44

Анонимен

преди 13 години

СПОКО 47ПИБ Е САМО ЕДИН ОТ КРЕДИТОРИТЕ С 59 МИЛИОНА ЕВРО АМИ ЗО НАД 300 МИЛИОНА.СКОРО ЩЕ СЕ РАЗБЕРЕ ОСВЕН *** КОЙ СТОИ ДРУГ ЗАД ТАЯ РАБОТА.

43

Глас Народен

преди 13 години

Тцтц, по-интересно щеше да е ако кредиторът беше Сибанк...

42

пешо

преди 13 години

Няма файда от ползата да зяпате у чуждите паници. Така или иначе всичко е нагласено още преди да са го пуснали за продажба. Само хабите power и дигате пара - въздух, един вид / пикаене срещу вятъра / каране с ехото / глас в пустиня :)И освен това няма случай чудото (олелията) да е за повече от 3 дни, тъй-че по-добре се ориентирайте към нещо по-полезно, като например - новините в 10, че тези в 8 ги изпуснахме...*** хахаАйде лека-нощ :)

41

GOSHO

преди 13 години

ТАЗИ БАНКА Е ПО ПЪТЯ НА ФАЛИТА С ТАЗИ СДЕЛКА

40

хах

преди 13 години

дали утре няма да се роди бебе милиардер? :)

39

Анонимен

преди 13 години

твърдAт ??!!

38

Джеронимо

преди 13 години

Тази сделка не може да стане без знанието и одобрението на Боко, а тази благословия струва пари, много пари. *** народ сме, братлета, подиграват ни се най- нагло и брутално, а ние преживяваме със замразените пенсии и заплати от Боко.

37

мариян

преди 13 години

къде са институциите къдее зависимата система това може ли да се случи в европейска друга държава.проклети да сте корумпирани властници

36

Анонимен

преди 13 години

как се обезпечават тея пари бе ?с подкрепата на Бойко Картофа ?дори Доган няма такива активи

35

Мохамед Ата

преди 13 години

Срам сте днес.бг "Кредитът бил достатъчно обезпечен, твърдат от банката". Много интересно звучи "твърдат". Слагайте изисквание за завършено първо отделение в обявите за работа. Стига толкова простотия.

34

mangal

преди 13 години

акъл не требе! всичко под ножовката и у надин!

33

Глупав въпрос

преди 13 години

НАП колко време се мота с 100 000 хиляди на Цветанов.........за 310 милиона ще им трябват поне 100 години ? Или повече

32

Анонимен

преди 13 години

Нека да не надуват свирката за Нагли , Октоподи , Килъри , изведнъж забогатели тъщи и тъстове , а да обяснят , как тоя 26 годишен младеж има пари и акъл , да купи и да управлява кремиковци !!!

31

sanata

преди 13 години

Стоте милиона ги оправдахте остават още 250 Спокоино има време до една две седмици ще се сетите и те от каде са!!! Гдсподи защо ме наказа да живея в най скапаната държава ?????

30

калашников

преди 13 години

още се смея егати гъдела

29

Анонимен

преди 13 години

Франция е основател и идеолог на Европейския съюз - след Либия няма да търпят роби - най-бедната държава в европейския съюз - дано направят едно освобождение и за всеки да има справедливост - хората взимат по 3000евро заплати и могат да си позволят високотехнологична армия и една две ракети Томахоук за парламента са добре дошли

28

Анонимен

преди 13 години

Къде си бат Бойко нали затова те избрахме. Или и ти си в играта???

27

bobi DO BOIKO

преди 13 години

VIG SAMO KVA URODLIVA ,KRADLIVA I GNILA DARGAVA UPRAVLIAVA6 I TI SI SA6TOTO L***O

26

Анализатор

преди 13 години

Утре по този начин ще купят сградата на МС, при това с държавни пари и правителството ще бъде задължено да плаща тлъст месечен наем на собственика. Сделката са Кремиковци е нещо подобно... Гнусна работа.

25

Анонимен

преди 13 години

Ние в Испания зареждаме гориво по-евтино от вас но взимаме по 2000-2500евро заплати - хайде сега *** може да ми изтрие коментара понеже е против правилата на комунизма - то в българия е комунизъм но комунистите от яд че народа преди 20 години е искал демокрация сега му показват с пълна сила лошото лице на демокрацията