333

Анонимен

преди 13 години

Азер,Обади се!

332

Анонимен

преди 13 години

Станишев не може да догонва Борисов защото коефициента му на интелигентност е на светлинни години пред този на Борисов

331

Анонимен

преди 13 години

САМО СЕРГО И НИКОЙ ДРУГ

330

чичко

преди 13 години

като гледам снимката горе на тоз лъскав *** как само не му текат лигите бат ти бойко да му го отпере яко,по герберски, се чудя що за *** сме ние,избирателите,че си избираме точно *** за лидери? на друг предиряме за прашинка по репутацията, ама като е за партията,значи и откровен ***-дал става, и откровен некадърник става, и бандит да е -пак става. ами тогава какво само квичим после срущу тях? нали това си е нашия избор!!!

329

ДартВейдър

преди 13 години

Тиквата е *** като г*ъз , СерГей е .... Не искам нито един от двама !!!! Гласувал съм срещу тях , но ми ги натрапи доверчивият и лъган българин !!!! Тези не се различават по нищо , и двмата ламтят за власт и пари , *** / за някой са мъжки / и дрога !!!! Това е , няма управия .....Днес даже Съда пусна на свобода един олигофренски *** - вижте му физиономията на Ковачки ...Откраднал от държавният бюджет само 16 000 000 лв !!!!! БУЛГАРИСТАНСКИ *** !!!!

328

Анонимен

преди 13 години

Станишев диша м/у краката на Б.Борисов

327

Анонимен

преди 13 години

Станишев диша във врата на Борисов, а аз си мислех, че е по скоро обратното.

326

Анонимен

преди 13 години

Как коженото яке е доказателство за мъжественост?ИСКАМ ДА СИ ОСТАНА ЖЕНА НИЩО ЧЕ ИМАМ КОЖЕНО ЯКЕ!Рокер бил-с палтийно поръчение за да хваща на въдицата младите-ама ядецсамо БАБИЧКИ БЕЗЗЪБИ И ГЕЙЧЕТА хвана!Вместо да влезе при младите ,той окашмери партията с гейщина ,сега и план програма му връчиха баща да става ееее кравата е с теленца ама разработена работа от наш другар!

325

до соц-моц

преди 13 години

Хе-хе,Ще ме уморите от смях.Я си погледнете любимеца на снимката.По-мижава физиономийка трудно може да се намери по нашите географски ширини.Вярно,че е украински гражданин ама то на човек не мяза.

324

фичката до 326

преди 13 години

Прав си за буквите на БКП и за това ги наказахме,но че днешните управници са и крадци и лъжци и ***.

323

НО КОМЕНТ

преди 13 години

Следващият президент на България ще се казва-СЕРГЕЙ СТАНИШЕВ!Най-успешният премиер в новата история на България.

322

СЛОНА

преди 13 години

СОЦИАЛИСТИЧЕСКОТО ПРОУЧВАНЕ НА СОЦИАЛИСТА РАЙЧЕВ!

321

социалистка

преди 13 години

Сергей е рокер.Кара мотоциклет.Има рокерско кожено яке и е истински 100% мъж.

320

до 323

преди 13 години

а да те питам първата буква "Б" на БКП от къде идва? от *** ли или??? а втората буква "К" от къде идва? от Корумпирани сигурно? а "П" ??? може би продажници???

319

Анонимен

преди 13 години

Колко ще се откажат от ББ не знам!ЗНАМ ЧЕ ГЛАСОПОДАВАТЕЛИТЕ НА БСП СТАВАТ ВСЕ ПО-МАЛКО!ТЕ НЕ СА ОЧАРОВАНИ ,РАЗОЧАРОВАНИ ИЛИ ПРЕДАТЕЛИ НА ИДЕИТЕ!ТЕ ПРОСТО УМИРАТ ОТ СТАРОСТ!май юни юли август септември октомври СА МНОГО ВРЕМЕ !Може да звучи цинично ,но е самата истина,даже по-точна от статистиката!След 2 г. за парламентарните ще бъде още по- малочислено представянето на старите пенсионери,новите пенсионери съвсем не са привърженици на БКП,новите пенсионери бяха 40годишни по сините митинги

318

но комент

преди 13 години

СТАНИШЕВ-ПРЕЗИДЕНТ!

317

фичката

преди 13 години

Аба да въ питъм,буквътъ "Г" в ГЕРБ от *** ли идва,че като ви гледам драскъниците почнах да вярвам на ***.

316

ХАА СМЯХ

преди 13 години

ГАЛЪП И НЯКОЙ ДРУГИ СОЦИОЛОГИЧЕСКИ АГЕНЦИИ СА ПЛАТЕНИ ОТ БСП,ВИДЯХМЕ НА ПРЕДНИТЕ ИЗБОРИ КАК ЕДНА СОЦИОЛОГИЧЕСКА АГЕНЦИЯ ВЕЩАЕШЕ СИГУРНА ПОБЕДА НА БСП! НО ВИДЯХТЕ КАКВО СТАНА! ПРОСТО СЕ ОПИТВАТ ДА МАНИПУЛИРАТ ХОРАТА !

315

СЕР-ГЕЙ

преди 13 години

НА СТАНИШЕВ И БКП ВЛАСТ САМО В СИБИР ИЛИ В ПУСТИНЯТА!!!!!!! НЕКА ТАМ ДА КРАДАТ ПЯСЪК ИЛИ СНЯГ И ДА ПРАВЯТ ЗАМЕНКИ :))))

314

HAAA

преди 13 години

STANISHKATA ISKA DA SE VURNE NA VLAST ZA DA SE NAQDE O6TE POVE4E I DA OSIGURI PRA PRA PRA PRA PRA PRA PRA PRA PRA PRA PRA PRA PRA PRA VNUCITE SI :) AMA NQMA,KVOTO BE6E-BE6E VIDQHME GI VE4E KAKVO NAPRAVIHA TE....