да замълчи...

152

ееех

преди 13 години

Това е една мноооого тъжна история...от народ без памет какво може да се очаква ? Изберете си мутра или "бивш" милиционер,виждам че ви харесва.

151

Анонимен

преди 13 години

Буря в чаша боза.

150

До гуша идва вече

преди 13 години

тая наглост на хората,които преди 20г мръзнаха,заради тия лъжци безподобни,дето продадоха майка си и баща си,заради власт и грабеж,вечно тия пак напред.Ама ние трябва веднъж завинаги,да кажем СТОП,на НАГЛИТЕ,ЕЙ НА ТИЯ,драйфам,драйфаааам вече....

149

Анонимен

преди 13 години

Румен Христов е всичко това което другите президенти освен Петър Стоянов не са.

148

Idiot

преди 13 години

Когато влезав във властта, хората масово се разженват...което говори, че до тогава са били НЕЩАСТНИ с половинките си...Аз за НЕЩАСТНИЦИ няма да гласувам!!!

147

ОПС

преди 13 години

Toя Румен Христов не съм го чувал. Надяжда я знам - но България не е дорасла за жена президент. Последните години по публични личности които горе долу са познати от публични проявии са от СДС са Мартин Димитров и Ваньо Шарков. Първия не отговаря на представите ми за президент , та втория мисля трябваше да участва във вътрешните избори и е много по -подходящ от Христов.

146

???

преди 13 години

А,бе,кой е тоя Румен Христов?

145

Анонимен

преди 13 години

Тази крадлива гарга ми говори за принципи?! Окрадожа гаража на УБО за жълти стотинки с мажа й Каменчо/тогава/, находи се с тоя и оня, остави сестрите в Либия да ги мъчат като грешници, защото "не била сигурна в невинността им", ... Е га ти гнусната вещица!

144

аватар

преди 13 години

Този път СДС избра сериозен кандидат за президент,а Надето,тя се доказа че неможе да бъде политик освен приватизатор на държавни гаражи.И в европарламента няма място,ама на ли си го купи и сега си го откопува.

143

Анонимен

преди 13 години

На таз парцалеса не и ли стига заплатата на евродепутат, която така или иначе не заслужава? Бива алчност, ама чак толкова....и наглост. Нямам думи да кажа каквото и да било друго.

142

Анонимен

преди 13 години

Наде, имам чувството че си малко употребена. Оти не им теглиш една и не си направиш партийка, може да има успех. От сега знам че всички труженички ще гласуват за теб, а като прибавиш и спонсорите им това прави доста парички. Е ще трябва да ги включиш в предизборната надпревара, ама това не е трудно и за билбордове няма да правиш разходи. Само регистрирай партия. Ако включиш и хомо, гей и т.н. смятам че става голяма сила, от всички партии ще се стекат поддръжници. И не бързай да ми противоречиш.

141

Корав

преди 13 години

Тая проскубана дърта метла къде се вре бе?! Че по-голяма номенклатура от самата нея, едва ли може да се намери! Къде и е болното мозъче, че някой може да гласува за стара *** като нея, и то за президент!!! Малеееееей, че то по-добре направо Евгени Минчев да турим най-отгоре :)

140

Ехчо

преди 13 години

Наде, Наде, големите трябва да знаят да губят и да разберат кога е дошъл краят на политическата им кариера! За съжаление си твърде лакома, за да го осъзнаеш...

139

ТТТ

преди 13 години

"трябва да обърне кормилото на държавата обратно към ЕС и НАТО"България трябва най-напред да изясни интересите си. Такива каквито са в интерес на народа, а не на политиците. Защото политиците постоянно се сменят, това променя целите на държавата и тя в крайна сметка извършва брауново движение.

138

бивш седесар

преди 13 години

Вие,които сте ръководството на СДС,работите неуморно за изчезването на формацията от политическия живот у нас.Вие се оказахте НЕДОСТОЙНИ за мисията на СДС.Вие разочаровахте всичките си привърженици,огорчихте ги за пореден път.Вие превърнахте символа на демократичните промени у нас в посмешище.Вие няма да влезете в следващия парламент,няма да спечелите повече от 4-5% за която й кандидатура за президент.Продължавайте да се боричкате в партията за неизвестно какво докато потънете в пълна забрава.

137

Анонимен

преди 13 години

Много,наистина много направи за България.Нали тя подписа за затваряне на 1 и 3 реактор на АЕЦ Козлодуй и меморандум за затварянето на 3 и 4 блок,с оправданието да отпадне Щенген.