160

TURCHIN

преди 13 години

DO: ataka AKO NE BQHA TURCITE ZA ataka NQMASHE DA IMA NITO EDIN GLAS. ataka SI PRAVI POLITIKATA SAMO PO TURSKI TEMI I SA MN BLAGODARNI ZA TOVA CHE GI IMA TURCITE :))))

159

Морски

преди 13 години

Като виждам в Парламента как сменят мерцедесите през 2 години, защото били навъртяли километри и морално остаряли къде сме тръгнали с това 35-годишно "модерно" корито? Въобще чия беше идеята да го купим, кой спечели? Кого ще плашим там с него? Май ще ни трябват после много дюнери да се откриват.

158

Ганю Ангелов

преди 13 години

Да horus,от алкохолизираните фуражки други "аргументи" не се и очакват. Но аргумента с Турция звучи особено глупаво. НАТО няма да си мръдне пръста в случая,точно както преди години не си мръдна пръста когато турски войски окупираха гръцкия остров Кипър.А Гърция е стар член на НАТО. България е малка страна с един кораб и пет самолета и освен да ни използват друго няма да се случи. Но поне отвътре да си помагаме,а не разни анювци да ни смучат парите!

157

lUser

преди 13 години

Да живеят защитниците на американските и (олиго?!)френски интереси. А народа на същите нека тъне в глад и мизерия...

156

debelata OVCA

преди 13 години

Яко прости са нашите политици ... винаги говорят едно правят друго ... явно ауто Q-то им е развалено :D никога България е нямало нужда да се бута между шамарите при такива конфликти само губиме пари и по някой друг български живот ... но нали Бойко не е на борда на кораба или Цвъцко защо да не пратят малко мишени ...

155

Анонимен

преди 13 години

До ЛОЙДСДостатъчно е някой застраховател да се навие да я застрахова против уруки примерно.:) Защото някой либиец може да я погледне с лошо око и да я простреля фатално с бренеке.:)))))

154

хинки

преди 13 години

Кой ще плати това питам аз? Май пак от моя джоб ще да е?От къде ще вземат милион и половина, като в момента икономиката ни е пред колабс?

153

Лойдс

преди 13 години

Без майтап, ама ако стане някой сакатлък и някое френдли торпедо вземе, че целне "Дръзки"...ще купуваме нова фрегата ли? Щото не ми е известно да има застраховки за бойни машини...поне няма толкова откачени застрахователи.

152

Анонимен

преди 13 години

До Ф.С.В "дО 113 СЛУЖИЛ СЪМ НА РАКЕТНА *** И ИМАМ МНОГО ПОВЕЧЕ ОПИТ ОТ ТЕБ"Стига си се хвалил , де! Че кой не е бил млад и кой е нямал някоя малка кУрвета като ракета? :)))))))

151

OoOoO

преди 13 години

"Рискът за нашите военни се оценява като нисък. Те няма да влизат в преки бойни действия. Може да се наложи само самоотбрана, ако бъдат нападнати, поясни военният министър." Самоотбраната е следната.На лодката са натоварени 2 тона чакъл,на всеки е раздадена прашка.Мисията е следната.Да бъдат премахнати чайките от плажната ивица!След като свърши чакъла,товарят се 1 мил.барела нефт и се връщат.

150

аз

преди 13 години

Дянков, от къде има пари за "Дръзки" в бюджета? Нали е бил вече разчетен.

149

4321

преди 13 години

е, са ащо дигнат чената на сюнерите кво ще праим а? отиде интеграцията

148

Анонимен

преди 13 години

ДА ГО НАТОВАРЯТ С ЦИГАРИ НА ВРЪЩАТЕ

147

horus

преди 13 години

*** Ангелов да не забравя че "който не храни своя, храни чужда армия" а бе, пич ти да не искаш да храним либийската армия а ?! Или да ни изключат от НАТО, или да ни нападне Турция ?! - Само ти изброявам "аргументите" с които биха ти отговорили уродливите фуражки :))

146

Обак Барама

преди 13 години

Ха,нали операцията в Либия беше авантюра бе Бойко?? Ама така става като говориш без да си изчакал за указания...

145

Темерут

преди 13 години

Гледам, я тая фрегата, сиромашка и си викам: Бре, тва ли корабче ще пращаме? Че то, горкото като нашите гранични катери по дунава. Поредната излагация, къде ще ходят с тая лодчица? Ааа, сетих се... Кадафи, като я види и ще пукне от смях, и край на конфликта в Либия! Те, това е драги приятели и съседи!

144

Бирата?

преди 13 години

Мишо Бирата - мъртъв?

143

Ф.С.В

преди 13 години

дО 113 СЛУЖИЛ СЪМ НА РАКЕТНА *** И ИМАМ МНОГО ПОВЕЧЕ ОПИТ ОТ ТЕБ -МОГА ДА КАЖА ЧЕ ТОВА КОРИТО ТЪРСИ КЪДЕ ДА ПОТЪНЕ

142

Ганю Ангелов

преди 13 години

Ще дадеме близо 5 милиона от данъци за да могат 160 връзкари да се разходят до Либия и да приберат по 10 бона на калпак? И то без никой да е искал помощ от нас?? УАТ ДЪ ФАК!!

141

Босс

преди 13 години

Малко практика и за наще военни