32

ммммм да ........

преди 13 години

ДО 1 - определено това, че българина ще си обере крушите не е вярно, но според мен сме ненадминати да се подценяваме, да се самоизяждаме и т.н.

31

IMA

преди 13 години

V IAPONIA IMA PRAVOSLAVNA ZARKVA , TEZI HORA SA MALKO NAISTINA SRED MORETO ***, koito se klanat na kamanite !

30

Торанага-сан

преди 13 години

Загиналите японци ще си отидат с достойнство от изпълнения дълг, да умрат за родината си е въпрос на чест, а за истинските самураи честта е била всичко. Сигурен сън, че ако им кажат да работят голи без защита ще го направят

29

!!!!!!!!!!!

преди 13 години

"И каза Бог; на изток ще има народи, които ще ме отхвърлят; но ще бъдат наказани. Нямайте милост към тези, които не са Ми угодни; но ги отхвърлете; защото тяхното царство е ваше по право." Римляни 10:14Това заслужават азиатците. В Япония няма християни!

28

Наблюдаващ

преди 13 години

До 16:Не съм съвсем съгласен. Не всички, които са били в района на Чернобил в първите седмици след аварията са загинали или дори заболели. А тук аварията (уж) е по-лека и вече имаме 25-год. опит какво и в какъв мащаб сполетява облъчените.Ако доброволец работи 5 часа, ще получи 1-мес. или 1-год. доза, което едва ли е фатално и превантивно лечение ще ги спаси от тежки последици. Така мисля аз.Но пък и ти си прав - ако те са истински самураи, и се жертват вместо доброволците - поклон до земята!

27

novina

преди 13 години

STANALOTO V IAPONIA E REZULTAT OT TAINI IADRENI IAPONSKI OPITI V OKEANA , chetete poeche !

26

Анонимен

преди 13 години

От Агенция по ядрено регулиране така и не пратиха никой да помага, а ни пишат докладите си като ги копират от Уикипедия! И ние очакваме обективна информация, от тази агенция пълна с чиновници които ни струват по 7 800 000 лева на година!!!

25

Анонимен

преди 13 години

жалък/а си просто единственото което трябва да се изпитва към тези хора е уважение за това че правят всичко възможно (включително да дадат най ценното си) за спасяват близките си!

24

до номер 14

преди 13 години

Да има и такива, като този с противогаза. Викат им ***. Не ги сравнявай с хората в Япония, а за номер 18....ти щом вярваш на библията си доста по-облъчен от хората работещи във Фукушима...тъжно тъжно е бъдещето на БГ

23

Сопа

преди 13 години

Не забравяйте, че те се моткаха толкова време в опитите си да спасят централата, за да я ползват пак, че положението отиде на "издуй ***" и всички ние ще сърбаме попарата от действията им или бездействието им.Жалко за загиналите хора.

22

TAKA E, 18

преди 13 години

TAKA E , 18 ! TOVA E ISTINATA !

21

саи

преди 13 години

браво, едно време и в България е имало доблестни мъже, а сега е страшно...

20

Сопа

преди 13 години

Не им се прекланяйте чак толкова на японците. Това, което правят е почистване на собствените им ***. Остава и някой друг да умира, за да им чисти *** от аварията причинена от тяхната АЛЧНОСТ, най-вече. Лъжи, фалшифицирани доклади за безпоасността на централата. Отказ на предложеното от американците модернизиране по-доброто и обезопасяване, заради пари. Тези хора там се жертват да, смела постъпка, къде са лидерите им обаче? А кой да се жертва?

19

do 18

преди 13 години

ti si maloumen

18

!!!!!!!!!!!

преди 13 години

Четете Библията и ще знаете защо японците-сатанисти са заслужили участта си!

17

Анонимен

преди 13 години

Веднага да пратим нашите родни роми да ликвидират последствията от авариите. Време е да направят нещо добро за света.

16

до наблюдаващ

преди 13 години

Ротационния принцип е безмислен, защото веднъж щом си влязъл там да помагаш ставаш жив труп, няма начин да оцелееш по-късно а ако има ротационен принцип ще загинат повече хора отколкото е необходимо.

15

Наблюдаващ

преди 13 години

Само едно не разбирам. Стана ясно, че напливът от желаещи доброволци да работят и да помагат на специалистите е огромен... Защо не организираха лагер за обучение в района и да въведат лимит за почасова работа на човек. Така хем тези, които знаят какво вършат ще си изживеят пълноценно остатъка от живота, хем никой доброволец няма да получи необратими поражения.Ако вече има нещо такова, моля за извинение, но досега не съм чул нищо за подобна инициатива.

14

Анонимен

преди 13 години

Бай дъ уей има и такива българи, но са малко, да речем един на десет хиляди. Има един българин, който е изгорял, но не е избягал от поста си да пази българското знаме а познавам и един военен който като бях в казармата имаше огромен белег от изгаряне на лицето.Беше военен маниак,казаха ни, че на времето по време на учение му се запалва противогаза, и лицето му гори,но той не маха противогаза а отива да иска разрешение от най-висшестоящия офицер дали може да свали противогаза.Мда, има и такива

13

последно 1 или 2

преди 13 години

Колко АЕЦ-а ще вдигаме последно 1 или 2?