283

ФАНЕТИ МАЗАКУРА

преди 13 години

НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ ЧЕ НАСЕЛЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ В БЛИЗКИТЕ ГОДИНИ ЩЕ БЪДЕ 80% *** И ПЕНСИОНЕРИ, 10% ДЕЦА -А ОСТАНАЛИТЕ 5-10 ПРОЦЕНТА РАБОТОСПОСОБНИ ХОРА (НЕ БРОИМ ИНВАЛИДИТЕ И Т.Н.) ЩЕ ТРЯБВА ДА ИЗХРАНВАТ ВСИЧКИ! НИЕ НЕ ПРОИЗВЕЖДАМЕ НИЩО, НИТО СМЕ В ИНТЕЛЕКТУАЛНАТА СФЕРА, НИТО ПРОИЗВЕЖДАМЕ. ЧУШКИТЕ СА НИ ОТ ЕГИПЕТ, МЕБЕЛИТЕ ОТ КИТАЙ.. КАКВА ИКОНОМИКА ИМАМЕ КАТО ВСИЧКИ ЗАВОДИ, ЕОН, ЧЕЗ, БАНКИ, МТЕЛ, БТК И Т.Н. НЕ СА БЪЛГАРСКИ ! КОЙ ЩЕ ВРЪЩА ЗАЕМИТЕ И КОЙ ЩЕ ПЛАЩА ТАКСИ ЗА МАГИСТРАЛИТЕ ? ***..

282

Безспорно е...

преди 13 години

Безспорно е.... че комунистите и уви СДС се изложиха и нищо не направиха. Безспорно е.. че ББ е един обикновен ***, с бандитско минало и настоящо поведение. Безспорно е....че ГЕРБ са първите,които започнаха да строят пътищата.Но уви безспорно е...че се търсят пари... като се ограничават всички други нужди.Та е възможно по тези магистрали да пътуват само катафалки с трупове на измрели от глад българи.

281

ногт

преди 13 години

Хубаво, бе мрънкалници...какво предлагате, да предположим, че няма да строим магистрали, какво предлагате да се направи с тези пари (те въпросните пари в по-голямата си част са от европейски фондове, ама карай) ? Очеивидно тук има много специалисти, на които нещата са изключително ясни.

280

Анонимен

преди 13 години

ПО МАГИСТРАЛИТЕ НА ГЕРБ НЯМА ДА СЕ ДВИЖАТ БЪЛГАРИ.ЗАЩОТО ПЕНСИОНЕРИТЕ И БЕДНИТЕ ЩЕ БЪДАТ ОТДАВНА В ОТВЪДНОТО,ЦЕЛ НОМЕР 1 НА ГЕРБ ПОБЪРЗОТО УНИЩОЖАВАНЕ НА ПЕНСИОНЕРИТЕ И БЕДНИТЕ 4РЕЗ ВИСОКИ ЦЕНИ ,ДАНЪЦИ И СМЕТКИ.МЛАДИТЕ БЪЛГАРИ ЩЕ БЪДАТ ОТДАВНА НАПУСНАЛИ БЪЛГАРИЯ.ЕДИНАСТВЕНО ПО ТЕЗИ МАГИСТРАЛИ ЩЕ СЕ ВОЗЯТ ***,ТУРЦИТЕ И БЕЗБРОИ МНОГОТО ДЕПУТАТИ ТОЕСТ ВЕ4Е БИЗНЕСМЕНИ ОТ ГЕРБ ,БСП,ДПС,НДСВ.

279

Анонимен

преди 13 години

Айде сега парите за крадене били в Бургас.Кажи си направо на коя партия си фен.Ако е на БСП жалко защото доскоро кмета на Бургас беше от тях и какво направи.А иначе за Несебър те хотелиерите за завзели Общинския съвет и освен за дебелите си г.зове не им пука от нищо.Достатъчно е да се види как си оставят колите на сесия по улиците няма забрани няма знаци полиция също.Направиха едно псевдобутане на бараки и дотук.

