16

До Марк

преди 13 години

Ами дай пример. Вземи ти да отгледаш едно от тези "здрави, изоставени български деца".След три месеца ще ни съобщиш тук, в този сайт, как вървят нещата - тогава ще преценим дали и ние да не вземем по едно.

15

Анонимен

преди 13 години

Властите да пришпорят Асан и Айшето - да работят и да си гледат детето, а не да го подхвърлят, та ние да плащаме издръжката му, независимо дали ще бъде отглеждано в социален дом или в приемно семейство!

14

Марк

преди 13 години

Чета коментарите и съм шокиран!Баси тъпите , инфантилни , ограничени ненормалници!!!Какви *** бе?!!?Домовете са пълни предимно със здрави , изоставени, български деца!А дори и да се ***, когато се отгледат в бг. семейство няма разлика!Мнооооого сте ***, ама мноооого!Нещастници, които не могат да си подредят и оправят живота, плебеи, които само искат от държавата да им бута кинти, та ги е страх, че дечицата ще им ги вземат!!Дъртите лежачи, да бъдат отбити от социални помощи!

13

Сибила

преди 13 години

Стига с тия сърцераздирателни снимки на страдащи деца!Кой нормален човек ще си изостави детето да му го гледа държавата?Това са увредени деца , защото здравите веднага ги осиновяват.Никой не казва на приемните родители през какъв ад ще минат за мизерните 300 лева .Защо ли не вземат депутатите по две - три такива дечица да си ги гледкат? Защото не са бедни като нас и знаят за какво иде реч!

12

Анонимен

преди 13 години

Как само ви облъчват ежедневно и използват чувствата ви, за да поемете тежеста на *** *** излюпила се под някой мост. Докато тези които ви агитират си гледат семействата в които децата са повече от 2-3. Докато вие се топите, а помеждудругото ако може и да поемете грижите за *** коленца които бащи са незнайни турски тираджии, още по добре. Абе луди ли сте ?!?!?! Те си правят каламбур с вашите чувства бе. За вашите деца кой мисли бе ? А?

11

tedi

преди 13 години

ако имах възможност бих гледала българче

10

boza

преди 13 години

To za moite ne stiga ,kamo li za chuzhdi ! Njama da me trognete s tezi snimki !Veche ne !

9

KL

преди 13 години

А моята етърва често крещи да 1-годишното си дете: "Млъквай, че ще те шибна, ***!" И аз не знам как да го разбера... А не е от малцинствата ... Горко на децата, които растат в България с такива родители. Понякога живота с родителите е по-лош от жиовота в Дом.

8

BRAVO !

преди 13 години

BRAVO NA 7 , TAKA E !!!

7

Анонимен

преди 13 години

Тези които нямат деца и вземат *** *** да го отглеждат са ненормални, болни и луди. По добре е да помогнат на някой роднина примерно, брат, сестра, като допринесът за тяхно дете да му помагат и отдават енергията си а не да се раздават за *** само за да си мислят че ето на колко сме добри и по този начин да успокоят съвестта си и болката че нямат деца.

6

аноним

преди 13 години

2 това с депутатите е много умно,но две деца ще са им малко.На заплатите,които вземат бива поне за по 3,4 деца да се грижат.

5

:-(

преди 13 години

Днес докато се разхождах из центара срещу мен един доста добре облечен мъж каза на детето си (около 2 годишно) "млъкни бе пумиар"! Още не зна как да го разбера това, но не ми излиза от главата...

4

Анонимен

преди 13 години

Е какво да гледам тази снимка като тя няма нищо общо с реалността с изоставените деца по домовете. На снимката детето е бяло а по домовете е пълно с *** с асиметрични физиономии родени от *** *** и подобни...

3

Милена

преди 13 години

С толкова малко пари,които отпускат как да станеш приемен родител,дори и нужното желание да има човек.

2

българин

преди 13 години

ами депутатите да дадат пример.могат и по две деца да вземат.Обикновенния българин плаща на депутатите заплатите и техните екстри,а те не вършат никаква работа.плащаме на *** тока,водата,помощите,ами да вземем и децата им да гледаме....

1

Българин

преди 13 години

Шегувате ли се? Че то в България останаха само ***, африканци, кюрди, албанци и какви ли не други, но почти не останаха българи? Да не би да искате да им гледам и копелетата? Не стига че им дадохте нашите работа, заплати, пари, социални, вместо да ни вдигнете заплатите на по 3000 лева, вие ги изпокрадохте и раздадохте на ***, че сега и искате да им гледам копелетата? По-скоро отрова ще изпия, по-скоро с бензин ще се запаля, отколкото да се унижавам още повече пред нтия навлеци.