109

СИЛА

преди 13 години

АКО СЕГА БЪЛГАРИТЕ НЕ СКОЧИТЕ СЕРИОЗНО СРЕЩУ ОГРАБВАЩИТЕ ВИ СПЕКУЛАТИВНИ ЦЕНИ НА ГОРИВАТА И УБИВАЩИТЕ ДЕЦАТА ВИ БЕЗБРОЙНИ ДУПКИ ПО ПЪТИЩАТА - И ТО НА ВЕЛИКДЕН!!!ЗНАЧИ СИ ЗАСЛУЖАВАТЕ НАПЪЛНО ОВЧАТА СЪДБА ДА БЪДЕТЕ МАЧКАНИ, ОГРАБВАНИ И самоУБИВАНИ ПО ПЪТИЩАТА!!ДОЛУ ОВЧИТЕ ДУШИ - УДОБНИЧКИ ЗА УПРАВНИЦИТЕ В БГ!!БОГ ДА ПРОСТИ ЗАГИНАЛИТЕ МОМЧЕТА! ПРОШКА ЗА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ДОВЕЛИ ПЪТИЩАТА НИ В ТАКОВА СЪСТОЯНИЕ НЯМА ДА ИМА!

108

До 105

преди 13 години

Явно ти си един от тия ***, дето си вадят хляба с т.нар. "предупредителни" знаци. И тази КОМУНИСТИЧЕСКА ПРОСТОТИЯ "несъобразена скорост" няма да я видиш в нито една нормална държава по света - за Европа да не говорим.Тази простотия е много удобничка за всички, без изключение БГ "управници" за да си пълнят гушите с ежегодните НЕизкърпвания на дупки и да оставят БГ-пътищата на ниво по-лошо от африканското!Наскоро тук имаше класация на пътищата по света - БГ заемаше "достойното" 135место!

107

Даниел Киров

преди 13 години

До 102 : Браво, много изразително изказване!Точно на Велик Ден! Когато Исус Христос възкръсна! И ти не си по-различен от този, който е извършил такова деяния!!! Поне сте на един акъл и вероятно образование и интелект... А за пожеланието ти - не се съмнявай, ще имаш честта, един ден, да се изправиш лично пред Бога и да Му Го кажеш в очите!!! Мисли си за този ден!!!

106

10000

преди 13 години

Защо защо защо....отговорът е ***...няма наказания няма спазване на правилата...ако знаеш че ще се опариш от горещо желязо няма да го пипаш...В БГ няма наказания на престъпници и не им пука... Показваите как не се наказват престъпниците, и няма да има никаква поука...

105

минаващ до 103

преди 13 години

Да това е трап и се забиваш в него идвайки от посока Харманли. По диагонал вляво на 50 см има втори, после пак вляво други .... и така докато обиколиш целият град по посока изходите към Хасково, Ст. Загора, Димитровград и Гълъбово. Всеки пътувал през този град знае за какво става дума. Виждайки табела Симеоновград - съветвам ви обръщайте и бягайте! Пътувам там шеста година и повярвайте нелепо е. А само да видите моста на Марица...правят го 3 или 4 година - незнам?

104

НРЦ

преди 13 години

Истински УЖАС... гледам подробностите по бтв и Росен Петров и наистина незнам какво да кажа.. освен да почиват в мир .. надявах се , че поне под тази новина няма да има хора , който ще плуят и ще псуват , а просто ще споделят трагедията на другите .. но УВИ

103

asd

преди 13 години

ISTINATA ti iskash da ti zAPlnqt dupkite che damoje takiva keleshi da se "darpat" sdrugi tapanari po patishtata li be

102

до 104

преди 13 години

Може да не са си мръднали *** да запълнят дупките , но са си мръднали *** да сложат предупредителни и задължителни пътни знаци ! Заради несъобразена скорост такива ПТП са ставали и по пътища без дупки !

101

Истината

преди 13 години

НЕ ЗА ШОФЬОРИТЕ А ЗА ТИЯ КОИТО ДЕСЕТИЛЕТИЯ НАРЕД НЕ СИ МРЪДНАХА *** ДА ЗАПЪЛНЯТ БЕЗБРОЙНИТЕ БЕЗОБРАЗНИ ТРАПИЩА ПО ПЪТИЩАТА В БГ ТРЯБВА СМЪРТНО НАКАЗАНИЕ!!!КАКТО Е В БЕЛИТЕ СТРАНИ...

100

ВЪПРОС?

преди 13 години

А тая ПОКАЗАТЕЛНА ДУПКА -ТРАП каква е и защо е тук!? Това ли е ДЕЙСТВИТЕЛНАТА причина за катастрофата, та общинарите така са се "трогнали" да ги погребват за своя сметка!!??

99

загиналите

преди 13 години

са тръгнали да ходят на църква ! Къде е бил "Бог" за да ги спаси ?! Да го е-б-а-т в гъ-за и в очите този "всевишния Бог"!

98

99

преди 13 години

Като казвам "селяния" нямам предвид, това къде си роден и жевееш, бе комплексар... баси *** чесно :D

97

минаващ до 91

преди 13 години

Не става въпрос за една дупка! Става въпрос за дупки, които са осеяли паважа по този международен път - бул. "Съединение"! Не оправдавам високата скорост - но не мога да оправдая и бездействието на всички от които зависи този град да е малко цивилизован. Отидете и вижте за какво става дума - в този квартал нямат канализация. Там е ужас. Боли ме наистина и съжалявам, че не са живи.

96

Анонимен

преди 13 години

96Стига с тая "селяния"! Градските правят повече бели.

95

Losh material

преди 13 години

Na raba sam da se saglasya s B B, che materiala v Bg e losh. Tochno v tozi sluchai, nishto ne moje da me ubedi, che edno saobrazeno shofirane moje da otmesti stalb na 15-20 m ot parvonachalnoto mu mestorazpolojenie.Kolkoto i losh da e patya.. Ne tarsete prichini za neshtastieto v sastoyanieto na traseto. Ima konkreten vinovnik. Dano otselee. I da bade nakazan sarazmerno.

94

...

преди 13 години

Ужасно е наистина... Но може би единственото което можем да направим от сега нататък е да не бъдем безразлични, да не се възхищаваме на познатите и приятелите си , които карат безразсъдно,да бъдем по - внимателни,разумни и скромни... Опитът ми досега, обаче показва, че ние трудно се учим от собствените си грешки и трагедии, камоли от чуждите... И все пак отново призовавам: Да не бъдем безразлични !!!

93

Анонимен

преди 13 години

Селянията взе поредните си жертви. Жалкото е че това е държавна политика. Какво по-хубаво за властта от по-малко млади хора?

92

Анонимен

преди 13 години

да почиват в мир горките деца

91

do sas

преди 13 години

Въпросът не е в цената, а и 10000 наистина са непосилна сума... Въпросът е в липсата на морал в повечето обучаващи,в липсата на желание от страна на държавата курсантите наистина да бъдат научени.На бъдещия шофьор трябва да му се втълпява непрекъснато да мисли, да е солидарен, дори бих казал трябва да им се пускат филми със катастрофи и загинали... Да-трябва да ги наплашат,за да знаят, че независимо дали са добри или лоши хора, само за част от секундата могат да се превърнат в убийци !

90

до 92

преди 13 години

В кома е, дали ще крачи бодро по улиците само ГОСПОД знае. Той обаче сега се е заел да възкръсва, дали ще му е до спасяването на убийци тепърва ще разберем.