42

БСП - "милионер

преди 13 години

До 35,Такива нещастници като тебе докараха страната до това състояние. БКП, БКП, ДС, им били виновни за всичко!?!Огледай се какъв некадърник си бил, какъв некадърник си и тогава обясни целия си неудачен живот на партия.

41

Яко

преди 13 години

АЕЦ-Белене се оскъпява от тъпата досегашна политика на Тиквата и неговите тиквеници. А тази година в Турция започва строителството на руската АЕЦ "Инеада", на брега на Черно море, на 17-18 км южно от Резовска река, за 25 млдр. евро.Дали ще чуем писуканията на Мартинчо Димитров и *** аргументи на пръдливите пишман еколози? Дали ще излезат на пиацата политическите *** на Уорлик?

40

Анонимен

преди 13 години

"Бившият министър призна, че не е виждал въпросното скандално споразумение, но знае какво пише след два месеца да има окончателен договор. Ето ви едно признание ПДимитров от коя страна на барикадата е.

39

Анонимен

преди 13 години

Трайчо, трай си докато можеш. А аз наистина не спирам да се смея от два дни.

38

Анонимен

преди 13 години

в цялата работа с Белене, никой журналист не се сети, че в същото време се преговаря и за газови доставки от Газпром. Там споразумение няма и никой не споменава нищо в последните 6 месеца, а договорите изтичат.Така че, въпросът е дали белене и газа се договарят в пакет или ще си сваляме гащите два пъти. Защото, ако е вторият вариант, то го правим по най-глупавият начин

37

Анонимен

преди 13 години

Те от Герб са си смешни и без капани.

36

да

преди 13 години

Всички искат Трайков да подаде оставка, за да няма пречки пред Златев и сие.И Румен Овчаров, Петър Димитров искат оставката на Трайков.Нека младите да видят как се е живяло прес тези 45 + години. Коварства ала Лукреция Борджиа.Ако Трайков подаде оставка, да се кандидатира за ПРЕЗИДЕНТ!Един млад човек, който не е отровен от ДС наследство, хамелеонство и се чуствува, че е европеец , гражданин на РБългария в ЕС и защищава интересите й!

35

Анонимен

преди 13 години

НА БОРИСОВ ЖЪЛТИЯ КАРТОН НАРОДА ЩЕ МУ ГО ДАДЕ , НЕ ОСТАНА КЪМ ФИНАЛАЕ

34

Анонимен

преди 13 години

ББ се обръща на 180 градуса защото има тъмно минало и го изнудват с разкрития за поръчкови убийства и рекет.

33

до 20

преди 13 години

а ти отде знаеш 4е това не е само 4аст от споразумението. И как така само бтв го имаха. Аз поне не вярвам на тая телевизия!!!

32

Анонимен

преди 13 години

БСП териристична организация висшия и съвет е от 100% милионери!!!Гладния на сития не вярва гадове мизерни!!!!

31

Рашомон

преди 13 години

Кое накара Боко рязко да се обърне на 180 градуса и от яростен противник на АЕц Белене да стане един от най- големите радетели за ядрената енергетика в България? Отговорът е ***. Става въпрос не за пари, а за много, много пари, които са му обещани от руснаците ако подпише договора за АЕЦ Белене. Всички други брътвежи за защита на националните интереси и др. такива изтъркани клишета са за пред масите.

30

Анонимен

преди 13 години

Трайков се бори за интересите на България и става смешен. По тази логика и Ботев е смешен - с шепа хора тръгнал да сваля сулатана. Или пък Левски направен смешен от един предател.

29

ES

преди 13 години

Абе в ES ste a искате руснака да ви намали цените!Защо не натиснахте френската Total или shell !!Усете се малко

28

Анонимен

преди 13 години

Правят смешни Българите с някакви задкулисни уговорки. Атомстрой раздува цената така че за тях да излезе без пари и да вземат 50% от печалбата.

27

KOKO

преди 13 години

Обаче тоя не казва да отидат в Париж,значи е съгласен Белене да тръгне

26

Анонимен

преди 13 години

Да бе капан на Трайков. То накрая ще излезе че някой е скроил капан на цялото правителство на ГЕРБ. Както е казал народа "Които ГЕРБ копае сам пада в него"

25

55555

преди 13 години

Горивото се вдига в цял свят и вчера четох че президента на TOTAL обясни на френчитата че правителството не може нищо да направи по ваптоса,така че вие искате братски цени ама не става,ще трябва да научите да се управяте сами,руснаците не са ви длъжни

24

GOSHO

преди 13 години

ТОЯ ПЕТЪР ДИМИТРОВ Е МНОГО ***, ДИВ СЕЛЯНИН....ВИЗИЯТА МУПОДСКАЗВА ЧЕ Е ОВЧАР

23

До # 14

преди 13 години

До # 14: Това,което ще се случи, ако гръмне атомен реактор, го демонстрираха японците. Те имат над 60 атомни реактори и не спират нито един АЕЦ,вкл. най-старите, а увеличават в максималноа степен тяхната безопасност. Следвайки твоите страхове, а ти очевидно не си инженер, не би трябвало да използваме ток: на някой *** може да му хрумне да завре в контакта два гвоздеи и след това да ги хване едновременно, за да разбере какво ще стаане, ако ги закъси : ами ще отиде при св.Петър! Не трябва да вдигаме високи блокове : на някоя изфирясала баба може да й хрумне да скочи от 15-ия етаж. Не трябва да караме коли: ами някой хлапак може да реши да кара само в платното за насрещно движение и т.н. и т.н. Бъдещето е за нормални, енергични, а не страхливи хора. Скоро ще има експедиция в Патагония ами уший си кожено облекло, купи си лък и стрели и бягай там няма ток, няма самолети, няма коли, няма АЕЦ-ове. Аз искам д живея като нормален,съвременен човек, не като Крузо!