17

user108

преди 13 години

2 планети си говорили и едната казала на другата:-ох, хванах Хомо Сапиенс!другата й казала:-Спокойно, то си минава от само себе си.*********Животът без стремеж към Бога е като безсмислената украса по мъртво тяло.

16

Анонимен

преди 13 години

Хайде честно - само йод- 131 ли има във водата около "Фукушима-1"? Четете повече и различни източници, и помнете, че атомното лоби по света е мнооого силно!

15

Sasho

преди 13 години

А защо никой не казва това как ще се отрази на целят океан и живите организми в него

14

!

преди 13 години

Айде стига вече с тия АЕЦ, те не са за малки държави като нашата.За Русия, САЩ, Франция - ОК, те сами си добиват горивото, сами си оправят отработеното, сами си строят централите. А ние ще внасяме абсолютно всичко, и ще ни излезе супер скъпо, после и тока от Белене ще е скъп. И понеже няма да има желаещи да го купуват, НЕК ще го набута в енергийния микс и пак крайния потребител ще го отнесе.А и е голяма лъжа, че ще имаме недостиг без Белене, то вече щяхме да сме на режим, ако беше вярно.

13

Анонимен

преди 13 години

2012????

12

Анонимен

преди 13 години

Желаете ли да се изградят допълнителни системи за сигурност в АЕЦ Козлодуй?да (+)не (-)

11

az

преди 13 години

За тия дето казват, че руснаците правили невъзможни неща за три дена, бетоненият саркофаг над Чернобил е излят за 200 дена (рекордно бързо време за такава постройка всъщност), ако японците си зарежат усилията да овладеят АЕЦ-а и започнат да строят саркофаг ще стане чудо и приказ.

10

Killuminati

преди 13 години

до 1: абе то може да има и съществува Free Energy, доказал го е най-голения ум на човечеството Никола Тесла, ама кой ще ти позволи безплатна енергия, мръсните банкери държат всичко и копаят усърдно ковчега на човечеството.

9

биолог

преди 13 години

Супер ще ядем светещо суши, а в океана ще плуват 300 метрови 3 глави акули

8

Елена

преди 13 години

Най ме "кефят" коментарите на някои от инфо агенциите, че тази радиация не е опасна за хората- във водата говоря; още малко и ще я изкарат направо полезна за нас, че и жизненно- необходима.

7

Анонимен

преди 13 години

Осъзнавате ли за какво става дума?Защо ли никой защитник на АЕЦ няма желание да очертае контурите на радиоактивния апокалипсис?

6

до 1

преди 13 години

Стига с тези пишман анкети бре, да убеден съм. Съвсем друг е въпроса дали се спазват нормите за безопасност, както се вижда дори и в Япония корупция има, така че да се взимаме в ръце и да си вдигаме главите от пясъка стига с тези комплекси от рода на "това само в България го има"....видяхме световния елит в икономиката Япония и САЩ до къде я докараха там.

5

lemmy

преди 13 години

после японците били много задружни много силни а руснаците за нищо нече ставали, само че Руснаците преди повече от 20 лета за 3 дни направиха невъзможни неща . Японците уж много напред във всяко отношение пук ОТРОВИХА ЦЕЛИЯТ СВЯТ. браво самураи евала

4

60

преди 13 години

60 хиляди тона, а леле майко... 3 000 тира...

3

малката годзила

преди 13 години

Дръпнатите Очи ще Е***т майката на тая природа,ама със ЗОР!!!Лакомо дупе за Енергия сега радиация ще ***!!И не на последно място! С тая радиация ще събудите ГОДЗИЛА!!!!

2

зле

преди 13 години

Честно казано ми се доповръща като чета статията .... Вече не искам дори да чета а камо ли да коментирам...

1

Анонимен

преди 13 години

Убедени ли сте че енергията от АЕЦ няма алтернатива?да (+)не (-)