20

Анонимен

преди 13 години

Хихихи поп Кръстьо /Кр.Първанов/ даже не разбрал какво е направил и това е шеф на НЕК??????

19

българин

преди 13 години

Българи, събудете се. Тоя цирк, дете вчера ни го разигра *** Борисов, заедно с Трайчо и Първанов, е проба за вашето търпение. АКО НЕ ПРОТЕСТИРАМЕ МОЩНО, ЧЕВЕНИТЕ ГАДОВЕ ОТ ГЕРБ И БСП ЩЕ ЗАПОЧНАТ СТРОЕЖА НА АЕЦ БЕЛЕНЕ. ТОВА ЩЕ СЪСИПЕ БЪЛГАРИЯ ИКОНОМИЧЕСКИ. АКО ГО ЗАВЪРШАТ - ТОВА Е АТОМНА БОМБА В БЪЛГАРИЯ. БЕЗОПАСНОСТ НЯМА. ДА ПРОТЕСТИРАМЕ СЕГА!!!

18

ПРОТЕСТИРАЩ

преди 13 години

ПО ЗАВИСИМ НЕ СМЕ БИЛИ И ПО КОМУНИСТИЧЕСКО ОТ МАТУШКА РООСИА,ПЪРВОМ ГОРИВА,ВТОРО ГАЗ,ТРЕТО ЕНЕРГЕТИКА,ЧЕТВЪРТО ХРАНИ И СТОКИ,МИ ТО КАКВО ОСТАНА А ДА НАЦИОНАЛНАТА НИ ГОРДОСТ,ТОВА Е ПОРЕДНОТО НЕКАДЪРНО ПРАВИТЕЛСТВО,КОЕТО СИ ГОНИ ИНТЕРЕСА ОТ ПАЧКИТЕ НА МАФИЯТА В СЛУЧАЯ РУСКАТА,АМА САМО ДАНО ДА ДОГОВОРЯТ ПО ЕФТИН ТОК ЗА НАСЕЛЕНИЕТО НИ,ОТ 1 ЮНИ СЕ ПОЧВА ТОЯ АЕЦ БЕЛЕНЕ УРА ДРУГАРИ ЗА НОВИТЕ ВИ УСПЕХИ,СРАМ И ПОЗОР ЗА ДЕМОКРАЦИЯТА...

17

crus

преди 13 години

Трайчо единственото което го вълнува са заповедите и интересите на ЕВН ли беше или откъдето се пръкна.....дотук с нищо не е доказал ,че работи за интересите на нацията...популист точно кат Найденов...

16

Анонимен

преди 13 години

Най правилния ход е точно шефа на НЕК да си ходи. Чиновник превишил правата си. Всичко друго е представление.

15

Анонимен

преди 13 години

N9-***!!Ако познаваш малко историята трябва да знаеш,че любимите ти САЩ са образувани от измета на ЕВРОПА!Всички престъпници на времето са бягали там от законодателствотоЧ

14

Немеца

преди 13 години

До 12 GOSHO:Гоше, самия Трайков е бивш шеф на EVN. Да, точно това електроразпределително дружество което изписва в името си България с малка буква абсолютно противозаконно. Трайков въобще не си опъва, а просто защитава на други олигарси интересите.

13

Nemeca

преди 13 години

До 9 ГЕРБ!:Ти си болен. Ходи да се прегледаш, че или чипа ти е развален, или си просто лош мат'рял.

12

GOSHO

преди 13 години

ТРАЙЧО Е ПИЧ, ЗАЩОТО СЕ ОПЪВА НА ОЛИГАРСИТЕ

11

Анонимен

преди 13 години

Ако народа разчита на гопсод- работата е много зле. Време е да им покажем кой е шефа.

10

Анонимен

преди 13 години

Ако Бойко не се беше намесил щеше да е едно, но сега съвсем друго. Явно играта е много дебела и става въпрос за много пари и то за собствени джобове. Пълна трагедия е простащината и алчността. Дано Господ си прегледа тефтерите.

9

ГЕРБ!

преди 13 години

Да живее САЩ и Американското правителство! Благодарение на САЩ света съществува! САЩ съдържа в себе си цялата история и потенциал на човечеството!Най-великата Държава в Света - Империята наречена САЩ. Скооро светът ще се обедини и ще стане една голяма световна Америка! Тези които наричат американците *** погледнете се каква безмозъчна и долнопробна балканско-ориенталска *** сте! Всички антимерикански *** ще бъдат отстранени от управлението на държавата!ЗАПОМНЕТЕ ЧЕ ОТСЕГА НАТАТЪК БЪЛГАРИЯ СКЪСВА ВСЯКАКВИ ОТНОШЕНИЯ С *** РУСИЯ И ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ СЪС САЩ! Крайно време е България да изгради ракетен щит срещу Русия! Всички руски паметници в България трябва да бъдат унищожени!Крайно време е 2/3 от територитя на Русия да бъде дадена на САЩ! За какво им е на тия славяно-руски *** толкова земя?!Тази територия трябва да принадлежи на САЩ!

8

Анонимен

преди 13 години

трайчо не се предавай...то работата е ясна,бъркаш на някого в канчето.

7

Nasko

преди 13 години

Троицата Борисов Дянков Цветанов изпълни заповедите на неформалния премиер на България Валентин Златев. Още снощи в българското посолство в Москва са били Вежди Рашидов и Валентин Златев.Златев е знаел, че приятелят на президента Георги Първанов шефът на НЕК Красимир Първанов НЯМА да е уволнен. Златев знае това 20 часа преди Борисов днес, в 16 часа да отмени уволнението на К. Първанов.

6

Анонимен

преди 13 години

След като Трайков не го одобрява този плазмодии нормално е да го изрита. Нали е много важен екипа. Сега говореше по телевизията и не може две думи на кръст да каже или нещо смислено. Това е човек който не може да си тежи на мястото много е елементарен, който го е сложил на този пост трябва да е много ***. Човека дори и външно е неподходящ с тази визия на бай *** като го видиш те изива някаква насмешка.

5

рави Рави

преди 13 години

Шломо Дянков командори яко гоите.....

4

мами

преди 13 години

Трайков подай си сам оставката и напусни това правителство. Хората слагат на кантар нещата и разбират че вскичко е един цирк. Млад човек си имаш добро бъдеще не се излагай с тези хора. В основата на всичко това е най големия капацитет ДЯНКОВ. Това е най-слабия финансов министър един сухар.

3

Държавен служител

преди 13 години

Трайков, ако имаш някакво достойнство и чест си подай оставката! След мутренското поведение на човекодобното същество от село Банкя това е единствената ти опция!

2

БоСимеонов

преди 13 години

Проблемът на Трайков, както и на всички други министри в този кабинет, е че биват третирани като чиновници от Борисов. Последния се изживява като монарх, а министрите са неговите придворни шутове. За две години той показа, че няма никакъв респект от никого. За него рейтингът е статистика на неговата божественост, а герберчетата - богомолци.

1

Гошо Тъпото

преди 13 години

Трайков,ти си...героя.Дръж здраво за българския интересс,щото Боко сеогъва...нещо.