263

RUSI PATKI KARAT.

преди 13 години

KARAM IS STTRANATA I ME E STRAH!!!!RUSI PATKI S DJIPOVE, NAHALNI I NAGLI, NATISKAT, GAZAQT MACHKAT TEZI S PO-MALKITE KOLI. KATO KARATE PO MAGISTRALITE VIJDATE, JEEP S 160 KM, , ZAD VOLANA MLADA TUPANARKA, NAGLA I T.N. BQH SVIDETEL KAK EDNA TAKAVA SHTESHE DA UDARI POLICAIKATA PRED NAR.SUBRANIE. TQ NE ZNAE REGULIROV4IKA!!! EDNA TAKAVA UDARI S X-5 DVE MOMCHETA S MOTORCHE NA SIMEONOVSKO SHOSE. KATO PARCALI LETQHA. OTNE IM PREDIMSTVOTO!!! EDINIQ SE ZAVI KATO SOPOL NA EDIN ZNAK. A TQ NE IZLEZE DORI.

262

Сандо до crus

преди 13 години

Преди десетина години пропаднах в шахта на общински паркинг, обозначен със знак. Това - в гр. Севлиево. Катаджиите казаха, че единствения документ, който могат да ми издадат в този случай е /щом толкова настоявам/ акт за неправилна маневра или по-добре за несъобразена скорост.... И друг път да не паркирам назад... На другия ден двама адвокати независимо един от друг ми казаха, че "с бос крак таралеж не се рита". Разбрах... А ремонти ще бъдат направени навсякъде, само трябва да има загинали.:(

261

RR.T.

преди 13 години

Ne razbirate li, tova e vurha na aisberga. Poslednite godini krano nerspravedllvoto zabogatqvane na gurba na naroda dovede do psih. izmeneniq. Bogata6i stanaha hora s osnovno obrazovane, kradci, postaven lica. Tova se otrazqva v na6iq jivot i vliqe na decata Za nqkolko godini milioneri, estestveno samo ot dalaveri, podstaveni lica, skapano obrazovanie, i Balkanski mantalitet,Razlikata ot Sofiq i provinciqta e ogromna. Ne trqbva da e taka. Taka provinciqta e s kompleksi, iskat no ne m se dava. I

260

до 414

преди 13 години

Не бил пияница! Човек употребил алкохол и седнал зад вулана е потенциален убиец на пътя! Неговата простотия, безотговорност и самонадеяност е довела до смъртта на шест деца, шест живота! Със 160 в населено място, при този разбит път! Пълна лудост! Ако пътя беше по-добър, тогава с 300 щеше да се движи. Не пътя и общината имат вина, а простотията, неразумието и идиотщината на този убиец и този, който е седнал до него и е дал ключа от "Вектрата".

259

шофьорка

преди 13 години

Не мисля,че пътищата са виновни.По логиката на изказващите се,трябва да съдим държавата за новата отсечка на околовръстното,защото загинаха двама с мотора.Виновни са на първо място родителите,после тези,които преподават на кандидат шофьорите,тези,които им дават книжки и накрая,тези,които определят наказанията на нарушителите,които често са убийци.Не на последно място и полицията,която контролира.Оставям всеки да размишлява върху посочените виновници,като на първо място поставим самия извършител,

258

Стареца

преди 13 години

Да, много добър е Даниел, уби само 6, ако бе лош щеше да убие 16. Повръща ми се от келешчета дето палят гуми да докажат, че точно техния очукан голф най-върви, кукли на 18 с джипове дето нормалния българин цял живот да работи не може да си купи, спортни коли преминаващи с над 200 км/час, безмозъчни мотоциклетисти каскадьори, шофрьори без книжки или с купени такива, излъскани коли сглобени от други в гараж. За части от секундата загиват често не само такива, но и невинни хора. Както е в случая

257

Анонимен

преди 13 години

Ок, не е пияница. Ама е ТЪПО ***, ЧИЯТО БЕЗОТГОВОРНОСТ И ПРОСТАЩИНА Е ДОВЕЛА ДО СМЪРТТА НА ШЕСТ МЛАДЕЖА. Всеки греши, вярно е. Но такава грешка е много трудно да се преглътне.Ако аз бях сгазил шестима, нямаше да мога да живея със себе си.

