176

До Luce

преди 13 години

"...Недялков преди 89 беше директор на най-големия в града автосервиз "Москвич".."Това вече звучи по-истински! И се вързва с бройката на имотите и големината на дивидентите!А иначе кво:То не беше уволнен от армията дисидент, то - честен честен предприемач от преди 1989-та!

175

nota_bene

преди 13 години

Гоце милия, след 10 години във властта е декларирал една гарсониера и вълчицата Зорница.Изпратете СМС с текст "ХЛЯБ", за да дарите коричка на бедните Първанови! hahahaha

174

Анонимен

преди 13 години

Ха сега кажете:Кой можеше да е директор на автосервиз преди 1989г?Или а) Верен партиен другарИли б) Славейче росно пее в ливадиИли в) И двете заедноИзводите са за вас!

173

Напред!

преди 13 години

Е, те сега бутнахме правителството, другари!

172

GOSHO

преди 13 години

НА ИЗБОРИТЕ НА ЕСЕН ГЛАДУВАЙТЕ ЗА ГЕРБ!

171

bulgarski gruk

преди 13 години

ehhh drujinnia predsedatel si zamina za... razlogi ne ostavi chitava bankaama u bansko oshte se meltjavat po rodopite!!!

170

за богаташите

преди 13 години

Който гласува за тиквения герб, той гласува за богаташите!

169

дрън дрън

преди 13 години

Румен 5ков сам си вари домашна шльокавица и живее в кашон пред американското посолство! Който не вярва - не е социалист.

168

Luce

преди 13 години

Нямам навик да коментирам, ама понеже съм от Стара Загора искам ясно да кажа едно: Повечето активисти на ГЕРБ в града са известни мошенници и за това има факти: да си спомняте скоро за взривен джип на зам-кмет за СЗ? Е той е активист на ГЕРБ. Но не за това става дума. Гражданина Недялков преди 89 беше директор на най-големия в града автосервиз "Москвич". Кои бяха директори тогава? Впоследствие РМД приватизира автосервиза и прилежащите в града сгради. Започна да ги дава под наем и т.н.

167

Анонимен

преди 13 години

БЛАЖИМ ЛИ БЛАЖИМ ЛИ,ДЕДО ПОПЕ!

166

те

преди 13 години

Народен избор или народен Герберски ***..............

165

Призив!

преди 13 години

Да спретнем кампания за набиране на средства за публикуване призива на 151НА БИЛБОРДОВЕ ИЗ ЦЯЛАТА СТРАНА!

164

Гацо до Дани хубаван

преди 13 години

Данче миличко съгласен съм с теб ама донякъде . Морално щеше да е да прехвърли дяловете си на близък или да замрази деиноста си докато е депутат иначе влиза в конфликт на интреси . Е шефа на НЕК трябва да бъде изгонен на часа синът му има фирма и има бизнес с ЧЕЗ БГ имал и соларан парк а е само на 22 години . Да те оведомя че фотоволтаичен парк произвеждаш 4 мегават часа струва 12000000 евра и смяташ че *** на 22 г може да изкара такива кинти нормално или татко му ги е спестил от заплати

163

ЗОВ ЗА ПОМОЩ

преди 13 години

Гоце милия, след 10 години във властта е декларирал една гарсониера и вълчицата Зорница. Изпратете СМС с текст "ХЛЯБ", за да дарите коричка на бедните Първанови!

162

До 151

преди 13 години

На много места трябваше да пишеш буквата "Е" , вместо "И". Признавам обаче, че така както си го написал "И-то" е по интересно. От мене - плюс.

161

до 158

преди 13 години

брееее *** народ.тия имоти като ги даваш под наем носят лби ти приходи бре тъпунчо? Чувал ли си за приходи, разходи и печалба? Чувал ли си за паричен оборот? когато имаш приходи, съответно имаш и разходи, щото без разходи - няма приходи. като обаче си покриеш разходите от приходите и ти остава опредзелена печалба. тя вможе да е голяма, може да е и малка. ограничен човек си ти. данъците мислиш ли че са му най-голямото перо от разходите. оффф аман от тъпчовци.

160

до 151

преди 13 години

Велик си егати непукиста...Само така...

159

Днес = Дума

преди 13 години

Утре ще се състои съдбовна среща! В дърводелницата на Дондуков 2, Татко Карло ще се срещне с Пинокио официално! Гоце и Янка ще се подслушват, а ние с нетърпение очакваме стенограмата от този така секретен разговор.

158

Анонимен

преди 13 години

Гласувайте за Герб!

157

Гацо до 127 Кавал

преди 13 години

Къде си живял по-добре при крадливата коалиция ХАХАХАХА че те не са се сменяли . Към крадливците се присъедини и ГЕРБ нищо ново под слънцето . Разликата е че в този парламент стоиносна опозиция НЯМА и няма кой да пречи на наглите кражби . Свидетели сме на нов цирк Цените се вдигат защото всичко е внос и се използва намалението от високата цена на петрола за да се вдига и у нас . Добре ще е да излезнеш навън за да разбереш как изглежда страната ни уверявам те че когато Когато се прибереш ще имаш чувството че си се прибрал в неисчистен селски *** Като този дето чехът ни бе нарисувал в оная изложба . Истината е че искат да ни унищожат и да продават територията ни на евреите защото се вижда че израел на това место неможе да съществува и търсят подходящо место да се преселят гадовете . Така че дръщ се българино и гледай да гласуваш против измислените политици .127 ти си платен некадърен комунистически драскач кавал