32

Моника

преди 13 години

Прекрасна статия. Поздравления за авторката!

31

Анонимен

преди 13 години

Журналистика в България няма.Журналистите прикриват информация.Пускат само това, което е удобно.Не става въпрос за пари, а за власт. И за липса на съвест.

30

След като прочетох

преди 13 години

статията, в главата ми се пръкнаха много питанки, но сред всички тях доминира следният въпрос:Телефонни измамници атакуваха министри. Дали измамниците не са това, което изглеждат, че са?Не ме интересува чак толкова кои са те всъщност. Любопитно ми е какво целят? Дали някой предизборно поставя управляващите в смешна ситуация?Дали някой не е просто един голям и много дързък майтапчия?Дали пък самите телефонни измамници не са станали чак толкова нагли и убедени,че са неуловими и ненаказуеми?

29

мда

преди 13 години

добре казано...единственото, което ме притеснява, е какъв е шанса да схаванат казаното тези, за които е казанодеградацията е тотална, мръсната пяна излезе отгоре...

28

do 23

преди 13 години

кой те спира да имаш собственост? В България май само ромите нямат собственост и то не всички, а планът ран-ът изобщо не е това представено от ДС-тата

27

тадд

преди 13 години

100 % истина или поне ,част от истината...Но е прав и 2 /вторият коментар с най-много отрицателни коментари/.Ситуацията е ясна и всички сме я разбрали,но вместо да си чешем езиците,не е ли по-добре да сме конкретни? Тоя става,тоя не става и без човечетата на масата...АЛТЕРНАТИВАТА !аман от констатации и критикувания...

26

Анонимен

преди 13 години

До 24Не съм аз! Честна пионерска!

25

wood

преди 13 години

Нищо ново под слънцето...Добре че сме имали хора като Ботев и Левски та да имаме за какво да се държим като вяра и самочуствие.

24

Анонимен

преди 13 години

А кой уби Лора Палмър ?

23

нищото

преди 13 години

Да - нищо в България не е както трябва - не знаете ли че всъщност България не съществува - през 1990 год е изготвен план - РАН ЪТ - с който със 100 % дивашна приватизация -ПЛАДНЕШКА КРАЖБА България става частна собственост на шепа КРАДЦИ И ИЗРОДЕНИ СЪЩЕСТВА - има ли собственост България - почти няма и ако нещо все още е останало то се доразграбва-ТОВА Е ТРАГЕДИЯТА НИ - НЯМА ДЪРЖАВА БЕЗ СОБСТВЕНОСТ . ние нямаме ДЪРЖАВА НИКЪДЕ ПО СВЕТА СИГУРНО НЯМА ПОДОБНО НЕЩО - ПАРИТЕ И ВЛАСТТА УПРАВЛЯВАТ СВЕТА

22

dapeev

преди 13 години

Кандидат за президент няма, защото не останаха личности в политиката, поне не и такива със собствено мнение и визия. А да се пробутват "наши момчета" не е лесно, защото ако стане по-рано, ще се наложи да се представят по-обстойно и ще им лъсне липсата на разум и самостоятелност. След това правителство вече и трева няма да пониква в България.

21

българин

преди 13 години

Кандидатът за президент от Атака е ясен от доста време вече.

20

6001

преди 13 години

На набърквайте хубавите птички с *** в България!Май и тия които пишат са същите *** че даже и по големи....

19

мерзавец

преди 13 години

Както бе казал Ж.Г : "Българите са един малък, но много *** народ". И ако тази сентенция ви се струва обидна, то помнете, че ВСЕКИ народ заслужава управлението си !!!

18

Анонимен

преди 13 години

От !944год нищо не е такова, каквото изглежда.В България никой не се опитва да прави истинска журналистика.Нека всеки се замисли по-колко пъти на ден му се налага да лъжи и да се преструва.Много години ще са необходими, докато излезем от комунистическия шок.Моралът и достойнството на българите бе тотално сринат.Псевдоистини и псевдоморал е нещо страшно.

17

читател

преди 13 години

Чудесна статия, ама и "поздно батюшка" е 100% прав....

16

tva e plateno ot DS

преди 13 години

I SCENARII ZA NOVI SERIALI VECHE SE POBLIKUVAT KAK NE VIDIAhte kolko HORA NE MOGAT DA SI VZEMAT ZARABOTENOTO OT KREMIKOVCI A VIDIAHTE NA KOLKO GODINI E KUPOVACHA

15

Кифла с малко мозък

преди 13 години

Това за кандидатите за президент е доказателство, че ни броят за овце. В последния момент ще изкарат 3 - 4 човечета на тезгяха и: "Ето ви кандидати. Изберете си!". Изборната кампания в Щатите е толкова дълга, защото там кандидатите трябва да докажат качества, да създадат имидж, да се харесат на хората. Тук това явно не е необходимо.... така и така ще се гласува само за този, когото ни предложат. А какво е решението, когато ти предлагат само ***?!?!

14

Хиха

преди 13 години

В стила на статията: Една сова пролет не прави, или пък....

13

Поздно, батюшка!

преди 13 години

Хубава статия, ама не става!Всяко нещо, което изисква усилия за умствено храносмилане, е обречено на безполезност!В момента единственото продаваемо нещо в България е ... ЧАЛГАТА!ЧАЛГАТА във всичко! Напоследък особено важно е ЧАЛГА в политиката!Сметката е проста - числено превъзходство! Чалга-електората е много по-голям от броя на нормално разумните избиратели и няма смисъл от умствени упражнения!Не можеш да посееш семето ако нямаш почва!