256

Пената

преди 13 години

Е как па несе удари у няко ромска тумба ех ех.

255

Анонимен

преди 13 години

Филмаджиите фантазьори новата напаст в бг то да си бе гледало ред лайн у къщи нямаше да пострада толко народ

254

crus

преди 13 години

414 Сандо ,а защо наистина не осъдим общините ? има немалко вече случай на водачи осъдили съответните общини за щети по автомобилите си причинени от невероятните пътни условия...в крайна сметка за какво плащаме данъци,винетки ???всъщност сам си отговарям,защото ако писнеш идва фирма КАТ и ти пише акт за несъобразена скорост .......пак казвам в никакъв случай не го оправдавам джигита ....

253

Кико

преди 13 години

418, това е при РЕЦИДИВ! При вкарване в панделата три пъти за три различни неща не оставаш до живот. А и много зависи от конекретния щат, но като цяло е само при рецидив това правило. (Право - ВТУ :) не че се хваля де)

252

до 420

преди 13 години

Калояне, колкото и важни клечки да са, всеки способен адвокат+ съдебен лекар ще ги разпердушини в съда като се хване за епикризата на постадалия!

251

до 417

преди 13 години

Убиеца не е трябвало да се качва след употреба на алкохол, не е трябвало и да кара на газ до ламарината. Тоя до него не е трябвало да му дава да кара..... *** никога не е сам, грешката никога не е само една!

250

Калоян

преди 13 години

416, всъшност си прав. Сега като се замисля е точно както казваш, но все пак и такива случай е имало, за това разсъждавах чисто хипотетично!

249

до Кико

преди 13 години

В САЩ ако си бил два пъти в панделата, и те осъдят и трети път - присъдата е само една - доживот (освен ако не те пратят в газовата камера), много ще е добре ако поне това пренесем!

248

Анонимен

преди 13 години

Не мисля, че убиеца с колата е искал да направи това което се случи.

247

do 413

преди 13 години

Установява се много лесно кой е карал и кой е бил с колан по травмите! Шофьора получава специфични травми по ръцете и/или гърдите от волана! Който е бил с колан получава най малко синини от самия колан който се "отпечатва" по тялото! Тоя келешлък (да наместиш друг зад волана) не минава никак лесно! Карали са дръглива 15 годишна "вектра" - едва ли са такива клечки че да им мине номера..

246

кико

преди 13 години

До 410Според българското законодателство при няколко престъпления се взема най-голямата присъда и тя влиза в действие. Докато в УСА например е с наструпване. И ако за убит човек даваха по 12 години, то този заслужаваше 72 години, предполагам при първоначален строг режим без право на обжалване! Ама не сме в УСА :)

245

Сандо до crus

преди 13 години

Защо пък да не вземем, да осъдим всичките общини за опит за предумишлено убийство на седем милиона души... Навсякъде пътищата и улиците ни са разбити. А през въпросните злополучни дупки вероятно са минали стотици хиляди автомобили, но с трезви водачи и със скорост, с която не може, да се отсече стълб... Вечна памет на загиналите деца!

244

Калоян

преди 13 години

Доста интересно изказване от 393! Найстина знаем колко време отнема на кат и линейка да дойдат на мястото. Има ли са време да разменят местата, и да сложат Даниел зад волана, за да изглеждат по този начин нещата. Еми да, *** младежи са мислели, че той няма да оцелее, изглеждал е зле, натикали са го пред волана и готово... Найстина има неяснотии по случея. Цветанов изказа ли се официално?