54

Уволнение

преди 13 години

От това става ясно , че ГЕРБ се занимават с противообществени прояви. Да си отиват всички.

53

Ishmael

преди 13 години

Не просто недопустимо, а незаконно. Непълнолетни лица нямат право да участват в политически дейности или да членуват в партии.

52

25 до 44

преди 13 години

Ние сме ГЕРБ! Хората ни знаят! А вие какви сте и за какво се борите? :)

51

Анонимен

преди 13 години

Е то бива бива, ама тия вече преминаха всички граници! Да наместват децата само за да си направят реклама е недопустимо!!! Като искат популярност да направят нещо смислено!

50

Анонимен

преди 13 години

Ако за този гаф се подават оставки, тогава Масларова и Цонев трябваше сепуко да си направят в знак на извинение...

49

Анонимен

преди 13 години

Наистина какво означава "...няма да напусна ГЕРБ, но поемам цялата отговорност за случая"?? Нещо като "признавам че откраднах,но няма да влизам в затвора" ли?

48

Анонимен

преди 13 години

до 46:"Илиян Варсанов е роден през 1975 година в София. Завършил е СУ "Св. Климент Охридски" през 1998 г., специалност "Педагогика на умствено изостанали деца". Не е работил по специалността. Имал е Агенция за недвижими имоти и охранителна фирма. Беше обвинен в опит за убийство на Антон Милтенов - Клюна и в побой над Хамстера, но бе оправдан. Докато е следствен, влиза в затвора и тогава закрива своите фирми. В момента Варсанов работи във фирмата на баща си като асансьорен техник".

47

СТРАНДЖАТА

преди 13 години

Оказа се, че със своята деструктивна роля БСП е неспособна, да бъде дори свястна опозиция...

46

Анонимен

преди 13 години

"общинска комисия за борба с противообществените прояви, който е организатор на ученическото състезание"И такава комисия ли има бе....?!?! Тоя в такъв случай е не само за уволнение, ами и за бой! Нещо под отговорност за злоупотреба с положение няма ли да му се търси????? И да си върне всичките заплати откак е там, явно че нищо не е правил през това време в тая "комисия"...

45

Пенчо Питанката

преди 13 години

мота ли ми се нещо в главата, или бъркам? нямаше ли и един Илиян Варсанов, дето малко ъндърграунд си падаше, а?Ако бъркам - моля за извинение.Но, асоциации все пак - фамилията не е Петров, Иванов или Георгиев ;-)

44

Обективен

преди 13 години

Медиите ни са първо лизачески, второ некадърни. Не може да им се вярва на повече от 15 % мисля....затова не се пенете. Е който му плащат да плюе и е на работа е друга бира

43

до 25 комплексар

преди 13 години

Ти като си от ГЕРБ какъв си бре тарикат селски.Много се напъчихте мишоци, щом отред върви мутрягата...

42

Антигербер

преди 13 години

А дали подобна анкета е имало само в Пещера?Кой знае в малките населени места ГЕРБ как си разиграват коня и никой нищо не смее да им каже.

41

Анонимен

преди 13 години

Оказа се, че инициативата и самото състезание е под патронажа на депутата от ГЕРБ Красимира Симеонова."Не съм уронила престижа на партията и няма да напусна ГЕРБ, но поемам цялата отговорност за случая", Цялата отговорност е да хващаш пътч за в къщи а не да се извиняваш,нооо това е герберския гьонсуратлък!

40

???????????

преди 13 години

Тази *** сутринта е слушах как се оправдава по телевизията.Божее,толкова проЗта и на тази и плащам всичко.И най-важното водещият и казва ВИЕ сте от депутатите ФИКУСИ а не тя работела на местно ниво.ВИдя се какво.И най-важното оставка никога няма да си попаде.ТЯ Е ЧИСТА СЪЛЗИЧКА.КОКЪЛА ЛЕСНО НЕ СЕ ПУСКА

39

за 38

преди 13 години

Аз го направих и ще имам и компири и тикви, а вие по форумите ще ядете на Путев п***а, щото няма пари да ви плаща :):)

38

Анонимен

преди 13 години

За който и да гласувате, все ще си стоите в мизеря, щото тя идва от мизерните ви душици. Първо оттам трябва да я махнете - останалото е външен резултат от вътрешното ви състояние.

37

Ти засади ли картофи

преди 13 години

Ако не си, направи го. Ред компири, ред тикви.

36

Килъра

преди 13 години

Добре де,а защо не махнат депутатката, а някой неин подчинен дето ходи на работа за да изхранва семейството си? :(

35

МИНДЖА ДО СТРАНДЖАТА

преди 13 години

КАКВА ОТГОВОРНОСТ БЕ ***, СЪЩО КАТО БКП/БСП ИЗГЪРМЯХА НЯКАКЪВ БУШОН И ТОВА Е. КАКВО ТОЛКОВА ИМА ДА ПРОВЕРЯВАТ, ТАКИВА РЕШЕНИЯ СЕ ВЗЕМАТ НА ЧАСА И МИНУТАТА, НЕ ДА МИ РАЗПИТВАТ 1 МЕСЕЦ ХОРАТА, НАКРАЯ ДА УВОЛНЯТ ЕДИН - ТОЙ ДА ОСЪДИ ОБЩИНАТА И ТЕ ЩЕ ГО ВЪРНАТ НА РАБОТА СЛЕД 2 МЕСЕЦА ЧЕ И С ОБЕЗЩЕТЕНИЕ. ТЕЗИ НОМЕРА ГИ ЗНАМ, ТЕЯ КАФЕТА СЪМ ГИ ПИЛА..