373

тракторката 2

преди 13 години

- връзки с Трактора, лобирала е за него, осигурявала му е чадър, директно се превръща в трансмисия на организираната престъпност в Европарламента:"Бих го посъветвала да се държи като вътрешен министър, а не като журналист. Той е човек, който трябва да бъде човек на отговорите, а не на въпросите. И ако при него има цялата информация данни и факти, които институциите могат да разгледат, го призовавам да го направи. Оттук нататък той не може да бъде част от разпространяването на слухове. Ако не може, нека моите добри приятели от ДСБ Атанас Атанасов и Иван Костов да му помогнат да си изясни случая."

372

тракторката

преди 13 години

Наблюдавам и слушам Надка Нейнски през последните дни и не спирам да се учудвам на това, докъде може да стигне нахалството, безочието и наглостта на такива като Тракторската ***. Наистина, човек трябва да е много сбъркан, за да продължи да подкрепя тези неповторими ментета. Ето какво казва Надка в коментар на казаното от Цветан Цветанов за нейната зависимост от Трактора. Казаното от Цветанов е особено важно, защото като евродепутат Надка, която е имал сериозни - във всякакъв смисъл -

371

sas

преди 13 години

След кака Емелка и Надка се е размечтала. Патки.

370

na4o

преди 13 години

toq parcal pak se pokazva ..sram za naroda.....

369

Анонимен

преди 13 години

Кое и е хубавото на тази?!? Моралът ли, поведението ли. политиката ли, интелектът ли?

368

Ех наде наде

преди 13 години

тия дудуци ти изядоха ляба, много хопа те знаят що за стока си

367

ДЪЛБОКОТО ГЪРЛО

преди 13 години

З д р а в е й й й ... !!!

366

samodiva

преди 13 години

Аз предлагам всички тук да я предложим за ... космонавт с еднопосочен билет ама не до Луната , че е много близо а до Плутон . Тя нали вече беше извън Слънчевата система ?Какво ще кажете ?

365

Анонимен

преди 13 години

В този форум - всички ще гласуват за бившите комунисти(ДС)...А аз НЕ!

364

МладЕж

преди 13 години

За Надето - не знам, смятам , че има право да опита за разлика от Кристалина, която от години не е дишала въздуха български! Скъпи социолози, кажете кого анкетирате, защото съм питал поне 100 човека и само двама изказаха желание да я видят президент! Стига сте ни баламосвали - по-умни сме от Б.Б. и не ви вярвамееееееееееее!

363

Узунов

преди 13 години

Кое пък и е хубавото на тази кифла?

362

Анонимен

преди 13 години

тая нормална ли е бе

361

men samiq

преди 13 години

"В тази връзка тя попита, ако директорът на НЕК Красимир Първанов е имал разрешение да подпише Споразумение 12, което удължава срока на договора от 2006 г. за АЕЦ "Белене", защо тогава в крайна сметка беше уволнен. "--------------------------------------------------------------------------------Защото, Наде, не слушаш какво говорят хората. Уволнен е защото е прескочил прекия си началник и не му е докладвал. Ама нали трябва да се намираме на приказки.

360

Анонимен

преди 13 години

трябва много да са я закъсали горките

359

Слюнката

преди 13 години

И гледайте тая дърта чанта кава кожа метнала, каква фризури, какво турпиране, кви гримове, ква поза. *** долна ***! И тази ми е евродепутка.Ало, седесарите - тая ли *** *** вкарахте да ме представлява в европарламента. Плюя на вас и на вкуса ви.

358

Спонги

преди 13 години

По-добре да не се пробва. Аз, като един много тъмно син избирател, може да не гласувам, ако тя е кандидатът на Сините. Не, че имам нещо против нея, напротив. Убеден съм, че не е тя правилният избор.

357

ринго

преди 13 години

тццццццц...бре майка му стара не им свърши мерака на падналите ангели.Сигурно и Дедо ще се натисне за последно пък ако го огрее ще се оправим ...за 800 дни.

356

kukoto

преди 13 години

Хубавото Наде отдавна не е хубаво! А за умно не се знае дали е била. Единствено сигурното за нея е ,че "помогна" на сестрите от Либия.

355

Анонимен

преди 13 години

Ще ги въртим по изборите едни и същи до откат!После защо всичко върви на зле!

354

Maraba

преди 13 години

МОЖЕ!Нал ми е съседка:-))))