278

OoOoO

преди 13 години

до 299.Разликата с тия и предишните е една,но много съществена.Сега си е полицейска държава,натиск голям върху всичко.Виж че отразиха протеста от 27 само за около 2 минути във вечерните новини и всичко дотам се приключи.Забранено е на определени медии да канят хора от опозицията без изрично позволение на Боко.А даже онзи ден със съвсем малки букви бяха пуснали в една лентичка,че ЕС спира финансирането на магистралите.Но те цяла седмица дават ИЕКШЪНЪ в Сливен,понеже той е най-важен на фона на ост

277

Анонимен

преди 13 години

и ще се строи нав стадион!!! но бойко е прав че можеби да бъден домакини на европейско що не и световно.:))) защото само така може да се класираме..като бъдем домакини.:)) фитбил няма в България а само интереси и пачки,затова човека мисли за нашия футбол:)))

276

DAda

преди 13 години

"Ще." "Ще има." "Ще направя." "Някога." "В бъдеще." "В необозримото бъдеще."Тия хора са като на предизборна кампания. Само обещания в бъдеще време. Я станат, я не. Кой оживял ЩЕ ги види.Сега какво се прави? Нищо... само се говори.Клоуни начело на държавата.

275

trunk

преди 13 години

Някой да е ял магистрала наскоро ????

274

до 287

преди 13 години

до 297 беше

273

jis-3

преди 13 години

ФЕНОМЕНАЛНИЯ-*** от правителството на ТИКВАТА

272

до 287

преди 13 години

***, идват от ЕС ама само ако са заложени! И Тракия е в Програмата! Хемус не е!Ама и ти си един *** ***!Нали помните от преди 3 месеца писмото от ЕС че през 2010 Бойковости са се справяли по зле от Станишев с усвояването ... а сега де!?

271

Ф.С.В

преди 13 години

Явно повечето пари за крадене са в Бургас -знаеш ли колко струва една спирка и една пейка --за да откраднеш трябва и малко прах да вдигнеш -А в Несебър -какво да правят- Няколко години се карат богатите хотелиери с Общината кой да плати уличното осветление в Сънито и един сезон бяха на тъмно по улиците .чужденците не могат да си намерят хотелите-а после искали БГ да даде 20 милиона за реклама по чужди ТВ .парите на Несебърлии отиват към Сънито .това е простата истина и в джоба на кмета

270

Д0 287

преди 13 години

Психопат си ти. За кой път трябва да се каже ,че да се разбере:ПАРИТЕ ИДВАТ ОТ ЕС.А този по надолу дето пита защо Хемус не е включена за финансиране от ЕС да попита лидера си Станишев.Трябва да си луд да ти дават толкова пари и да не искаш да ги вземеш за да си оправиш държавата.Е явно луди още има за съжаление в предното правителство бяха мнозинство.

269

Обективно

преди 13 години

Министрите на ГЕРБ са много по-добри от предишните.........и не крадат, като тях, което не за вярване от нашия ''демократичен'' опит.........онез бяха п***и, като шефа си

268

do amewrikano

преди 13 години

awe wie 4etete li ili samo pluete - nali v momenta se borqt za hemus da vleze w programa za fiansirane.. puuu samo da se plue moje...

267

гласоподавател

преди 13 години

Голям смях! ...интересно е кой ще пътува по тези магистрали след 2014 г. при положение, че 80% от младите и образовани хора на възраст до 20 г. мечтаят да напуснат тази страна, а възрастните измират като животни благодарение на "успешното управление" на праветелството! Ще има магистрали, по които ще се движат *** каруци! Браво!

266

zealot

преди 13 години

Днес.бг, пуснете новина за Фукушима! "Japan nuclear: PM Naoto Kan signals 'maximum alert'" Официално има потвърдено голямо изтичане на плутонии и вече е обявено най-високото - 7мо ниво на опасност. Вчера в Америка беше отчетена радиация от порядъка на 140-160 cpm, при нормални 10-20!Ако не вярвате - влезте в сайтовете на bbc, reuters, al jazeera, cnn, fox news.ПП - Чернобил ще е като пръдня в сръвнение с това, което изтича и ще изтича в океана и атмосферата.

265

до 284

преди 13 години

Абе нали си направиха пиара с барбекюто на Доган ,за кво им да събарят вилите на съпартийците си.

264

Анонимен

преди 13 години

Хехе Боко супермен оня Цвъц супер Пудел Хер Флик няма кво да го обсъждаме сеа Плевенлиев стана екстрасенс ха некада погледне в бъдещето и да види докога ще управлява герб и колко ще тежи Фидосова 2014 дали ще мине 1 тон или не